خانه
پرسش های متداول
تماس با ما
Toggle navigation
خانه
آشنایی
درباره شرکت مبتکران
رزومه شرکت مبتکران در یک نگاه
درباره مدیرعامل
افتخارات
پرسش های متداول
تماس با ما
About us
فروشگاه
مویدو
میچکا
بسته آموزشی
ثبت نام آزمون
معرفی خدمات آموزشی
آزمون های تشریحی
آزمون های دوره ای
آزمون تفکیکی
خدمات مشاوره
آزمون های تیزهوشان
آزمون های توصیفی
نمایندگی ها
نمایندگی های فروش و پخش کتاب
نمایندگی های آزمون
سفارش کتاب از مدارس
جذب نمایندگی آزمون
تور های آموزشی
تماس با واحد ارتباط با مدارس
تماس با واحد نمایندگی ها
پنل ارسال پیامک نمایندگی ها
پرتال آزمون
ثبت نام آزمون
فرصتهای شغلی
جستجو
اخبار
چهارشنبه، 01 خرداد 1398
[ARTICLELINKWITHOUTTITLE]
5 تکنیک جدید مقابلهای متمرکز بر عواطف به منظور از بین بردن استرس ویژه کنکور
تکنیک های مدیریت استرس می توانند به دو گروه تقسیم شوند: مقابله ای متمرکز بر مشکل و مقابله ای متمرکز بر عواطف.
استراتژی های مقابله ای متمرکز بر مشکل (یا متمرکز بر راه حل) که بیشتر مبتنی بر صحبت کردن می باشند.
با هدف از بین برن منابع استرس یا کار بر روی خود عوامل استرس زا می باشند، در حالی که تکنیک های مقابله ای متمرکز بر عواطف به شما کمک می کنند .
از نظر عاطفی کمتر تحت تاثیر استرس مواجه شده قرار بگیرید، یا روشی را که این موقعیت ها را تجربه می کنید را تغییر دهید تا تاثیر متفاوتی بر روی شما داشته باشند.
اکثر افراد بر این عقیده هستند که استراتژی های مقابله ای متمرکز بر راه حل، بهترین روش برای مدریت استرس می باشند، چرا که در این روش عواملی که منجر به استرس می شوند.
از بین می روند و ما نیاز نداریم که نحوه تغییر واکنش های خودمان را نسبت به عوامل استرس زا یاد بگیریم – هیچ نوع آسیبی در زندگی ما صورت نمی گیرد!
با این وجود، این امکان وجود ندارد که تمامی استرسهای موجود در زندگی ما از بین بروند – برخی از عوامل موجود در مشاغل ما، روابط ما، یا سبک زندگی ما در معرض ایجاد چالش ها قرار دارند.
در واقع، حتی در صورتی که بتوانیم تمامی استرس های موجود در زندگی را از بین ببریم، انجام چنین کاری درست نمی باشد؛
یک مقدار خاص از استرس به عنوان یک مورد عادی و مناسب در نظر گرفته می شود.
مزایا
در این بخش مفید بودن مقابله متمرکز بر عواطف بحث می شود – تغییر نحوه تجربه استرس های بالقوه در زندگی ما می تواند تاثیر منفی آنها را کاهش بدهد.
ما با استفاده از روش های مقابله ای متمرکز بر عواطف، هیچ گونه نیازی برای منتظر تغییر ماندن در زندگی، یا تلاش برای تغییر موارد حتمی نداریم .
ما به راحتی می توانیم روش هایی را برای پذیرش مواردی که در حال حاضر با آن مواجه هستیم، پیدا کنیم و اجازه ندهیم که ما را اذیت کنند.
این کار می تواند منجر به از بین رفتن استرس مزمن شود، چرا که به بدن ما این شانس را می دهد که از شرایطی که دارای سطوح بالای استرس هستند، بهبود یابد.
مزیت دیگری که روش مقابله ای تمرکز بر عواطف دارد، عبارت از این است که به ما اجازه می دهد تا به صورت مشخص تری فکر کنیم و به راه حل های دست پیدا کنیم که در صورت ایجاد احساس مضمحل شدن نمی توانیم به آنها دست پیدا کنیم.
به دلیل اینکه افراد دچار شده به استرس نمی توانند بهترین تصمیم ممکن را بگیرند، روش مقابله ای تمرکز بر روی عواطف می تواند یک استراتژی باشد .
قبل از کار بر روی تکنیک های متمرکز بر روی مشکل، منجر به ایجاد یک شرایط مناسب برای مغز می شود.
در این روش، روش مقابله ای تمرکز بر روی عواطف می تواند از طریق هر دو مورد عواطف و راه حل ها به ما کمک کند و هر دو نوع از استراتژی های مقابله ای بیان شده در این شرایط می توانند کارایی مناسب در کنار یکدیگر داشته باشند.
