خانه
پرسش های متداول
تماس با ما
Toggle navigation
خانه
آشنایی
درباره شرکت مبتکران
رزومه شرکت مبتکران در یک نگاه
درباره مدیرعامل
افتخارات
پرسش های متداول
تماس با ما
About us
فروشگاه
مویدو
میچکا
بسته آموزشی
ثبت نام آزمون
معرفی خدمات آموزشی
آزمون های تشریحی
آزمون های دوره ای
آزمون تفکیکی
خدمات مشاوره
آزمون های تیزهوشان
آزمون های توصیفی
نمایندگی ها
نمایندگی های فروش و پخش کتاب
نمایندگی های آزمون
سفارش کتاب از مدارس
جذب نمایندگی آزمون
تور های آموزشی
تماس با واحد ارتباط با مدارس
تماس با واحد نمایندگی ها
پنل ارسال پیامک نمایندگی ها
پرتال آزمون
ثبت نام آزمون
فرصتهای شغلی
جستجو
مقالات مشاوره تحصیلی و آموزشی
دوشنبه، 01 خرداد 1396
[ARTICLELINKWITHOUTTITLE]
نکات ایمنی روزهای کنکوری
بچهها الان روزهای نزدیک کنکور است. یعنی چیزی حدود چهار پنج روز قبل از کنکور را تصور کنید. دیگر نمیشود در این چند روز پایانی معجزهای صورت داد و همه چیز را عوض کرد اما اگر به توصیههای ما توجه کنید میتوانید مطمئن باشید که خواهید توانست از چیزهایی که در این دوران برای خودتان ذخیره کردهاید، بهترین استفاده را بکنید و جلوی هر گونه اتلاف انرژی، وقت و استرسهای بیجا را بگیرید. با ما باشید.
یک هفته مانده به کنکور – آرامش و دیگر هیچ
1-
مراقب روحیه خود باشید. این روزها یکی از حساسترین دورههای زندگیتان را میگذرانید. در این روزهای پایانی، تحت فشار عصبی زیادی قرار دارید. این یک واقعیت است که نباید آن را انکار کرد. یادتان باشد حسرت و افسوس بهخاطر نکردهها کمکی به شما نمیکند. فقط قوای روحیتان را تحلیل میبرد. به کارها و تلاشهایی که کردهاید فکر کنید و به آنها امیدوار باشید. مهمترین نیاز شما در این هفته استراحت کافی، آرامش، آرامش، آرامش و آرامش است.
2-
در این روزهای گرم، ممکن است گاهی دچار لرز، سرما یا سرماخوردگی شوید. با مصرف قرصهای ویتامین گروه B یا آمپول B12 و بکمپلکس، قرصهای جوشان ویتامین C، میتوانید سیستم ایمنی و عصبیتان را تقویت و هشیاری و شادابیتان را افزایش دهید.
3-
در این روزها از نرمشهای سبک و ورزشهای کمخطر مانند شنا، راهرفتن در استخر، طنابزدن، راهپیمایی غافل نشوید. ورزش، بیوشیمی مغز و خونتان را بهتر میکند و موثرترین روش غیردارویی برای پیشگیری، کنترل استرس و اضطراب است. بهتر است ورزشتان اوایل صبح یا میانه روز باشد.
4-
اگر هنوز اضطراب شدید دارید، در صورت تایید پزشک متخصص از دارو استفاده کنید؛ ولی تحت هیچ شرایطی خودسرانه از داروهای آرامبخش استفاده نکنید.
5-
این روزها بهخاطر مطالعه زیاد دچار خستگی عصبی میشوید. اگر استرس زیادی دارید، خواندن را کنار بگذارید. چون این کار موقعیت شما را خیلی جابهجا نمیکند.
6-
مطالبی را که تسلط کامل دارید، روزنامهوار بخوانید. مطالبی را که نمیدانید، نخوانید. یکی دو روز آخر به حاشیهها، پاورقیها، جدولهای فراموششدنی، فرمولهای ریاضی، فیزیک، شیمی، تاریخ ادبیات و... نگاهی دوباره بیندازید.
