اخبار
ﺳﻪشنبه، 23 تیر 1394
خاصیت سرکوبگری تومور در نوعی اسفنج دریایی ‌

خاصیت سرکوبگری تومور در نوعی اسفنج دریایی ‌

محققان دانشگاه ویکتوریا دریافتند که ماده شیمیایی موجود در یک اسفنج دریایی از خواص امیدوارکننده‌ای در مقایسه با سایر گیاهان و عوامل باکتریایی که امروزه در شیمی درمانی کاربرد دارند، در سرکوب تومورها برخوردارند.

به گزارش سرویس علمی خبرگزاری ایسنا منطقه اصفهان، طی یکی از آزمایشاتی که بر سلول‌های سرطانی ریه انجام شد، رشد سلول‌های سرطانی ریه با استفاده از ماده peloruside A موجود در بدن اسفنج henscheli Mycale بیش از 90 درصد مهار شد؛ این در حالی است که با داروهای ضد سرطانی گیاهی و باکتریایی امروزی، این روند رشد به ترتیب 53 و 19 درصد سرکوب می‌شود.

این ارقام برای سرطان پستان نیز پس از استفاده از این ماده، قدرت سرکوبگری 50 الی 74 درصدی و با استفاده از روش‌های رایج ذکر شده به ترتیب 44 و 50 را داراست. این ماده حتی در بعضی موارد نیز از حجم تومور کاسته است.

به گفته محققان این ماده می‌تواند طیف وسیعی از گزینه موجود برای درمان طولانی مدت را افزایش دهد به ویژه با در نظر گرفتن خاصیت کم بودن اثرات جانبی peloruside A این امر دلگرم کننده‌تر می‌شود.

گام بعدی در این پژوهش تلاش برای تدارک مواد کافی از آبزی‌پروری و سنتزهای شیمیایی بزرگ مقیاس برای آغاز آزمایشات بالینی انسانی است.

این پژوهش در مجله Molecular Cancer Therapeutics منتشر شده است.


خبرگزاری ایسنا

اخبار عمومي

اخبار آزمون

تازه‌هاي نشر

ليست کتاب هاي مبتکران