اخبار
دوشنبه، 17 آبان 1395
اشتراک گذاری 60 هزار کتاب در نشست های کتابخوان

اشتراک گذاری 60 هزار کتاب در نشست های کتابخوان


تهران-ایرنا- دبیر کل نهاد کتابخانه های عمومی کشور از برگزاری 59 هزار و 745 نشست کتابخوان در یک سال و نیم گذشته خبر داد و گفت: این اتفاق دستاورد کمی نیست.

 

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، علیرضا مختار پور یکشنبه شب در سومین نشست کتابخوان ویژه اصحاب رسانه اظهار داشت: طی این مدت جلساتی در مدارس، مساجد، حوزه های علمیه، دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و زندان ها با هدف اشتراک گذاری کتاب های خوانده شده برگزار شده است.
وی افزود: شرکت کنندگان در نشست های کتابخوان این کتاب ها را در زمان پنج، هفت و 10 دقیقه برای دیگران معرفی می کنند.
وی در بخش دیگری از سخنانش با توجه به آسیب های جدی فضای مجازی ادامه داد: بر اساس یک نظر سنجی معتبر در خرداد ماه امسال 60 درصد کاربران فضای مجازی بین ساعت 20 تا 24 در این فضا حضور داشته اند.
دبیرکل نهاد کتابخانه های عمومی کشور توضیح داد: این زمان درست زمانی است که افراد باید در محیط خانواده به گفت وگو با همسر و فرزندان سرگرم باشند، طبق مطالعات انجام شده زمان گفت وگو بین اعضای خانواده در طول روز به حداکثر 20 دقیقه رسیده است.
وی با یادآوری اینکه شبکه های مجازی می توانند فضای مناسبی برای تعاملات اجتماعی و معرفی کتاب به شرط استفاده صحیح باشند، دو کتاب را به معرفی و به اشتراک گذاشت.
مختار پور با معرفی کتاب «اینترنت با مغز ما چه می کند؟»، اضافه کرد این کتاب از کتابهای مهم اندیشه ای در حوزه اینترنت است که در سال 2011 نوشته شده و ثابت می کند بر اساس تحقیقات روانشناسی و جامعه شناسی، اینترنت نه تنها محتوای ذهن انسان، بلکه کارکرد و ساختار اندیشه را هم تغییر می دهد و وی را از موجودی متفکر به موجود کم عمق تبدیل می کند.
«باورهای کهن و خرافه های نوین» عنوان کتاب دیگری بود که مختار پور آن را معرفی کرد و گفت: نویسنده در این کتاب، سواد را یک خرافه نوین می داند.
در این نشست 9 نفر از خبرنگاران و اهالی رسانه کتاب های خوانده شده خود را برای دیگران به اشتراک گذاشتند.
مجموعه داستان های عاشورایی آینه، سبزها قرمزها، پیاده آمده ام، نقطه، گزارشگری خوب، صداهایی از چرنوبیل، از جمله عناوین این کتاب ها بود.


منبع: ایرنا