روز قبل از آزمون
1-
معمولا سفارش میشود: «در آخرین روز درس نخوانید.» این نسخه کلیشهای الزاما برای همه درست نیست. داوطلبانی بودهاند که این روز را درس خواندهاند و بهخوبی از آن استفاده کردهاند. خودتان تصمیم بگیرید که بخوانید یا نخوانید.
2-
همه وسایل مورد نیازتان را آماده و کنترل کنید تا چیزی را جا نگذارید.
3
-
آدرس حوزه امتحانی را پیدا کنید. سری به حوزه بزنید تا با مسیر رفتن به آنجا آشنا شوید. چون هر ساله عدهای از داوطلبان به علت تشابه نام حوزهها یا به دلایل دیگر، حوزه امتحان خود را اشتباه میکنند یا به دلیل گمکردن مسیر، دیر به جلسه آزمون میرسند.
4
-
به دنبال آرامش باشید. گروهی با رفتن به یک زیارتگاه و عدهای دیگر با بیرونرفتن از منزل، آرامش خاطر به دست میآورند. هر طور که صلاح میدانید، عمل کنید؛اما بهتر است شب در منزل بمانید.
5
-
شب یا روز پیش از کنکور از خوردن خوراکیهایی که تا به حال نخوردهاید یا غذاهای شور، چرب یا پرنشاسته خودداری کنید.
6-
سعی کنید شب قبل از کنکور، خواب خوبی داشته باشید. خواب کافی نقش مهمی در هشیاری، حضور ذهن، تمرکز، سرعت و عملکردتان در جلسه آزمون دارد. یکی از مشکلات رایج کنکوریها، بیخوابی یا نگرانی از بیخوابی در شب آزمون است. از اینکه کمی سخت به خواب میروید، مضطرب نشوید؛ چون این نوع نگرانیها موجب ادامه بیخوابی شما میشود.
7-
به جز آنکه زنگ ساعت را تنظیم میکنید، بیدارشدن خود را به یکی از افراد مطمئن خانواده بسپارید و بدون نگرانی و با آسودگی بخوابید.
روز آزمون
1-
پس از بیدارشدن، دوش بگیرید تا هشیارتر شوید.
2-
حتما صبحانه کاملی بخورید. قرار است چهار ساعت سر جلسه باشید. پس باید قوای لازم را داشته باشید. اما از خوردن خوراکیهای سنگین مانند کله و پاچه و عدسی پرهیز کنید.
3-
این که آدم وقتی میخواهد به جایی برود مهم است که چه روحیهای داشته باشد. این طرز فکر در سازگاری فرد با شرایط تاثیر میگذارد. اگر احساس میکنید به مهمانی میروید؛ نه به جبهه جنگ و قتلگاه، روحیه دیگری خواهید داشت. مثبت میشوید و آماده کنار آمدن با مشکلات! به سر و وضعتان برسید. عطری بزنید، سرتان را بالا نگه دارید و آماده رفتن شوید. فکر کنید دارید به عروسی میروید، عروسی رفتن که عزا ندارد.
4-
با لباسی راحت و خنک به جلسه آزمون بروید. کفشی راحت بپوشید. این موضوع اهمیت دارد.
5-
یک بطری آب نیمهفریز شده به همراه دو یا سه عدد خرما یا شکلات برای جلسه کافی است. درست است گفتهاند مغز گردو و فندوق خیلی برای فسفر مغز خوب است اما در این چند ساعت جلسه آزمون قرار نیست آیکیو را منفجر کند. پس بیخیال آجیل و تنقلات اضافه شوید.
پیش بهسوی جلسه آزمون
1-
سعی کنید حتما یک ساعت پیش از شروع آزمون در محل حوزه حاضر باشید. دقیقه نودی نباشید. نیم ساعت پیش از شروع آزمون درِ جلسه بسته میشود.
2-
هرچند تلفن همراه ممکن است جزو پاره تنتان باشد؛ ولی بردن وسایلی مانند تلفن همراه و ماشین حساب به جلسه آزمون ممنوع است؛ حتی اگر هیچ استفادهای از آنها نکنید.
