به گزارش سرویس علمی ایسنا منطقه خوزستان، در این روش که بر اساس ایمنیزایی اکتسابی بیمار استوار است، دانشمندان آنتیبادی 3BNC117 را وارد بدن بیمار کردند و نتایج به دست آمده از بیماران نشان داد که این روش میتواند قابلیت، پیشگیری، درمان نسبی بیماری و یا حتی درمان کلی بیماری را داشته باشد.
تحقیقات محققان روی این آنتیبادی نشان داد که استفاده از آنتی بادی 3BNC117 توانست ایمنی اکتسابی در نمونههای حیوانی موش و میمون را فعال کند و میزان ویروس را کاهش دهد؛ اما هنگامی که چهار میزان مختلف از این آنتیبادی 3BNC117 در 29 بیمار متفاوت تست شد در نهایت این آنتیبادی توانست در برخی از بیماران تا 250 برابر میزان ویروس را کاهش دهد.
پاسخ متفاوت بیماران به آنتیبادی و قیمت بالای درمان از جمله نگرانیهای محققان در استفاده از این آنتیبادی هستند؛ پیشبینی محققان نشان میدهد قیمت هر دوره درمانی بیش از چندین هزار دلار هزینه دارد؛ در حالیکه اغلب بیماران مبتلا به ایدز از طبقه متوسط و ضعیف جامعه هستند.
به عقیده محققان، این روش اگرچه در ابتدای راه است اما میتواند نتایج شگفتانگیزی را برای درمان ایدز به دنبال داشته باشد؛ اینکه آنتیبادی 3BNC117 که امید دانشمندان برای درمان ایدز را برانگیحته است تا چه میزان میتواند در درمان بیماری قرن بیستم تاثیر داشته باشد هنوز نیازمند تحقیقات بیشتری است.
نتایج این دستاوردها در مجله نیچر منتشر شده است.
خبرگزاري ايسنا