خانه
پرسش های متداول
تماس با ما
Toggle navigation
خانه
آشنایی
درباره شرکت مبتکران
رزومه شرکت مبتکران در یک نگاه
درباره مدیرعامل
افتخارات
پرسش های متداول
تماس با ما
About us
فروشگاه
مویدو
میچکا
بسته آموزشی
ثبت نام آزمون
معرفی خدمات آموزشی
آزمون های تشریحی
آزمون های دوره ای
آزمون تفکیکی
خدمات مشاوره
آزمون های تیزهوشان
آزمون های توصیفی
نمایندگی ها
نمایندگی های فروش و پخش کتاب
نمایندگی های آزمون
سفارش کتاب از مدارس
جذب نمایندگی آزمون
تور های آموزشی
تماس با واحد ارتباط با مدارس
تماس با واحد نمایندگی ها
پنل ارسال پیامک نمایندگی ها
پرتال آزمون
ثبت نام آزمون
فرصتهای شغلی
جستجو
اخبار
دوشنبه، 17 اسفند 1394
[ARTICLELINKWITHOUTTITLE]
شش جمله كه نبايد به كودكتان بگوييد
آیا میدانید چرا نباید از این جملات استفاده کنید. ما به شما شیوههای موثر حرف زدن را درمیان میگذاریم.
تک تک واژه هایی که هر روز به زبان می آورید می توانند شخصیت فرزندتان را بسازند. پس به جای اینکه با امر و نهی کردن برای تربیت او تلاش کنید، مراقب جمله هایی که به زبان می آورید باشید. بچه ها باهوش تر از آنند که شما فکر می کنید
1.
دختر بد
هيچوقت پس از آنكه فرزندتان اشتباهي را مرتكب شد، برچسب «دختر بد!»، «پسر بد!» روي او نچسبانيد. شايد بدون آنكه منظور خاصي داشته باشيد و از سر عادت چنين جملاتي را به زبان بياوريد اما با اين كار به كودكتان ميگوييد كه تنها در صورتي كه بيعيب و نقص باشد از محبت شما بهرهمند ميشود و به او ناخواسته آموزش ميدهيد كه نقد رفتار هر كس، مساوي است با نقد شخصيت او و يك رفتار نادرست به معناي داشتن شخصيت منفي و غيرقابل پذيرش است.
2.
رژيم دارم
ميخواهيد وزن كم كنيد؟ بهتر است اين خيال را در ذهن خودتان نگه داريد و براي كودكتان بازگويش نكنيد. نگذاريد كودكتان با وسواس لاغر كردن رشد كند و از همين كودكي به جاي درك كردن مفهوم رژيم غذايي سالم، با عذاب وجدان لقمهها را در دهانش بگذارد. كودكي كه با اين نگرش بزرگ ميشود، بيشتر از ديگران در معرض ابتلا به بياشتهايي مرضي يا پرخوري بيمارگونه است. پس خودتان زمينه بروز اين بيماريها را در او فراهم نكنيد.
3.
به بابات بگو. . .
به هيچ قيمتي كودكتان را واسطه جنگهاي ميان خود و همسرتان نكنيد. درست است كه دعواهاي شما تاثير منفي بر روان فرزندتان ميگذارند اما واسطه كردن فرزندتان در اين جنگهاي زن و شوهري يا قاضي قرار دادن او ميتواند به مراتب تاثير بدتري را بر روانش بگذارد. اگر از فرزندتان بخواهيد حق را به يكي از شما دو نفر بدهد يا از او بخواهيد ميان شما و همسرتان يكي را انتخاب كند، كودكتان را به بحرانهاي رواني وارد ميكنيد كه تا پايان عمر ميتوانند بر نگرش و زندگياش تاثيري منفي بگذارند.
4.
من مامانت نيستم
براي اصلاح اشتباهات رفتاري فرزندتان و متنبه كردنش، هرگز محبت خود را از او دريغ نكنيد. حتي اگر فرزندتان پس از شنيدن اين جمله، هرگز اشتباهش را تكرار نكند، نميتوانيد آن را عبارتي تربيتكننده بدانيد. شما به عنوان والدين او، بايد محبتي بيقيد و شرط را نثارش كنيد. كودك شما بايد بداند در صورت اشتباه كردن، همه محبت شما را از دست نميدهد و تنها دلخورتان ميكند. او بايد بداند با يك اشتباه همه وجودش زير سوال نميرود و بايد باور كند احساساتي كه نسبت به او داريد، ناپايدار و تغييرپذير نيستند.
5.
پولم نميرسه
كودكتان به شما براي خريد يك اسباببازي گرانقيمت يا وسيله غير ضروري اصرار ميكند و شما ميگوييد كه به اندازه خريدنش پول نداريد؟ مراقب باشيد! شما با گفتن چنين جملههايي به فرزندتان ميگوييد كه از پس كنترل هزينههايتان برنميآييد و نميتوانيد به خوبي دخلتان را با خرجتان تنظيم كنيد. بهتر است به جاي استفاده از چنين شيوهاي به فرزندتان بگوييد پولها را براي هزينههاي مهمتر نگه ميداريد و از اين طريق در صورت تمايلش باب صحبت كردن در مورد اين حساب و كتابها را باز كنيد.
6.
تو بي مسئوليتي!
هرگز روي كودكتان به خاطر انجام يك رفتار نادرست، برچسب كلي نزنيد. اگر در درسي نمره پايين گرفته، از او بهخاطر همين كاستي گلايه كنيد نه به خاطر «بيمسئوليتي»اش. يادتان نرود اين برچسبهاي كلي، حاصل مجموعهاي از رفتارهاست و فرزندتان تنها بهخاطر آويزان نكردن روپوش مدرسهاش «شلخته» نشده و تنها بهخاطر يك بيدقتي «سر به هوا» نميشود. پس اين عبارتهاي كلي را فراموش كنيد و از او تنها بهخاطر همان اشتباهي كه در لحظه انجام داده انتقاد كنيد.
منبع:
میگنا
دسته بندی اخبار
تازه های نشر (923)
..کتاب کودک - داستان (88)
..عنوان بندی کتاب ها (2)
..امتحان نهایی (4)
اخبار آزمون (1170)
اخبار عمومی (14657)
اخبار آموزشی (3280)
مقالات مشاوره (1387)
خلاقیت ها (4)
اخبار فرهنگی (1165)
خبرگزاریها (46)
المپیاد ریاضی نوجوانان ایران مبتکران (74)
به کانال رسمی مبتکران در تلگرام بپیوندید