در اهر متولد شدم. پدرم کاسب بود و به شغل آزاد اشتغال داشت و مادرم نیز خانه دار بود. تحصیلات ابتدایی تا پایان دبیرستان را در همان شهر محل تولدم سپری کردم. در دوران تحصیل همواره از دانشآموزان ممتاز شهر و استان بودم. به درس ریاضی علاقه خاصی داشتم. در تمام طول آن سالها در کنار تحصیل عضو تیمهای مختلف ورزشی نیز بودم و به عنوان عضو تیم ورزشی شهر در مسابقات آموزشگاهها و شهرستانهای استان شرکت میکردم. به رشتههایی مثل بسکتبال، فوتبال و تنیس روی میز بیش از بقیهی رشتههای ورزشی علاقه داشتم. سال 1345 و پس از پایان دوران دبیرستان برای ادامه تحصیل در رشتهی ریاضی به تهران آمدم و حدود 3 ترم در این رشته تحصیل کردم ولی در ادامه تغییر رشته دادم و تحصیلات دانشگاهی را در رشتهی فیزیک و در مقطع کارشناسی ادامه دادم.
برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد وارد مدرسه عالی پارس شدم و حدود یک ترم از تحصیلات کارشناسی ارشد را هم پشت سر گذاشتم، امّا به دلیل مشغله کاری زیاد، زمان حضور در کلاسها و مطالعهی مورد نیاز دروس برایم مقدور نبود، لذا از ادامهی تحصیل منصرف شدم. سال 1351 به همراه جمعی از اساتید، هنرآموزان، مدیران فنی و حرفهای، هنرستان صنعتی ایران تکنیک را تأسیس کردیم که بخش عمدهی فعالیتهای آن زیر نظر من انجام میشد. سال 1354 با توجه به سابقهی فعالیتهای علمی و فرهنگی من از یکسو و عدم اعتبار کار آزاد در کشور از سوی دیگر اجباراً به عنوان مربی در دانشگاه تربیت معلم استخدام شدم.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی در سال 1357 مانند همهی آحاد این مملکت با شور و شوق فراوان برای خدمت به کشور و مردم، کمر همت بسته و در مسئولیتهای مختلف اداری مشغول به کار شدم. همزمان با تعطیلی دانشگاههای کشور به دلیل انقلاب فرهنگی برای تغییر ساختار دانشگاهها و جذب اعضاء هیأت علمی دانشگاهها در مؤسسات و سازمانهای مختلف، اینجانب در آموزش و پرورش شهر تهران مشغول به کار شدم. (ابتدا در دبیرستان البرز به عنوان نمایندهی آموزش و پرورش ناحیهی 2، سپس در دبیرستان دکتر شیمی منطقه 7 به عنوان مدیر دبیرستان و مدتی هم به عنوان مدیر کل آموزش در معاونت صنایع غیرکانی وزارت صنایع).
این روند ادامه داشت تا اواخر سال 1361 که موضوع بازگشایی دانشگاهها مطرح شد. در دی ماه 1361 از طرف رئیس دانشگاه وقت تربیت معلم به عنوان مدیر کل آموزش دانشگاه تربیت معلم منصوب شدم. در سال 1365 از پست مدیر کلی استعفا داده ولی هم چنان به عنوان مربی در گروه فیزیک دانشگاه تربیت معلم مشغول به کار بودم. همزمان با اشتغال در گروه فیزیک از سال 1367 تا 1371 به مدت بیش از 3 سال مدیریت کل آموزش دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال را نیز عهدهدار شدم. در طول سالهای فعالیت در گروه فیزیک دانشگاه تربیت معلم علاوه بر کار در آزمایشگاهها، به حل تمرینهای کتاب فیزیک هالیدی که بخش مکانیک آنرا شادروان استاد دکتر پیمانی تدریس میکرد، میپرداختم، ضمناً همکارگرامی و عزیزم جناب آقای دکتر محمود بهار نیز در آن زمان مسائل الکتریسیته و الکترونیک کتاب فوقالذکر را حل میکرد، به دلیل نیاز مبرم دانشجویان به حل مسایل کتاب هالیدی، با آقای دکتر بهار به فکر تهیه و تدوین حل المسائل این کتاب افتادیم که همین فکر منجر به ناشر شدن اینجانب و چاپ مجلدهایی از کتاب فیزیک هالیدی و مسائل حل شدهی آن با همکاری آقایان دکتر بهار و استاد بزرگوار دکتر نعمت الله گلستانیان گردید. در سال 1365 در خیابان دکتر بهشتی دفتر کوچکی را اجاره کردیم که سنگ بنای تأسیس مؤسسه مبتکران شد.
