به گزارش سرویس فناوری ایسنا، پژوهشگران دانشگاه لوئیس اخیراً مقالهای منتشر کردهاند که در آن جزئیات مربوط به تولید نانوکامپوزیتی برای ساخت هواپیما ارائه شده است. این نانوکامپوزیت میتواند هواپیما را از گزند حملات لیزری مصون دارد.
در مطالعهای که سال 2013 انجام گرفته مشخص شد که هر سال 3750 تابش لیزر به شیشه هواپیما برخورد میکند که میتواند اثرات مخربی روی پرواز داشته باشد. این گروه برای حل این مشکل اقدام به تولید نانوکامپوزیت برای شیشه جلوی هواپیما کردند که میتواند برای حل این مشکل مناسب باشد.
آخرین مقالهای که در این حوزه به چاپ رسیده مقالهای با عنوان “Measuring the Effectiveness of Photoresponsive Nanocomposite Coatings on Aircraft Windshields to Mitigate Laser Intensity در نشریه JATE است که به کاربردهای این نانوکامپوزیت در کاهش شدت لیزر به میزان 36 تا 88 درصد میپردازد.
این گروه تحقیقاتی برای تولید این نانوکامپوزیت از پوشش فتوسلکتیو (PhotoSelective) استفاده کردند که موجب دید بهتر خلبان در هنگام تابش لیزر میشود. این نانوکامپوزیت به صورت آزمایشگاهی مورد ارزیابی قرار گرفته است و قرار است آزمایش میدانی آن نیز در فواصل 200 تا 500 متر انجام شود.
حمایت مالی این پروژه توسط مرکز تحقیقاتت سلامت نیروی هوایی آمریکا انجام شده است. این مرکز به دنبال تحقیقات روی حوزههای مختلف نظیر درمان مشکلات قلبی، مدیریت زخم، تابش لیزر، دیابت و همچنین یافتن سوختهای جایگزین است.
دانشگاه لوئیس از سال 1932 در حوزه نیروی هوایی به جذب دانشجو میپردازد. این دانشگاه دانشجویان مختلفی از سراسر جهان برای صنعت هوایی تربیت میکند. این دانشگاه که در ایالت ایلینویز قرار دارد یک دانشگاه کاتولیک بوده و برنامههای آموزشی مختلفی در مقطع لیسانس و تحصیلات تکمیلی دارد. این دانشگاه که 6700 دانشجو دارد در بخشهای مختلف ایلینویز شعبه داشته و تعداد دانشجویان آن نیز رو به افزایش است.
خبرگزاری ایسنا