به گزارش سرویس فناوری ایسنا، دست مصنوعی این مبتکر میتواند به این کودکان در ساخت سازههای لگوی از پیشبرنامهریزیشده کمک کرده و به طور جدی به آنها در بازپروری و غلبه بر ترومای از دستدادن جوارحشان کمک میکند.
کارلوس تورس برای ساخت این پروتز مصاحبههایی را با تکنسینهای اورتوپد و روانشناسهای کلینیک در کلمبیا انجام داد تا از اهمیت چرخههای اجتماعی یک بیمار آگاهی یافته و چگونگی اثرگذاری این سیستم بر ارتقای اعتماد به نفس او اطلاع یابد.
وی سپس به آزمایشگاه Lego Future و سازنده عروسک در دانمارک رفت تا ایدههای خود را در قالب طراحی پروتز جدید ارائه دهد.
یکی از ویژگیهای کلیدی سیستم پروتزی IKO این است که با استفاده از آن میتوان لگوهایی را به همراه دوستان یا اعضای خانواده ساخت.
نمونه اولیه دست پروتزی جدید به کودکان امکان استفاده از قوه تخیل خود و خانواده را برای ساخت بازوی خود با استفاده از ابزار لگو میدهد.
این رابط دارای یک باتری، پورت شارژ، واحد پردازنده و یک جفت حسگر میوالکتریک است که حرکت انتهای بازو را رهگیری کرده و آن را به یک سیگنال تبدیل میکند.
یک جزء ماهیچهای جداگانه این سیگنالها را دریافت میکند و چون مجهز به یک موتور و رابطهای لگو است، در نهایت اتصالات مختلف را میتوان به آن اعمال کرد.
تورس این ابداع را بر روی یک کودک هشتساله آزمایش کرد و یکی از لگوهایی که وی با کمک این بازو ساخت، یک کشتی فضایی بود که مجهز به آجر سبک مقلد لیزر بود.
نتایج این آزمایشات بهتر از حد انتظارات تورس بود و وی به دنبال تجاریسازی سیستم پروتزی خود است.
این مبتکر درباره بهای احتمالی این سیستم اطلاعرسانی نکرده اما امیدوار است بین دسامبر سال 2016 و اواسط سال 2017 آن را عرضه کند.