اخبار
یکشنبه، 08 شهریور 1394

واگذاری یک هزار و 250 پروژه نوسازی مدارس تا آغاز سال تحصیلی جدید

 

 
قم- ایرنا - معاون فنی و نظارت سازمان توسعه و تجهیز مدارس کشور، گفت: یکهزار و 250 پروژه نوسازی مدارس تا آغاز سال تحصیلی جدید به ادارات آموزش و پرورش در استان های مختلف واگذار می شود.
 

به گزارش ایرنا، امان الله عباسی روز شنبه در آیین بهره برداری از مدرسه راهنمایی سرافرازان جانباز در ناحیه 4 آموزش و پرورش قم با اشاره به افتتاح یکهزار و 250 پروژه در هفته دولت با 7 هزار و 500 کلاس و زیر بنایی بیش از یک میلیون و 130هزارمتر مربع، اظهار کرد: بدون شک شروع پروژه های جدید نوسازی پیش از اتمام پروژه های در دست احداث ظلم بزرگی به دولت محسوب می شود.
وی اتمام پروژه های نیمه تمام را اولویت اصلی سازمان نوسازی عنوان کرد و افزود: بیش از 5 هزار و 400 پروژه در دست اجرا در کشور وجود دارد، که 800 پروژه مشارکتی است و بخشی از هزینه و اعتبار آن به وسیله خیرین تامین شده است.
معاون فنی و نظارت سازمان توسعه و تجهیز مدارس کشور با بیان اینکه از مجموع کل پروژه های در دست احداث 3 هزار و 500 مورد آن دولتی و یکهزار و 500 پروژه نیز مردمی است، افزود: سرجمع اعتبارات ملی و استانی سازمان نوسازی حدود 21 هزار میلیارد ریال است، و بهره برداری از این تعداد پروژه به حدود 12 میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.
عباسی با بیان اینکه به لطف تلاش های دولت های مختلف پس از انقلاب اسلامی بخشی از مشکلات زیر ساختی آموزش و پرورش حل شده است، افزود: بدون شک بخشی از مشکلات به دلیل کاهش جمعیت دانش آموزی فعلا از نگاه مردم و مسوولان پنهان مانده است.
وی با اشاره به کاهش جمعیت دانش آموزی از 18 میلیون به 13 میلیون نفر، تصریح کرد: با توجه به در پیش گرفتن سیاست های جدید برای افزایش جمعیت کشور، جمعیت دانش آموزی در مقطع دانش آموزی در حال رشد است، بنابر این باید همواره بحث فضاهای آموزشی به طور مستمر مورد توجه ویژه باشد.
این مقام وزارت آموزش و پرورش همچنین با اذعان به اینکه تراکم دانش آموزی در استان قم بالاتر از میانگین کشوری است، افزود: در حالی که 20 درصد مدارس کشور دو نوبته است، این نرخ در این استان 50 درصد است.
وی با تاکید بر اینکه استانداری قم باید نسبت به جذب هر چه بیشتر اعتبارات آموزش و پرورش اهتمام ویژه داشته باشد، افزود: سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در سال جاری مبلغ 20 میلیارد ریال به سر جمع اعتبارات مصوب شده، برای آموزش و پرورش قم اضافه کرده است.
معاون فنی سازمان نوسازی مدارس کشور با اشاره به احداث بیش از 30 هزار فضای آموزشی جدید با 130 کلاس درس و زیر بنایی بیش از 25 میلیون متر مربع طی 15 سال گذشته، تصریح کرد: شاخصه این اقدام بحث تخریب و بازسازی بوده، که همه مجموعه نظام اعم از دولت و مجلس استاندارد سازی مدارس را در دستور کار قرار دادند به نحوی که در برنامه چهارم و پنجم توسعه هر کدام 4 میلیارد دلار به این امر اختصاص یافت و در برنامه ششم نیز تا امروز 50 هزار ریال تومان به این امر اختصاص پیدا کرده، و در موافقتنامه ها نیز 83 هزار میلیارد ریال برای آن پیش بینی شده است.
وی با اشاره به نظر کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی برای تخصیص بیش از 100 هزار میلیارد ریال به امر نوسازی و بازسازی مدارس کشور در برنامه ششم، تصریح کرد: فارغ از بحث تخریب و بازسازی، بحث مقاوم سازی مدارس نیز با همکاری همه نهادهای مرتبط اعم از نهادهای دانشگاهی، مجموعه های مشاوره ای و دستگاه های اجرایی پیشرفت خوبی داشته به نحوی که اخیرا در سایت رسمی سازمان ملل متحد اعلام شده که ایران طی سال های 2006 تا 2015 با جمع آوری امکانات دولتی و مردمی توانسته ضریب ایمنی فضاهای آموزشی خود را از 33 درصد به 67 درصد افزایش دهد.
وی با بیان اینکه در کشور بیش از 211 هزار کلاس غیر استاندارد از جهت تاسیسات سرمایشی و گرمایشی وجود داشته است، افزود: از این تعداد کار نوسازی 67 هزار کلاس تا سال 93 انجام شده و امسال نیز ردیف اعتباری خوبی به میزان 4 هزار و 200 میلیارد ریال برای آن در نظر گرفته شده است، که 700 میلیارد ریال از همین ردیف برای تهیه تجهیزات جایگزین در مدارس پیش بینی شده است که به زودی این تجهیزات در اختیار مدارس نیازمند قرار خواهد گرفت، و تا سه سال آینده نیز بحث استاندارد سازی تاسیسات گردشگری در مدارس کشور به پایان خواهد رسید.

 منبع: ایرنا

 

اخبار عمومي

اخبار آزمون

تازه‌هاي نشر

ليست کتاب هاي مبتکران