به گزارش سرویس «آموزش و پرورش» ایسنا، سید محمد بطحایی در جمع معلمان و فرهنگیان استان بوشهر با اشاره به تلاش وزارت آموزش و پرورش برای تعالی این نهاد تأثیرگذار اظهار کرد: هر چند آموزش و پرورش نهاد مهم و تأثیرگذاری است اما این نهاد با مشکلات مختلفی دستوپنجه نرم میکند و باید با یک برنامهریزی منسجم این مشکلات را برطرف کرد.
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیرآموزش و پرورش افزود: حل مسائل و مشکلات آموزش و پرورش نیازمند خرد جمعی و عزم ملی است، ضمن اینکه وزیر آموزش و پرورش در این زمینه از تمام ظرفیتهای موجود استفاده خواهد کرد.
وی تصریح کرد: کم بهره بودن برخی مربیان از دانش لازم و مشکلات معیشتی فرهنگیان، مشکلات فضاهای آموزشی، محدودیت در روشهای آموزش و پرورش، از جمله چالشهای فراروی وزارت آموزش و پرورش است.
بطحایی خاطرنشان کرد: آموزش و پرورش بیکیفیت و فاقد ارزشهای لازم علاوه بر اینکه کمکی به توسعه کشور نمیکند بلکه به عنوان عاملی در مقابل توسعهیافتگی حرکت میکند.
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزشوپرورش بیان کرد: یکی از مهمترین شاخصهای مربوط به آموزش و پرورش، سهم توجه جامعه به آموزش و پرورش است که این سهم از سال 82 تا 92 به شدت کاهشیافته است، در سال 82، چهار درصد از تولید ناخالص داخلی به آموزش و پرورش میرسید، در سال 92 این سهم به کمتر از 1.9 رسید و این موضوع نشان میدهد که توجه جامعه نسبت به آموزش و پرورش کم میشود.
وی گفت: زنده ماندن ارزشها در آینده منوط به امروز آموزش و پرورش است، در این شرایط نسخه شفابخش این است که سیستم آموزشی بهرهوری منابع را بالا ببرد تا جامعه به آموزش و پرورش توجه بیشتری داشته باشد.
بطحایی با بیان اینکه در حوزه برنامهریزی آموزشی یک شاخص مهم، میزان اختصاص بودجه عمومی به آموزش و پرورش است، اظهار کرد: میزان اختصاص بودجه عمومی به آموزش و پرورش در سال 83-84 نزدیک به 15 درصد بود که سالبهسال کاهش یافت و در سال 92-91 به 9 درصد رسید ولی در دو سال اخیر به 11 درصد رسیده است و با اجرای طرح رتبهبندی معلمان به 12 درصد خواهد رسید.
خبرگزاری ایسنا