3-
به محض استقرار در صندلی مورد نظر، وضعیت فیزیکی مکان، صندلی و... را کنترل کنید. اگر مشکلی دارید، آن را با مراقبان در میان بگذارید و از آنها کمک بخواهید. البته باید از پیش، خود را برای هر نوع مشکلی آماده کنید. نور یا صدای سیستم صوتی نامناسب، تردد زیاد مراقبان، رفتن برق، تهویه نامناسب، صدای کولر و... هیچکدام از اینها توانایی و سوادتان را کم و زیاد نمیکند. شما اطلاعات درسیتان را به همراه مغز خود به جلسه میآورید. با این چیزها اطلاعات شما جابهجا نمیشود و آسیب نمیبیند؛ به شرط آنکه خیلی حساس نباشید.
4-
تا آزمون شروع شود سعی کنید افکار و حواستان را به موضوع دیگری متوجه کنید. به این میگویند تکنیک توجهگردانی؛ مثلا تعداد مراقبان را بشمارید. اعداد صد تا صفر را معکوس بشمارید. این تکنیک در کندکردن تنش ذهن و بدن معجزه میکند؛ مثل تراشیدن مداد... به این میگویند تکنیک «حواسپرتکردن»
شروع آزمون
1-
دفترچهها در چهار مدل C, B, A و D تنظیم شدهاند و روی بسته پرسشنامه و پاسخنامه، نام شما قید شده است. این موضوع را کنترل کنید.
2-
قبل از پاسخگویی چند لحظه برای نحوه پاسخدهی نقشه و برنامه بریزید. از هول حلیم در دیگ نیفتید! به دیگران توجه نداشته باشید. فکر نکنید «همه دارند تند حل میکنند، بغلدستیام صفحه دوم رسیده، من هنوز صفحه اولام یا پاسخ برگ کناری پر شده؛ اما مال من خالی است و...» اینها تمرکزتان را به هم میریزد. به جای دیگران به کار خودتان متمرکز شوید.
3-
در کل سعی کنید سرتان به کار خودتان باشد و به دیگران کار نداشته باشید. نگاهکردن به برگه دیگران، صحبتکردن با اطرافیان، ردوبدلکردن وسایل، حرکات بیش از حد، اگر توسط عوامل اجرایی آزمون دیده شود، ممکن است بدون آن که تذکر بگیرید و مطلع باشید در مورد شما گزارش تخلف یا تقلب داده شود.
4-
وجود اضطراب در شروع جلسه امری عادی است و به سراغ بسیاری رتبههای برتر هم میآید. تفاوت آدمها در این نیست که یکی مضطرب میشود و دیگری نمیشود، بلکه تفاوت در چگونگی برخورد با استرس و کنترل احساسات و نگرانیهاست؛ افراد توانمند این توانایی را دارند که خودشان را کنترل کنند و از این اضطراب عبور کنند. گروهی هم که کنترل کمتری دارند، اسیر آن باقی میمانند.
5-
از قبل، ذهنتان را برای رویارویی با پرسشهای دشوار در یک درس یا دروس (عمومی یا اختصاصی) آماده سازید. تاکنون رسم بر آن بوده که سوالهای اولین درس آزمون عمومی و اختصاصی یعنی ادبیات و ریاضی کمی سختتر طرح شوند. آماده باشید تا در جلسه آزمون دچار اشک و خشم و دستپاچگی نشوید. اگر سوال سخت باشد، به خودتان و توانتان شک نکنید. سوال دشوار برای همه سخت است. در این صورت ممکن است نمره (درصد) شما پایین باشد؛ ولی به علت سختبودن سوال برای همه، نمره ترازتان پایین نخواهد بود.
6-
اگر نتوانستید چند سوال پیدرپی را بزنید، نگران نشوید. توی دلتان خالی نشود. در هر درس 25 درصد سوالها آسان، حدود 50 تا 60 درصد متوسط است. دستپاچه نشوید. از این شاخه به آن شاخه نپرید. از سوالهای سخت بگذرید، به سراغ سوالهای دیگر بروید.
