عبدالرضا میرمحسنی، مدیرعامل شرکت سازنده عایقهای رطوبتی جدید در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه آذربایجان شرقی، گفت: این شرکت توانسته است پس از سالها تلاش، موفق به تولید سری جدیدی از عایقهای رطوبتی به نام ایزوپل شود.
وی اظهار کرد: در حال حاضر در ایران برای ایزولاسیون از روشهای سنتی و عایقهای قیری مثل ایزوگام استفاده میشود که این عایقها دارای مشکلاتی از جمله ترک خوردگی، جدا شدن از وزن بتن، وزن سنگین و ظاهری نامرغوب هستند.
میرمحسنی با اشاره به ویژگیهای عایقهای پلیمری گفت: عایقهای پلیمری با چسبندگی بسیار بالا به سطح کلیه مصالح ساختمانی و مقاومت فوق العاده در مقابل تغییرات شرایط جوی و ظاهری با تنوع طرح و رنگ جایگزین مناسبی برای عایقهای سنتی است.
وی ادامه داد: ایزوپل پوششی بر پایه آب میباشد که بعد از اعمال روی سطح، لایه ای مقاوم در برابر نفوذ آب و رطوبت ایجاد می کند، همچنین در برابر هرگونه تغییر رنگ ناشی از نور خورشید، اشعه ماوراءبنفش و ترک خوردگی ناشی از سرد و گرم شدن مکرر مقاوم است.
این فناور با اشاره به دیگر ویژگیهای برجسته این محصول گفت: ایزوپل بازتابنده نور خورشید بوده و پشت بام را در برابر عوامل تخریب کننده که موجب نفوذ رطوبت و آسیب سقف می شود حفاظت می کند.
میرمحسنی، گفت: این محصول وزن کمتری نسبت به سایر محصولات ایزولاسیون دارد و این امر باعث سبک شدن سازه های ساختمانی می شود.
وی فرمولاسیون و فناوری به کار رفته در تولید این محصول را نقطه متمایز کننده این محصول بادیگر محصولات مشابه در بازار دانست و افزود: فرمولاسیون و فناوری این محصول با محصولات مشابه متفاوت است و از نظر هزینه با توجه به اینکه عایق های سنتی دارای هزینه پرتی هستند قیمت تمام شده بیشتری نسبت به این محصول جدید دارند.
وی گفت: این عایقها قابل استفاده در سرویسهای بهداشتی آپارتمانها نیز هست چرا که در استفاده از این محصول دیگر نیازی به تخریب لایه رویی و کاشی نیست.
وی افزود: ایزوپل قابل اجرا بر روی سطوح فوم پلی اورتال، ایزوگام، سقف های فلزی، بتن، موزاییک و آسفالت است. این محصول علاوه بر عایق، به عنوان رنگ نما برای ساختمان ها و آب نماها قابل استفاده است.
وی با اشاره به ظرفیت تولید این مجموعه گفت: این مجموعه توان تولید سالانه 250 تن را داراست و محصولات این مجموعه دارای پنج سال ضمانت است.
میرمحسنی با تاکید بر ضرورت فرهنگ سازی در راستای استفاده مردم از محصولات دانش بنیان گفت: متاسفانه هنوز این فرهنگ در بین مردم به درستی تبیین نشده است.
خبرگزاري ايسنا