خانه
پرسش های متداول
تماس با ما
Toggle navigation
خانه
آشنایی
درباره شرکت مبتکران
رزومه شرکت مبتکران در یک نگاه
درباره مدیرعامل
افتخارات
پرسش های متداول
تماس با ما
About us
فروشگاه
مویدو
میچکا
بسته آموزشی
ثبت نام آزمون
معرفی خدمات آموزشی
آزمون های تشریحی
آزمون های دوره ای
آزمون تفکیکی
خدمات مشاوره
آزمون های تیزهوشان
آزمون های توصیفی
نمایندگی ها
نمایندگی های فروش و پخش کتاب
نمایندگی های آزمون
سفارش کتاب از مدارس
جذب نمایندگی آزمون
تور های آموزشی
تماس با واحد ارتباط با مدارس
تماس با واحد نمایندگی ها
پنل ارسال پیامک نمایندگی ها
پرتال آزمون
ثبت نام آزمون
فرصتهای شغلی
جستجو
اخبار
ﺳﻪشنبه، 21 اردیبهشت 1395
[ARTICLELINKWITHOUTTITLE]
اگر ناراحتید، خوشحال باشید!
اگر ناراحت هستید و احساس غم، افسردگی یا ناامیدی می کنید و به طور کلی از وضع زندگی تان احساس نارضایتی دارید، بهتر است سر نخ را پیدا کنید. ناراحتی می تواند دلایل مختلفی داشته باشد اما نگران نباشید گاهی مزیت هم است.
اگر شما غمگین هستید و احساس شادی نمی کنید، شاید فراموش کرده اید در زندگی چه هدفی دارید. شما حتی گاهی معمولا شادی خود را فدای دیگری می کنید. گرچه برای دیگری دست به فداکاری زدن به نظر نجیبانه و شرافتمندانه می آید اما این زندگی شماست و حق دارید از آن کاملا لذت ببرید و شاد باشید. زندگی با تقسیم شادی ها معنا می گیرد نه با فدا کردن آنها. قصه غم که شروع می شود، شکست های گذشته را بهانه ای برای تلاش نکردن و افسرده ماندن قرار می دهید.
اما نگران نباشید تحقیقات نشان داده است که هیچ کس در جهان وجود ندارد که حس غمناک «ناراحتی» را تجربه نکرده باشد؛ تقریبا همه گریه می کنند و تقریبا همه می توانند دیگران را هم به گریه بیندازند. اما آیا این حس تلخ «ناراحتی» همیشه بد است؟ در ادامه به این سوال پاسخ خواهیم دادکه چرا احساسات تلخ انسان هم می تواند مفید باشد.
انگیزه بخش است
مادامی که خلق و خوی بد منتهی به خلق و خوی خوب شود، می تواند انگیزه بخش باشد. مطالعه انجام شده بر روی 55 برنامه نویس در سال 2011 نشان داد که افرادی که اخلاق بدشان در صبح را به اخلاق خوب تبدیل می کنند، می توانند مفیدتر کار کنند. به عبارتی، کسانی که در طول روز به یک حالت بودند، نسبت به گروه مذکور کارایی کمتری داشتند.
نتایج این مطالعه با «مدل تغییر عاطفی» در محیط کار همخوانی دارد. پژوهشگران مقاله می گویند: «به نظر ما، تمام درگیری ها، بحران های شغلی و حتی اشتباهات حین کار می تواند در نهایت مفید باشد».
خودتان را درک کنید
سال گذشته میلادی بر روی 365 شرکت کننده آلمانی پژوهشی جالب انجام شد. نگرش این افراد به احساسات منفی و مثبت ارزیابی و سلامت روحی و جسمانی آن ها نیز کنترل شد. سپس، وضعیت این افراد در سه هفته آینده از طریق گوشی هوشمندشان کنترل شد. در نهایت مشخص شد افرادی که حتی به احساسات منفی خود با نگرش مثبت نگاه می کنند، تجربه بهتری را کسب می کنند.
