اخبار
پنجشنبه، 11 دی 1393
95 درصد موفقیت باز سازی استخوان دندان با ایمپلنت

95 درصد موفقیت باز سازی استخوان دندان با ایمپلنت

تهران- ایرنا- دبیر علمی دومین کنگره بین المللی انجمن ایمپلنتولوژی ایران گفت : امروزه با ورود علم ایمپلنت 95 درصد باز سازی استخوان اطراف دندان تحلیل رفته با موفقیت قابل انجام است .

ایمپلنت دندانی بخشی است که به عنوان ریشه دندان در داخل استخوان فک قرار گرفته و تاج دندان روی آن بازسازی می شود.
از مزایای ایمپلنت این است که نیازی به تراشیدن دندانهای مجاور ندارد و در نتیجه هیچگونه آسیبی به سایر دندانها وارد نمی سازد ایمپلنت به عنوان بهترین راه حل برای جایگزینی دندانهای از دست رفته شناخته شده است.

دکتر امیر رضا رکن در این خصوص گفت : ایمپلنت عامل انقلاب و دگرگونی روش ها درمانی در دندانپزشکی بوده است که همزمان با ورود آن به دندانپزشکی تمامی اقدامات دندانپزشکی دچار تحول شدند و برنامه های درمانی تغییر کرد .
به گفته وی ورود این رشته بسیاری از کمبود ها را جبران کرد و افراد زیادی به سمت آن گرایش پیدا کردند.
رکن با بیان اینکه ضریب موفقیت درایمپلنت دندانی 95 درصد است اضافه کرد: قبل از ورود ایمپلنت به دندانپزشکی اگر فردی دچار بیماری پیشرفته لثه بود تمام تلاش خود را به کار می بردیم تا این دندان را حفظ کنیم ولی امروزه با ورود این علم در مواردی که استخوان اطراف دندان تحلیل رفته باشد دندان کشیده می شود و با ایمپلنت بازسازی می شود.

وی گفت :امروزه افرادی که پروتزهای متحرک آنان دچار مشکل می شود را می توان با 2 ایمپلنت بر طرف کرد .
دبیر علمی دومین کنگره بین المللی انجمن ایمپلنتولوژی ایران افزود: یکی از وظایف انجمن های تخصصی فراهم کردن شرایط رشد و توسعه زمینه علمی است.
وی گفت: ایمپلنت دندانی در مقایسه با سایر رشته های دندانپزشکی جدید است که در سال 1369 وارد کشور شده است و از سال 1965 در دنیا باب شد و از سال 1985 در دانشگاه ها عمومیت پیدا کرد.

دبیر علمی دومین کنگره بین المللی انجمن ایمپلنتولوژی ایران اضافه کرد : این رشته نوپدید با سرعت زیاد در حال تغییراست و بر همین اساس افرادی که می خواهند در این رشته فعالیت کنند باید به روز باشند و یکی از راه های کسب اطلاعات و دانش روز شرکت در کنگره ها نظیر کنگره ایمپلنتولوژی است.

وی به برگزاری دومین کنگره بین المللی ایمپلنتولوژی ایران اشاره کرد و گفت :سخنرانان داخلی و خارجی از کشورهای سوییس، ایتالیا، آلمان و کره جنوبی در این کنگره سخنرانی خواهند کرد که همه در ایمپلنتولوژی صاحب نظر و صاحب تکنیک هستند و علم و تجربه خود را در اختیار دیگر دندانپزشکان قرار می دهند.

وی مخاطبان این کنگره را کلیه دندانپزشکان، رادیولوژیست ها و بهداشت کاران عنوان کرد و افزود :در این کنگره پنل هایی جداگانه برای همکاران رادیولوژیست و بهداشت کاران و دستیاران دهان و دندان برگزار خواهد شد.

رکن اضافه کرد : در کنار این کنگره چندین کارگاه بر پا خواهد شد که یک تکنیک را به مخاطب آموزش می دهند و می تواند توانمندی عملیاتی را افزایش دهد.
وی افزود :دندان هاسه وظیفه جویدن، صحبت کردن، و زیبایی را برعهده دارند که با ایمپلنت می توان مشکلات در این سه حوزه را برطرف کرد.

وی به همه دندانپزشکان توصیه کرد در این کنگره شرکت کنند و اطلاعات خود را به روز کنند چرا که بیش از یک سال در حوزه انتخاب مطالب علمی و آموزش و اجرایی کار شده است و بسیار مفید خواهد بود.

دومین کنگره بین المللی ایمپلنتولوژی ایران در روزهای یکم تا سوم بهمن ماه در سالن همایشهای برج میلاد برگزار می شود.



خبرگزاري
ايرنا

اخبار عمومي

اخبار آزمون

تازه‌هاي نشر

ليست کتاب هاي مبتکران