- مشاوره با والدین: مشاور با خانواده دانش آموزان تماس می گیرد و والدین را در جریان عملکرد دانش آموز در آزمون قرار می دهد و توصیه های لازم را جهت پیشرفت تحصیلی فرزندشان ارائه می دهد.
2- مراجعه ی حضوری به مدارس
- فردی: در این نوع مشاوره بنا به در خواست مسؤلان مدارس، دانش آموزان به صورت انفرادی از رهنمودهای مشاور مبتکران در مدرسه بر خوردار می شوند.
- گروهی: در این نوع مشاوره اولیای مدارس با توجه به محدوده زمانی مشخص شده برای مراجعه، موضوعات مشاوره ای را انتخاب می کنند و مشاوران مبتکران در مدرسه حضور می یابند و به صورت گروهی در جلسات مختلف به توضیح مطالب می پردازند.
- تشکیل جلسات تحلیل و عملکرد: مشاوران مبتکران در نیم سال و پایان سال تحصیلی در محل مدرسه حضور می یابند و به ارائه ی تحلیل های آماری و موضوعی بر اساس عملکرد دانش آموزان یک مدرسه به کادر آموزشی مدرسه و تعیین نقاط ضعف و قوت و ارائه ی راهکارهای مناسب جهت افزایش بهره وری سسیستم آموزشی مدرسه
می پردازند.
3- مراجعه حضوری دانش آموز
دانش آموز یا والدین می توانند با تعیین وقت قبلی و یا با تشخیص مشاور در مؤسسه مبتکران حضور یابند و از مشاوره ی مبتکران برای
مواردی چون :
* برنامه ریزی فردی - درسی
* انتخاب رشته ی تحصیلی ( سال اول، دانشگاه سراسری و آزاد، تغییر رشته)
* برگزاری آزمون هوش و بهره هوشی (وکسنر و ریون) خلاقیت، اضطراب،افسردگی و...استفاده نمایند.
4- کارگاه های آموزشی
در این نوع مشاوره، اولیای مدارس با توجه به نیاز دانش آموزان، اولیا و کادر آموزشی و... موضوعات مورد نظر خود را انتخاب کرده و مشاوران درقالب برگزاری کارگاه های آموزشی و همایش هایی (ویژه دانش آموزان، والدین و دبیران) به بررسی این مسائل می پردازند.
درضمن اگر اطلاعات بیشتری در این زمینه می خواهید تلفن 61094202 -021 پاسخگوی شماست.
|