گریه کنید، حالتان جا می آید
گریه کردن دست کم در کوتاه مدت می تواند حالتان را جا بیاورد، از این کار نباید در تنهایی تان هراس داشته باشید. در یک مطالعه انجام شده در ابعاد کوچک مشخص شد که در بیش از 60 درصد اوقات، گریه کردن تغییری در فرد ایجاد نمی کند، اما در حدود یک سوم موارد می تواند حال فرد را بهتر می کند. این در حالی بود که گریه کردن تنها در 8.8 درصد از مواقع می تواند حال فرد را بدتر کند. بنابراین گریه کردن به امتحانش می ارزد!
فقط ناراحتی، منطقی تر به نظر می رسید
پژوهشی در سال 2007 انجام شد که این مسئله را تاکید می کرد. در آن پژوهش، به شرکت کنندگان چند ویدیو کوتاه نشان داده شد و سپس از آن ها خواسته شد تا با دیگران در مورد مباحث جدی مانند افزایش شهریه دانشگاه ها و یا حقوق بومیان استرالیا با دیگران بحث کنند. افرادی که تحت تاثیر قرار گرفته بودند، بهتر می توانستند دیگران را متقاعد کنند.
حس همدردی تان تقویت می شود
قبلا همه فکر می کردند که افراد افسرده از جهان دل کنده اند، اما نتایج پژوهش انجام شده در سال 2005 نشان داد که افراد افسرده در سطح متوسط می توانند بهتر احساسات دیگران را از روی چشم هایشان بخوانند. البته این مورد همیشه هم خوب نیست! پژوهشگران گفتند که افراد فوق حساس ممکن است به راحتی از دیگران آزرده خاطر شوند. این اتفاق البته بیشتر در مکالمه ی رو در رو با دیگران رخ خواهد داد.
ناراحتی خلاف مسیر گمراهی است
پژوهشی در سال 2005 انجام شد که در آن افراد تصاویر یک تصادف را مشاهده می کردند. سپس آن ها در طول نیم ساعت باید اتفاقات خوب و بد زندگی شخصی شان را مرور می کردند. پس از آن نیز آن ها باید به سوالاتی در مورد تصادف پاسخ می دادند. برای مثال، آن ها باید می گفتند «آیا آتش نشانی که شلنگ آب در دست داشت را دیدی؟» این در حالی بود که اصلا آتش نشانی در کار نبود. آن مطالعه نشان داد افراد ناراحت کمتر گمراه می شود.
هیچوقت فریب نمی خورند
افراد ناراحت راحت تر می توانند دروغ دیگران را شناسایی کنند. سرحال بودن در برخی موارد می تواند عواقبی داشته باشد. مثلا به این فکر کنید که بسیار خوشحال هستید و وارد مغازه ای می شوید؛ در چنین شرایطی احتمال گول خوردن شما در انتخاب جنس مناسب بالاتر است.
با ناراحتی زندگی معنا می یابد
برخی از بزرگان گفته اند که هر چه کمتر بفهمید، در زندگی خوشحال ترید. این گفته در مطالعه انجام شده در ایالات متحده در سال 2013 به اثبات رسید. در یک نظرسنجی مشخص شد افرادی که زندگی شان را کمی بامسماتر و پرمعناتر شرح داده بودند، از استرس و اضطراب و ناراحتی هم به دور نبوده اند.
منبع:
تبیان
دسته بندی اخبار
تازه های نشر (923)
..کتاب کودک - داستان (88)
..عنوان بندی کتاب ها (2)
..امتحان نهایی (4)
اخبار آزمون (1170)
اخبار عمومی (14657)
اخبار آموزشی (3280)
مقالات مشاوره (1387)
خلاقیت ها (4)
اخبار فرهنگی (1165)
خبرگزاریها (46)
المپیاد ریاضی نوجوانان ایران مبتکران (74)
به کانال رسمی مبتکران در تلگرام بپیوندید