اخبار
ﺳﻪشنبه، 04 دی 1397
 ابداع یک دوربین عجیب برای تنظیم معاشرت‌ افراد

ابداع یک دوربین عجیب برای تنظیم معاشرت‌ افراد



یک شرکت سازنده ابزار مبتنی بر هوش مصنوعی، نوعی ابزار پوشیدنی ارائه داده که می‌تواند به کاربران از میزان روابط و معاشرت هایشان با خانواده، دوستان یا همکاران آمار می‌دهد و به آنها در نظم بخشیدن به این روابط کمک می‌کند.

 

به گزارش ایسنا و به نقل از کیک‌استارتر، شرکت "اورکم"(OrCam) که تخصص آن در تولید ابزار مربوط به بینایی مصنوعی است، ابزاری مبتنی بر تشخیص چهره ارائه داده که چهره افرادی که آنها را ملاقات می‌کند ثبت و آن را با اطلاعات موجود در لیست مخاطبان کاربر در شبکه‌های اجتماعی تطبیق می‌دهد. این ابزار به کاربر در ایجاد یک پروفایل از ملاقات‌هایی که دارد کمک می‌کند. به این ترتیب که مخاطبان را در گروههای دوستان، همکاران، خانواده یا غیره دسته بندی می‌کند.
به این ترتیب با این دستگاه کاربر متوجه می‌شود که چقدر از زمان روزانه اش را با دوستان، خانواده یا همکاران سپری کرده یا اینکه نسبت به تعامل و معاشرت با افراد، چه میزان به صفحه گوشی یا رایانه خیره شده است.
این ابزار موسوم به "مای‌می"(MyMe) می‌تواند با آگاه کردن کاربر از اهداف مربوط به محیط و سلامت اجتماعی، به حفظ توازن زندگی او کمک کند و تعادل مطلوبی را ارائه دهد.
ممکن است ایده سازندگان این دستگاه کسل کننده به نظر برسد ولی ظاهرا نگرانی بشر از کنترل تکنولوژی روی روابط اجتماعی افراد در حال محقق شدن است.
کاربران با کمک مای‌می می‌توانند از طریق بلوتوث و یک اپلیکیشن همراه، به ساعت هوشمند یا تلفن همراه خود متصل شوند. سپس اپلیکیشن با ارسال هشدارهایی، امکان تشخیص افراد پیرامون کاربر، آخرین قرار ملاقات، محل قرار و زمان ملاقات را فراهم می‌کند.
در نتیجه، کاربر می‌تواند ارتباط خود را با افراد مدیریت و مهم‌ترین داده‌های آماری مورد نیاز را اصلاح کند تا تعادل لازم در زمان‌بندی و زندگی او فراهم شود.
همچنین کاربر می‌تواند با کمک مای‌می، با دوستانی که آنلاین هستند، ارتباط برقرار کند و امکان برقراری ارتباط با دوستان، افراد خانواده یا همکارانی که در این ابزار شناسایی نشده‌اند را نیز داشته باشد.
مای‌می با اسکن خودکار یک کارت تجاری یا برچسب و یا دوستانی که آنلاین هستند، به تمرکز کاربر بر یک نفر و تضمین ارتباط با او در آینده کمک کند. کاربر با کمک مای‌می می‌تواند با افرادی که در یک نشست یا مراسم ملاقات کرده، به سرعت تماس بگیرد و هرگز چهره آنها را فراموش نکند.
این ابزار به حریم خصوصی کاربران نیز احترام می‌گذارد. اپلیکیشن به کار رفته در آن، چهره‌ها را پیدا می‌کند و نشانه‌ای برای هر یک در نظر می‌گیرد. همچنین با نشان دادن یک تصویر کوچک از افراد، به کاربر امکان می‌دهد آشنایان خود را بشناسد. اپلیکیشن، تصاویر دیگری را ثبت نمی‌کند و از حریم خصوصی کاربر با حفظ داده‌های ذخیره شده و ارسال نکردن آنها به فضای ابری محافظت می‌شود.
مای‌می، بهترین پیشنهاد برای افرادی است که بالای 16 سال هستند و تمایل دارند از پیشرفته‌ترین ایزار پوشیدنی مبتنی بر هوش مصنوعی استفاده کنند که کاربرد تجاری نداشته باشد. افرادی که دوست دارند یک پل ارتباطی میان فناوری و جامعه برقرار کنند، از به کار بردن این ابزار خوشحال خواهند شد.
اورکام، پیشرفته‌ترین سازنده ابزار مبتنی بر هوش مصنوعی است که با به کار بردن فناوری در یک پلتفرم پوشیدنی، موفق شده مای‌می را ابداع کند. ایده ابتدایی مای‌می، در سال 2016 مطرح شد و اکنون از طریق بهینه‌سازی سخت‌افزار، نرم افزار و آزمایش گسترده بتا، آماه است تا در دسترس کاربران قرار گیرد.
مای‌می طوری طراحی شده که شبکه‌های عمیق پیشرفته را برای پردازش اطلاعات تصویری راه‌اندازی کند و این کار را با داشتن یک باتری که کاملا شارژ شده در طول روز انجام دهد.
وزن این ابزار، 17.2 گرم است و ترکیبی از سخت‌افزار و نرم افزار را در قالب الگوریتم‌های یادگیری عمیق هوش مصنوعی و یک حسگر 13 مگاپیکسلی ارائه می‌دهد.
با اینکه بیشتر زبان‌ها در مای‌می پردازش شده‌اند اما این ابزار کار خود را تنها با زبان انگلیسی آغاز می‌کند.


منبع:
ایسنا