هدف از تأسیس شرکت انجام کارهای فرهنگی و آموزشی بود ولی در ابتدای امر تعریف شفاف و روشنی از چگونگی فعالیت نشده بود. در سال 1366 با پیشنهاد یکی از دوستان قدیمی اولین کار تجاری شرکت را با تولید پوشههای مورد استفاده مدارس و دانشآموزان آغاز کردیم و با کمال تعجب این کار در اسرع وقت پیشرفت شایان توجهی نمود به طوری که در کمتر از یک سال و نیم محصولات تولیدی مؤسسه در بازار تهران معروفیت یافت و فروشندگان و تولیدکنندگان برای سفارش پوشه به دفتر شرکت که تغییر محل داده و در ساختمانی در خیابان طالقانی مستقر شده بود مراجعه میکردند. ورود به کار صرفاً تجاری با روحیهی من سازگاری نداشت و با وجود درآمد خوبی که این کار داشت ولی قلباً به این کار راضی نبودم و مدام در فکر انجام یک کار فرهنگی بودم. اغلب برای خرید کتاب و یا بازدید از بازار کتاب در مقابل دانشگاه تهران قدم میزدم. مجموعه جزواتی تحت عنوان «سؤالات کنکورهای سراسری» نظرم را جلب کرد، تعدادی از آنها را خریدم. مطالعه آنها و ایراد و اشکالهای زیادی که در آنها دیدم از یکسو و فکر انتشار حل مسائل کتاب فیزیک هالیدی که قبلاً با آقای دکتر بهار در مورد آنها گفتگو شده بود از سوی دیگر ،عزم مرا برای ورود به عرصه کتاب راسختر کرد. اینگونه بود که کار تولید پوشه را تعطیل و کار کتاب را آغاز کردم. آقایان امینی، محمودزاده، عدالت، نصیری، سیدموسوی، زمان نژاد در حوزه ی کتابهای آموزشی و آقای دکتر بهار برای حل مسائل کتاب فیزیک هالیدی اولین گروه یاران اینجانب در راه اندازی انتشارات مبتکران بودند. آقایان دکتر گلستانیان، دکتر سلطانی، فیلی، حلی و تعداد دیگری از همکاران محترم در سال های بعد به مجموعه پیوستند. اولین مجموعه آموزشی مبتکران علیرغم اینکه توسط مجربترین دبیران پایتخت تهیه و تدوین شده بود و در راستای تحقق شعار اصلی مؤسسه (کیفیت رمز ماندگاری است) با نظارت اساتید دانشگاه و تأیید علمی آنها زیر چاپ رفت. (مثلاً فیزیک توسط دکتر گلستانیان، ریاضی توسط دکتر بیژنزاده، شیمی توسط دکتر ملاردی و ...تائید گردید.) به این ترتیب با استحکام علمی بالایی، سنگ بنای مؤسسه انتشاراتی مبتکران گذاشته شد و در سالهای بعد هم این روند ادامه یافت.
انتشارات مبتکران در سال 1375 در نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران به عنوان ناشر برتر برگزیده شد و این توفیق، مدیران شرکت را در مسیر حرکت به سوی ارتقاء کیفیت محصولات فرهنگی تشویق کرد و فعالیت مؤسسه سمت و سوی بیشتری را برای تولید محتویات علمی قوی به خود گرفت. در سال 1379 از کلیهی فعالیت های اداری و اجرایی خارج از مؤسسه کنارهگیری کردم و از دانشگاه تربیت معلم نیز بازنشسته شدم و تمام وقت خود را صرف گسترش کار مؤسسه نمودم. در همین سال بود که واحد هدایت تحصیلی برای برگزاری آزمونهای آزمایشی راهاندازی شد.( آزمونهای مبتکران برای همهی پایههای تحصیلی از سوم ابتدایی تا پیش دانشگاهی، هم چنین آزمونهای تیزهوشان برای پایههای پنجم ابتدایی و سوم راهنمایی و المپیادهای رشتههای مختلف برگزار میشود.)
انتشارات مبتکران در سال های 1386 و 1390 از طرف جشنواره رشد آموزش و پرورش به دلیل تولید کتابهای مفید و در سال 1387 در بیست و یکمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران به جهت انتشار کتابهای مناسب به عنوان ناشر نمونه برگزیده شد. در سال 1388 نیز برای دومین بار متوالی در بیست ودومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران نیز ناشر نمونه شناخته شد. هم چنین در طول سال های فعالیت مبتکران تعداد زیادی از کتاب های منتشره از طرف این مؤسسه به عنوان کتاب برتر در جشنواره های مختلف از طرف وزارت ارشاد اسلامی، وزارت آموزش و پرورش و سایر نهادها و دانشگاهها برگزیده شد. انتشارات مبتکران تاکنون بیش از 2050 عنوان کتاب در زمینههای دانشگاهی، ورزشی، تربیتی، کودک و نوجوان و آموزشی (مقطعهای ابتدایی، راهنمایی، دبیرستان و پیش دانشگاهی) منتشر کرده است.