خانه
پرسش های متداول
تماس با ما
Toggle navigation
خانه
آشنایی
درباره شرکت مبتکران
رزومه شرکت مبتکران در یک نگاه
درباره مدیرعامل
افتخارات
پرسش های متداول
تماس با ما
About us
فروشگاه
مویدو
میچکا
بسته آموزشی
ثبت نام آزمون
معرفی خدمات آموزشی
آزمون های تشریحی
آزمون های دوره ای
آزمون تفکیکی
خدمات مشاوره
آزمون های تیزهوشان
آزمون های توصیفی
نمایندگی ها
نمایندگی های فروش و پخش کتاب
نمایندگی های آزمون
سفارش کتاب از مدارس
جذب نمایندگی آزمون
تور های آموزشی
تماس با واحد ارتباط با مدارس
تماس با واحد نمایندگی ها
پنل ارسال پیامک نمایندگی ها
پرتال آزمون
ثبت نام آزمون
فرصتهای شغلی
جستجو
اخبار
یکشنبه، 04 مرداد 1394
[ARTICLELINKWITHOUTTITLE]
خواندن و نوشتن با تفكر
هنگامی كه نویسنده یی به خلق اندیشه ها و طرحهای خویش مشغول است ممكن است نوشته هایش با اشتباهات و كاستیهایی همراه باشد و در اینجا است كه ممكن است ثمره های فكری او به ذهن خوانندگانی كه بدون تفكر مطالعه می كنند،راه یافته و در اعمال آنها اثرات نامطلوبی بگذارد و به همین علت است كه در شرایط امروز،هم نویسنده و هم خواننده مطالب باید برای آن چیزی كه می نویسند و آن چیزی كه میخوانند ،بیندیشند.
هنگامی كه كسی قلم به دست می گیرد و می نویسد،ضروری است كه سایه تفكر لحظه به لحظه بر بالای سر كلمات ثبت شده او روان باشد تا بهترین اثربخشی ناشی از نوشتن درخواننده پدپد آید .
تولستوی می گوید: نوشتن مانند زاییدن است ،هنگامی كه جنین كامل می شود،به دنیا می آید و فكر هم تا كامل نشود ،ثمره یی نخواهد داد.همچنان كه جنین بسختی متولد می شود ،پیدایش فكر هم توام با درد و رنج است .
با همه اینها،ممكن است انسان در انتقال دانسته هایش به صورت كلمات خطا كند یعنی یا نوشته ها براستی حقایق درون ذهن نویسنده را منتقل نكنندو یا دانسته های ذهن از دقت نظر برخوردار نبوده و به همراه واژه ها،مفاهیم نادرست را به درون ذهن خواننده منتقل كنند .
لذا ضروری است كسی كه مطالعه می کند به دقت در مورد آن چیزی كه می خواند ،بیندیشد و به گفته "هری گلدن " ، روزنامه نگا ر معروف ،"خواندن بدون فكر كردن ،بدتر از نخواندن است ."
كه می خواند و با پرتو تفكر و دقت نظر در جاده كلمات قدم می زند ،اگر این مسیر را به درستی بپیماید،ممكن است با حقایقی به شرح زیر روبرو شود :
1- یافته های ناشی از مطالعه خویش را با دانسته های درون ذهنش به هم می آمیزد و به نكات جدیدی می رسد.
2- با خواندن مطالب به فكر فرو می رود و در مورد آنها می اندیشد و سوالاتی در ذهنش پدید می آید كه او را به سوی كسب دانسته های جدید هدایت می كند و چراغ علم و دانش او فروزان تر می شود .
3- هر چیزی را چشم بسته قبول نمی كند و چه بسا نوشته ها را پر از اشتباهات یافته و خود را از شر یك نرم افزار مخرب نجات می بخشد و آن را از ذهن می زداید.
4- به نقد مطالب خوانده شده می پردازد و مزایا و معایب آن را سنجیده و كفه ترازو را می نگرد كه به كدام سو متمایل است ،آیا به سلامت جسم و روح او كمك می كند و یا تخریب گر او است.
5- ابهامات پدید آمده در ذهنش را پیگیری می كند و با نویسنده مطلب ارتباط برقرار كرده و به تبادل نظر می پردازد و علاوه بر كسب اطلاعات بیشتر ،دانسته هایش را به نویسنده منتقل می كند و سبب رفع كاستیهای قلم نویسنده شده و به او كمك می كند تا در آینده بتوان نرم افزار كامل تری خلق كند.
امروزه رسالت سنگینی بر گردن مطالعه كننده وجود دارد ،زیرا او است كه قادر است به نویسندگان كمك كند تا آنان در راه خویش قدم های درستی را بردارند.خوانندگان منفعل و بدون فكر،چه بسا زمینه ساز شكل گیری نویسندگانی در جامعه شوند كه قلم آنان اثرات نامطلوبی بر جامعه بر جا بگذارد،اثراتی كه سالیان آینده به یكباره پدیدار می شود .
6- خواننده فعال در خصوص مطالب خوانده شده با متخصصان و اندیشمندان مشورت كرده و آن را مورد تحلیل قرار می دهد و از نكات سودمند آن می آموزد و از خطرات آن آگاه می شود .
چه بسیار نوشته هایی كه بدون فكر خوانده شده اند و خوانندگان شان به مصیبتی گرفتار شده اند.
امروزه زمانی است كه علاوه بر اینكه ما نیازمند نویسندگان توانمند و اندیشمندی هستیم ،نیازمند خوانندگان متفكری نیز هستیم و به گفته پاسكال،" اندیشه و تفكر پشتوانه یی بزرگ در سراسر حیات بشر است و انسان بی اندیشه و تفكر به ماده یی بی روح می ماند،"
منبع
اخبار عمومي
اخبار آزمون
تازههاي نشر
ليست کتاب هاي مبتکران
دسته بندی اخبار
تازه های نشر (926)
..کتاب کودک - داستان (88)
..عنوان بندی کتاب ها (2)
..امتحان نهایی (4)
اخبار آزمون (1171)
اخبار عمومی (14663)
اخبار آموزشی (3282)
مقالات مشاوره (1387)
خلاقیت ها (4)
اخبار فرهنگی (1166)
خبرگزاریها (46)
المپیاد ریاضی نوجوانان ایران مبتکران (74)
به کانال رسمی مبتکران در تلگرام بپیوندید