این مجموعه شامل کتابهایی چون جزیرهی دیوانه، شیر، شیر، شیر، سال نوی چینی، آزمون تُشک، دو تا فکر، دانه کش، آهای ناخدا، کلکسیون تارا، زی زی و تی تی، لاک پشت و خرگوش، حیله، شب وحشتناک، بچهها، ماجرای سام و ابرها، زمان تغییر است.
شناسایی مشکل، طرح سوال و چراهایی که منجر به چاپ «مجموعه داستانهای تقویت هوش کودکان» شده است:
چرا کودکان و دانشآموزان ما در دورههای گوناگون تحصیلی؛ قدرت تفهیم آنچه میخوانند را ندارند؟
به عبارت دیگر چرا میخوانند ولی کامل نمیفهمند؟ چرا نمیتوانند آنچه را میخوانند به دیگران انتقال داده و آن را برای دیگران توضیح دهند؟ یا چرا نمیتوانند آنچه را که فهمیدهاند با زبان خود برای دیگران بیان کنند و از خواندههای خود استفادهی مطلوب نمایند؟ و سایر چراهای مرتبط با این موضوع که به ذهن والدین، آموزگاران و سایر دستاندکاران خطور میکند ...
جواب تمامی این گونه موارد و چراها در عدم آموز درک مطلب و هوش – کلامی زبانی نهفته است.
توانایی خواندن و درک مطلب (هوش کلامی – زبانی) از جمله مهارتهایی است که آیندهی هر کودک و دانشآموزی به آن بستگی دارد و میزان پیشرفت تحصیلی و موفقیت شغلی او در آینده را تعریف و تعیین خواهد کرد. یک کتاب فارسی در طول سالهای تحصیل برای تقویت هوش کلامی – زبانی کودکان و دانشآموزان و از میان بردن فاصله میان درک شنیدن با درک خواندن به هیچوجه کافی نیست، به طوری که بزرگسالان ما نیز بیشتر به رادیو و تلویزیون به جای کتابخوانی روی میآورند!
شرکت آموزشی، فرهنگی و انتشاراتی مبتکران با توجه به آگاهی از کلیهی این مباحث مطرح شده، تلاش نموده است تا با استفاده از تجربیات موفق در کشورهای پیشرفته در این زمینه و نیز بهرهگیری از تجربه و دانش اساتید و آموزگاران خبرهی کشور، همچنین با بومیسازی داستانها و تصاویر و انطباق سوالات مطرح شده در کتابهای مزبور با متون دروس ادبیات فارسی، به تقویت هوش کلامی – زبانی کودکان این مرز و بوم کمک نماید ... با بهرهگیری از هر یک از این مجموعهها با توجه به 3 ردهی سنی (5 تا 7 ، 7 تا 8 ، 8 تا 9 سال) که در نظر گرفته شده است، اهداف زیر برای کودکان و دانشآموزان محقق خواهد شد:
* پیشرفت در مهارتهای خواندن
* موفقیت در یادگیری و درک مطلب، بدون نیاز به از برکردن مطالب
* توفیق در رسیدن به اهداف آموزشی و پیشرفت تحصیلی
*تأمین موفقیت اجتماعی، شغلی و در نهایت رضایتمندی از زندگی
|