مؤلف کتاب مطالعات اجتماعی متوسطه اول گفت: این درس باید اعتماد به نفس را در دانشآموز تقویت کرده و او را مسئولیتپذیر تربیت کند، همچنین این درس باید وی را به کشور و هویتش علاقهمند کند.
به گزارش خبرنگار «آموزش و پرورش» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه مرکزی، دکتر ناهید فلاحیان در همایش کشوری مطالعات اجتماعی با رویکرد هویت ملی که با حضور سرگروهها و دبیران دروس مطالعات اجتماعی استان و کشور صبح امروز در دبیرستان نمونه اطهر اراک آغاز شد، ضمن ارائه تعریفی از هویت ملی گفت: درس مطالعات اجتماعی بر تقویت هویت ملی تمرکز دارد. از طریق مطالعات اجتماعی میتوان نسل امروز را به هویت ملی علاقمند کرد.
وی با اشاره به اهمیت این درس افزود: این درس به دلیل اهمیت خاصی که در شکلگیری هویت ملی دارد در بسیاری از کشورها از پایه اول به دانشآموزان تدریس میشود و تدریس آن در کشور ما نیز از پایه سوم ابتدایی آغاز میشود.
فلاحیان ضمن اشاره به کتب جدیدالتألیف مطالعات اجتماعی دوره متوسطه اول در سال 93 اظهار کرد: در کتب جدید جلوههای موضوع هویت ملی در قالب مباحث جغرافیایی، تاریخی،گردشگری و غیره نمایان شده است.
مؤلف کتاب مطالعات اجتماعی تصریح کرد: در ایجاد تغییرات در این کتاب سعی شده است که این کتاب بهروز شده و مطالب در قالب تصاویر بزرگ، نقشههای دقیق و ارائه کاربرگها در پایان کتاب به گونهای ارائه شود که هم دانشآموز و هم معلم از خواندن آن لذت ببرند.
وی افزود: کتاب پایه هشتم نیاز به اصلاحات متنی و تصویری زیادی داشت اما، امسال این کتاب بدون هیچ اشکالی به دست دانشآموزان خواهد رسید.
فلاحیان در ادامه سخنانش تصریح کرد: مقرر است برای کتاب پایه هفتم بستههای آموزشی در قالب سیدی و بستههای نرمافزاری در خصوص محیط زیست و فیلمهای داستانی ضمیمه شود.
این مؤلف کتب درسی در بخشی از سخنانش به موضوع ارزشیابی در درس مطالعات اجتماعی اشاره و بیان کرد: در ارزشیابی این درس باید به هدف اصلی در تدریس توجه شود، نباید شیوه ارزشیابی و تدریس به گونهای باشد که موجب سرخوردگی و دلزدگی دانشآموز شود.
به گزارش ایسنا، کتاب مطالعات اجتماعی "سال سوم متوسطه اول" که سال آینده چاپ و تدریس خواهد شد در این مراسم رونمایی شد.
خبرگزاری ایسنا