به گزارش ایسنا و به نقل از انگجت، همه انسانها به صورت یکسان نگاه نمیکنند، صحبت نمیکنند یا راه نمیروند، چرا که با توزیع متفاوت وزن و نوع راه رفتن، بدن ما سعی در صرفهجویی در انرژی تا حد ممکن دارد.
این سازگاری یک مسئله برای محققانی است که میخواهند دستگاههای کمک کننده را برای افراد دچار مسائل مربوط به تحرک ایجاد کنند. این چیزی است که یک تیم از دانشگاه هاروارد را بر آن داشت تا الگوریتمی را ایجاد کند که پس از بیست دقیقه تجزیه و تحلیل، نیازهای شخصی فرد را تشخیص دهد و متناسب با نیازهایش به وی کمک کند.
بیایید تصور کنیم که شما به سختی راه میروید و نیاز به یک دستگاه پوشیدنی دارید تا به زانوها یا مفصل ران شما کمی نیرو دهد تا بتوانید حرکت کنید. این همان چیزی است که آزمایشگاه زیستطراحی هاروارد در حال ساخت آن است.
این وسیله در واقع یک جور شلوار فانتزی است که میتواند در زمان مناسب کمک درستی را ارائه دهد. اما اطمینان از این که به درستی کار میکند، هرگز فرآیند ساده و آسانی نیست.
این گروه با استفاده از الگوریتم جدید، به انواع مختلفی از شرایط نظر دارد؛ فراتر از چگونگی حرکت یک فرد، میزان تنفس و شرایط روحی وی را نیز زیر نظر میگیرد.
محققان مدعی هستند پس از این که دوره کوتاه تنظیم دستگاه پایان یافت، این سیستم میتواند بیش از 17 درصد از متابولیسم (انرژی شما در هنگام قدم زدن) را کاهش دهد.
امید است که این دانش بتواند به ایجاد گجتهای پوشیدنی بهتر برای افرادی که دچار مشکلات حرکتی هستند، کمک کند تا بدون استرس زیاد به پیادهروی بپردازند.
منبع: ایسنا