به گزارش سرویس دانشگاهی ایسنا دکتر سید حسن هاشمی وزیر بهداشت در چهارمین جشن یکپارچه دانشآموختگان، جشن فارغ التحصیلی دانش آموختگان را بخشی از دوره دانش آموختگی آنها دانست و افزود: فراغت از تحصیل و تعلم به ویژه در رشتههای علوم پزشکی تا پایان عمر وجود ندارد. کسب رضایت مردم نیز در این حوزه بی انتها است.
وی علاقه و اعتماد امام خمینی (ره) به مردم و جوانان را از جمله ویژگی های بارز وی دانست و گفت: باوری که ایشان به نسل جدید داشت، بینظیر بود و تقریباً دیگر تکرار نشد. متوسط سن آنهایی که در اوایل انقلاب اسلامی، کشور را اداره می کردند 25 سال و حداکثر 30 سال بود.
دکتر هاشمی بابیان اینکه دوران دفاع مقدس را که برگ زرینی در تاریخ ایران است، جوانان اداره کردند گفت: حدود 90 درصد از شهدا دفاع مقدس، کمتر از 25 سال سن داشتند.
وی دانشگاه علوم پزشکی تهران را از افتخارات ارزشمند علمی کشور خواند و گفت: بزرگترین خدمت که ارزش بسیار والایی دارد، خدمت به دانشجویان و فرزندان شریف ایران است که وارد این دانشگاه میشوند و امیدوارم به بالندگی روزافزون آن اضافه شود.
به گزارش ایسنا در ادامه دکتر جعفریان رییس دانشگاه، با اشاره به سابقه ۱۶۰ ساله دانشگاه علوم پزشکی تهران در آموزش عالی گفت: سابقه دیرین آموزش نوین پزشکی، از دارالفنون آغاز و پس از آن به مدرسه عالی طب و در نهایت به دانشگاه تهران ختم شد که از30 سال گذشته تاکنون در قالب دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه دارد.
رییس دانشگاه افزود: این دانشگاه با دارا بودن ۱۱ دانشکده و یک پردیس بین الملل، بیش از ۲۵۰ رشته در مقاطع مختلف علوم پزشکی ارایه می دهد که در سطح منطقه بی نظیر است. همچنین با بهره مندی از 1650 عضو هیات علمی و 15000 دانشجوی شاغل به تحصیل، بزرگترین دانشگاه در سطح وزارت بهداشت است و پس از دانشگاه تهران، رتبه دوم کشور را از نظر حجم آموزش عالی دارد.
وی با بیان آن که دانشگاه علوم پزشکی تهران با دارا بودن 90 مرکز تحقیقاتی، دانشگاه برجسته پژوهشی کشور است گفت: فارغالتحصیلان سال 94، به حدود 120 هزار دانش آموخته این دانشگاه در مقاطع مختلف افزوده شدند.
دکتر جعفریان با اشاره به تسهیلات آموزش رایگان در کشور گفت: حدود 150 هزار دانشجو از امکان تحصیلات رایگان برخوردارند و بدون هیچ بدهی فارغ التحصیل می شوند. در این میان نباید فراموش کنیم که مردم این کشور، هزینه تحصیلات رایگان ما را داده اند و نسبت به آنها دینی داریم که باید ادا کنیم.
وی تاریخ غنی و دیرین چندین هزارساله ایران را برای بسیاری از کشورهای دنیا مانند یک رویا دانست و گفت: وقتی خود را وارث چنین تمدنی می دانیم، باید ببینیم که برای عظمت کشورمان چکار می توانیم بکنیم. در واقع، باید برای بقای عظمت کشور نقش آفرینی کنیم و ببینیم با توجه به معلوماتی که کسب کرده ایم، برای مملکت خود چکار می توانیم بکنیم.
دکتر جعفریان جشن دانشآموختگی فارغالتحصیلان با حضور رییس دانشگاه را از سنتهای دانشگاه علوم پزشکی تهران خواند و خطاب به فارغالتحصیلان گفت: شما که دانشآموختگان سال 94 هستید، با افکار، ایدهها و حرکتهای نو وارد آموزش عالی کشور شوید و تلاش کنید تأثیرات مثبتی از خود در محیط زندگی و کار بر جای بگذارید.
وی در پایان ضمن تشکر از حضور وزیر بهداشت و معاونین وی، اساتید و همکاران دانشگاه در این مراسم، وجود خستگیناپذیر استاد بهادری رییس دفتر دانشآموختگان را برای همه یک الگو خواند.
خبرگزاری ایسنا