در حالی که استراتژی های متمرکز بر مشکل باید با عوامل استرس زای خاصی که شناسایی می کند تطبیق پیدا کند.
تکنیک های مقابله ای متمرکز بر روی عواطف بیشتر بر روی اکثر عوامل استرس زا کار می کند و فقط باید با نیاز های شخصی افرادی که از این تکنیک استفاده می کنند، تطابق داشته باشد.
پیدا کردن استراتژی های مقابله ای متمرکز بر عواطف مناسب برای سبک زندگی و شخصیت شما می تواند یک ابزار مناسبی برای از بین بین استرس کلی باشد .
می تواند شما را قادر کند که سلامت فیزیکی و عاطفی بهتری را به دست بیاورید. تکنیک های بیان شده در زیر در مورد تمامی استرس ها کاربرد مناسبی دارند.
مدیتیشن
مدیتیشن میتواند به شما کمک کند تا در هنگام واکنش نسبت به استرس، خودتان را از تفکراتتان جدا کنید، بنابراین می توانید از شرایط موجود فاصله بگیرید و به جای واکنش نشان دادن نسبت به یک مورد مزمن یا ترس، یک پاسخی را انتخاب کنید.
همچنین مدیتیشن به شما کمک خواهد کرد که بدنتان را ریلکس کنید، و این مورد می تواند واکنش های استرسی شما را معکوس کند.
افرادی که مدیتیشن را با استفاده از روش در حال پیشرفت و متداوم اجرا می کنند، همچنین تمایل دارند که واکنش پذیری کمتری نسبت به استرس داشته باشند؛ بنابراین مدیتیشن یک روش مناسبی است که می توانید از آن استفاده کنید.
روزنامه نویسی
روزنامه نویسی برای شما این امکان را ایجاد می کند که عواطف خودتان را به روشهای مختلفی مدیریت کنید.
این روش می تواند یک خروجی عاطفی را برای احساسات استرس زای شما ایجاد کند؛ این روش می تواند شما را قادر کند تا راه حل های مختلفی برای مشکل ایجاد شده، به ذهن شما خطور کنند؛
این روش می تواند به شما کمک کند تا احساسات مثبت تری را به دست بیاورید، و در نهایت احساس استرس کمتری داشته باشید.
همچنین روزنامه نویسی دارای فواید بهزیستی و مدیریت استرس دیگری هم می باشد و باعث می شود که این روش یک تکنیک مقابله ای متمرکز بر احساسات مناسبی باشد.
چارچوب بندی مجدد
چارچوب بندی مجدد شناختی این امکان را برای شما ایجاد می کند تا دیدگاه خودتان نسبت به یک مشکل را تغییر بدهید، و این مورد در هنگام مقابله با استرس می تواند به شما کمک کند که شرایط بهتری داشته باشید.
تکنیک های چارچوب بندی مجدد در مورد “فریب دادن خودتان و نداشتن استرس” یا وانمود کردن این مورد که عوامل استرس زای مربوط به شما اصلا وجود ندارند، نمی باشد؛ چارچوب بندی مجدد در مورد توجه به راه حل ها، مزایا و دیدگاه های جدید می باشد.
اختلالات شناختی
شناخت نحوه تغییر دیدگاه ما توسط ذهن ما، مواردی را که نسبت به موارد تجربه شده به خودمان می گوییم، و روشهایی که ما به صورت ناخودآگاه بر روی مشکلاتمان اعمال می کنیم، می تواند به ما کمک کند تا این الگوها را تغییر بدهیم.
در صورتی که نسبت به اختلالات شناختی رایج مطلع شوید، در هنگام انجام دادن این اشتباهات متوجه اشتباه خودتان خواهید شد و همچنین دلیل انجام دادن این اشتباهات توسط سایر افراد را هم متوجه خواهید شد.
تفکر مثبت
تبدیل شدن به یک فرد مثبت نگر شامل روش های خاصی برای درک کردن مشکلات می باشد – روشهایی که قدرت شما در یک موقعیت را به یک سطح حداکثری می رسانند و گزینه های موجود را در اختیار شما قرار می دهند.
هر دو این موارد می توانند تجربه استرس شما را کاهش دهند و به شما کمک کنند در موقعیت هایی که می توانند منجر به مضمحل شدن شما شوند، احساس قدرت داشته باشید.
منبع:
مشاوره تحصیلی
دسته بندی اخبار
تازه های نشر (923)
..کتاب کودک - داستان (88)
..عنوان بندی کتاب ها (2)
..امتحان نهایی (4)
اخبار آزمون (1169)
اخبار عمومی (14649)
اخبار آموزشی (3279)
مقالات مشاوره (1387)
خلاقیت ها (4)
اخبار فرهنگی (1165)
خبرگزاریها (46)
المپیاد ریاضی نوجوانان ایران مبتکران (74)
به کانال رسمی مبتکران در تلگرام بپیوندید