7-
از پیش، ذهنیتی برای خودتان نسازید. به نتایج کارتان فکر نکنید. بدون قضاوت و پیشبینی نتایج و نمره هر درس در جلسه آزمون شرکت کنید. نگویید «من باید معارف را 100 بزنم»، چون ممکن است سوالهای آن درس دشوار باشد و شیرازه ذهنتان درهم بریزد. یا فکر کنید سوالها حتما شبیه سالهای قبل است؛ مثلا گسسته همیشه آسان است.
8-
در میانه کار کمی رفع خستگی کنید. برای یک دقیقه، فقط یک دقیقه! تمام عضلات بدنتان را بکشید. درست مانند خمیازهکشیدن، کف پاهایتان را در امتداد ساق پا بکشید. دو دست خود را به سمت طرفین باز کنید، عضلات سینه را در امتداد دو دست بکشید. این کار به مقدار درخور توجهی خستگی را رفع میکند.
9-
در اوقات پایانی جلسه آزمون، ذهن شما خستهتر است. تمرکز و حافظهتان ضعیفتر میشود؛ بنابراین به پاسخهایی که دادهاید، شک نکنید و آنها را دستکاری نکنید؛ چون معمولا پاسخ دوم شما اشتباه از آب درمیآید.
10-
اگر وقت اضافی داشتید، سراغ سوالهای مباحثی که مسلط نیستید، نروید. تجربه نشان میدهد که بیشترین پاسخهای نادرست شما مربوط به همین مباحث خواهد بود.
11-
اگر به یکباره متوجه شدید، وقت آزمون در حال تمامشدن است؛ ولی هنوز به پرسشهای یک درس پاسخ ندادهاید، بدون دستپاچگی فقط به سوالهای آسان آن درس پاسخ دهید. به سراغ سوالهای دشوار و وقتگیر نروید؛ چون در این شرایط امکان خطا و بیدقتی شما بیشتر است. از طرفی هر سوال صرف نظر از دشواری آن، سه نمره دارد؛ پس چه نیازی است که برای گرفتن بیشترین نمره با سوالهای دشوار درگیر شوید.
خدا به همراهتان
واحد مشاوره دفتر مرکزی مبتکران
کنکور
نکات کنکوری
اخبار آزمون
برگزاری آزمون شبیه ساز سمپاد ششم ابتدایی و نهم متوسطه اول شبیه ساز سمپاد (تیزهوشان) مبتکران
برگزاری آزمون پیشرفت تحصیلی روز جمعه 25 آبان 1403
برگزاری آزمون شبیه ساز سمپاد ششم ابتدایی و نهم متوسطه اول (تیزهوشان) مبتکران
برگزاری آزمون تیزهوشان و شبیه ساز سمپاد پنجم ابتدایی/ چهارم ابتدایی،هفتم و هشتم متوسطه (تیزهوشان) مبتکران
آزمون تعیین سطح کتبی و حضوری رایگان در سراسر کشور روز جمعه 25 آبان 1403
برگزاری آزمون پیشرفت تحصیلی روز جمعه 4 آبان 1403
مهلت ثبت نام در باشگاه المپیاد ریاضی مبتکران
برگزاری آزمون تیزهوشان و شبیه ساز سمپاد پنجم، ششم ابتدایی (شبیه ساز) و نهم متوسطه اول مبتکران
تبریک سال تحصیلی 1404-1403 از طرف مدیر عامل شرکت آموزشی، فرهنگی و انتشاراتی مبتکران
اعلام نتایج چهاردهمین دوره المپیاد ریاضی و ششمین دوره المپیاد علوم ایران - مبتکران منتشر شد
بیشتر...
پرونده آزمون ها
پرونده آزمون پیشرفت تحصیلی روز جمعه 21 اردیبهشت 97
پرونده آزمون تیزهوشان روز جمعه 7 اردیبهشت 97
پرونده آزمون پیشرفت تحصیلی روز جمعه31 فروردین 97
پرونده آزمون تیزهوشان روز جمعه 18 اسفند 96
پرونده آزمون پیشرفت تحصیلی روز جمعه 11 اسفند 96
بیشتر...
جستجو