اخبار
ﺳﻪشنبه، 11 آبان 1395
کشف یک راه جدید برای درمان آکنه

کشف یک راه جدید برای درمان آکنه


دانشمندان مدعی شده‌اند که یک راه جدید که تاکنون ناشناخته بوده را شناسایی کرده‌اند که می‌تواند به درمان‌های جدیدی برای آکنه منجر شود.

 

به گزارش ایسنا به نقل از فیز، این دانشمندان می‌گویند راهی را کشف کرده‌اند که در آن باکتری باعث بروز التهاب در پوست می‌شود.
پوست اولین خط دفاعی در برابر میکروبها است .اما همچنین به طور مداوم در معرض انواع باکتری‌ها قرار گرفته و معمولا با آنها مبارزه نمی‌کند.
دکتر ریچارد گالو از دانشگاه کالیفرنیا، سن‌دیگو اظهار کرد: اینکه انسان چگونه این همه باکتری بر روی پوست خود را تحمل می‌کند به یک معمای بزرگ تبدیل شده است.
انسان‌ها معمولا با این باکتری‌ها کنار می‌آیند اما در بعضی مواقع این تحمل شکسته شده و فرد به عفونت مبتلا می‌شود.
در این پژوهش تیم گالو بر روی باکتری Propionibacterium acnes یا P. acnes متمرکز شده‌اند .همانطور که از نام آن پیداست، این باکتری می‌تواند به بروز آکنه و همچنین برخی از عفونت‌های دیگر کمک کند.
P. acnes  معمولا بدون هیچ خطری بر روی پوست زندگی می‌کنند .اما هنگامیکه این باکتری‌ها در برخی از شرایط خاص گرفتار شده و در یک منفذ مسدود می‌شوند، توسط چربی احاطه شده و هیچ هوایی به آنها نمی‌رسد که در نتیجه واکنش التهابی به نام آکنه بروز می‌کند.
تیم گالو مدعی شدند که در این پژوهش سرنخ‌هایی برای دلیل این اتفاق پیدا کرده‌اند.
محققان در آزمایشات دریافتند که  P. acnes تحت شرایط خاصی، اسیدهای چربی را ترشح می‌کنند که دو آنزیم در کراتینوسیت(سلول‌هایی که خارجی‌ترین لایه از پوست را تشکیل می‌دهند) را مهار می‌کنند که این امر به نوبه خود، سبب افزایش واکنش‌های التهابی سلول‌ها می‌شود.
گالو اظهار کرد: ما یک راه جدید را کشف کرده‌ایم که در آن باکتری باعث بروز التهاب می‌شود.
به گفته گالو این یافته‌ها می‌تواند به توضیح روند اساسی آکنه و فولیکولیت(التهاب فولیکول مو که باعث جوش و علائم دیگر پوستی می‌شود) کمک کند
دکتر آدام فریدمن استادیار پوست در دانشگاه پزشکی و علوم بهداشتی جورج واشنگتن در واشنگتن دی سی گفت: درک بهتر از چرایی این موضوع می‌تواند به ارائه درمان‌های جدید کمک کند.
وی در انجام این پژوهش نقشی نداشته اما بر این باور است که این پژوهش جدید می‌تواند درهای زیادی را به سمت پژوهش‌های آینده باز کند.
این پژوهش در مجله Science Immunology به چاپ رسیده است.


منبع: ایسنا