خانه
پرسش های متداول
تماس با ما
Toggle navigation
خانه
آشنایی
درباره شرکت مبتکران
رزومه شرکت مبتکران در یک نگاه
درباره مدیرعامل
افتخارات
پرسش های متداول
تماس با ما
About us
فروشگاه
مویدو
میچکا
بسته آموزشی
ثبت نام آزمون
معرفی خدمات آموزشی
آزمون های تشریحی
آزمون های دوره ای
آزمون تفکیکی
خدمات مشاوره
آزمون های تیزهوشان
آزمون های توصیفی
نمایندگی ها
نمایندگی های فروش و پخش کتاب
نمایندگی های آزمون
سفارش کتاب از مدارس
جذب نمایندگی آزمون
تور های آموزشی
تماس با واحد ارتباط با مدارس
تماس با واحد نمایندگی ها
پنل ارسال پیامک نمایندگی ها
پرتال آزمون
ثبت نام آزمون
فرصتهای شغلی
جستجو
اخبار
شنبه، 30 دی 1396
[ARTICLELINKWITHOUTTITLE]
تکنيک هايي براي درس خواندن
براي دانش آموزان و دانشجوها
در کشور ما ميليون ها دانش آموز و دانشجو در حال فراگيري علم و دانش هستند و امروزه يکي از مهمترين معضلات جامعه، افت تحصيلي اين نوجوانان و جوانان محسوب مي شود. شايد بخشي از اين کاهش بازدهي، مربوط به بي اطلاعي از قوانين مطالعه باشد.
کي درس بخوانيم؟
اين که عده اي سخت تلاش مي کنند به شما بفهمانند که فقط صبح اول وقت درس بخوانيد، اشتباه است. هر انساني به فراخور ويژگي هاي جسمي و روحي اش در ساعات معيني بازدهي بيشتر دارد. پس شما هم هر زماني که راحت تر بوديد درس بخوانيد. با اين حال مطالعه در سه فرجه زماني توصيه مي شود؛ اول صبح ها به خاطر آمادگي ذهني بيشتر، آخر شب ها به خاطر آن که پس از مطالعه مستقيماً به خواب مي رويد و مطالب مورد مطالعه کاملاً جذب مغزتان مي شود و دو ساعت قبل از غروب آفتاب به دليل کاهش اشعه کيهاني و افزايش تمرکز انسان، زمان هاي مناسب تري براي مطالعه به حساب مي آيند.
کجا درس بخوانيم؟
در نظر گرفتن يک مکان خاص براي مطالعه، باعث شرطي شدن فرد مي شود و به مرور زمان تمرکز و بازدهي او را در همين مکان افزايش مي دهد. سعي کنيد در منزل درس بخوانيد و اگر مي توانيد به کتابخانه ها برويد. فضاي دور و برتان نبايد شلوغ باشد تا تمرکزتان از بين برود. دماي اتاق نيز نبايد بيشتر از 25 درجه باشد، چون خواب تان مي برد. سعي کنيد در محل مطالعه خود از هر دو طيف نور سفيد و زردرنگ استفاده کنيد و محيط را چنان آماده کنيد که هيچ مانع مزاحمي وجود نداشته باشد.
چطور درس بخوانيم؟
براي شروع به مطالعه يک درس جديد، ابتدا مروري کلي روي مطالب آن داشته باشيد تا يکسري از کليات دستگيرتان شود. سپس براي خودتان در زمينه محتواي آن قسمت چند پرسش عمده طرح کنيد تا ذهن تان کاملاً با مطالب درگير شود. در مرحله بعد به دقت مطالب را بخوانيد و بفهميد و سرانجام هنگام مرور دوباره و نهايي دقت کنيد که پاسخ سؤالات اوليه خود را يافته باشيد.
با توجه به چه نکاتي درس بخوانيم؟
سرانجام اين که وقتي قرار است دانش آموز يا دانشجويي که رابطه چندان مساعدي با درس خواندن ندارد، به يک باره شروع به مطالعه کند، نبايد خود را با برنامه اي فشرده مواجه کند. براي چنين کسي روزانه يک تا دو ساعت مطالعه براي شروع کار، بسيار مفيدتر و اميدوارکننده تر از برنامه 10 ساعته اي است که اجرا نشود! همچنين بهتر است توجه داشته باشيد که با شروع مطالعه، نبايد انتظار پيشرفت ناگهاني و عجيب و غريبي را کشيد. نخستين نشانه هاي بهبود و ترقي معمولاً 30 تا 40 روز بعد از آغاز کار، از راه مي رسند. پس اگر تازه شروع کرده يا مي کنيد، نااميد نباشيد و به حرکت تان ادامه دهيد تا در آينده اي نه چندان دور ثمره اش را ببينيد.
منبع:
راسخون
دسته بندی اخبار
تازه های نشر (923)
..کتاب کودک - داستان (88)
..عنوان بندی کتاب ها (2)
..امتحان نهایی (4)
اخبار آزمون (1170)
اخبار عمومی (14653)
اخبار آموزشی (3279)
مقالات مشاوره (1387)
خلاقیت ها (4)
اخبار فرهنگی (1165)
خبرگزاریها (46)
المپیاد ریاضی نوجوانان ایران مبتکران (74)
به کانال رسمی مبتکران در تلگرام بپیوندید