محمود مهر محمدی سرپرست دانشگاه فرهنگیان در گفتوگو با خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس در پاسخ به پرسشی پیرامون مهمترین اتفاقات صورت گرفته در نظام تعلیم و تربیت بعد از انقلاب اسلامی، اظهار داشت: در بعد از انقلاب، به مباحث نظری آموزش و پرورش توجه ویژهای شد و نظریه مبتنی بر رویکرد دینی و اسلامی به خوبی تبیین شد.
وی تصریح کرد: ابتکارات در عرصه عمل تقریباً جَسته و گریخته و طرحهای بزرگ و کوچک بوده که به عنوان مثال راه اندازی کاردانش به عنوان یک شاخه تحصیلی جدید را میتوان نام برد.
سرپرست دانشگاه فرهنگیان تصریح کرد: در مجموع ما یک مشکلات ماندگار و پایدار در نظام تعلیم و تربیت از قبل از انقلاب اسلامی داشتهایم و آنچه که مسلم است در بحثهای نظری به یک اسناد مبانی و تئوریک خاص قابل قبول رسیدهایم.
این کارشناس تعلیم و تربیت تأسیس دانشگاه فرهنگیان را مهمترین اقدام در حوزه تربیت معلم در بعد از انقلاب برشمرد و افزود: البته از زمان تأسیس این دانشگاه چند سالی نمیگذرد و آثار وجودیاش چندان به صورت عینی در آموزش و پروش مشاهده نمیشود، اما نَفس تأسیس این دانشگاه نشان دهنده توجه کلیدی و محوری به معلم و تربیت معلم به منظور تحول در آموزش و پرورش است.
مهر محمدی با بیان اینکه از طریق تحول در تربیت معلم میشود به تحول مورد نظر در آموزش و پرورش رسید، تصریح کرد: باید منتظر عملکرد این دانشگاه بود تا مشاهده شود چه محصولاتی را میتواند به نظام تعلیم و تربیت وارد کند.
سرپرست دانشگاه فرهنگیان ادامه داد: شعار استراتژیک آموزش و پرورش رکن تحول و تعالی در دانشگاه فرهنگیان است و تلاش شده است که در این دانشگاه معلمانی تربیت شوند که منشأ تحول و تغییر اساسی در آموزش و پرورش باشند.
وی از ورود 12 هزار دانشجو معلم دانشگاه فرهنگیان به مدارس از مهر ماه سال 1395 خبر داد و گفت: این دانشجویان ورودی های اولیه دانشگاه فرهنگیان در سال 1391 هستند و زمانی وارد این دانشگاه شدند که زیر ساختها و امکانات لازم برای تربیت معلم با کیفیت به آن اختصاص داده نشده بود و رفته رفته این امکانات تدارک دیده شد.
سرپرست دانشگاه فرهنگیان تصریح کرد: باید صبر کرد و اولین ورودیهای دانشگاه فرهنگیان به مدارس را مورد مشاهده و ارزیابی قرار داد که چقدر توانستهاند تغییر و تحول در مدرسه و کلاسدرس ایجاد کنند.