به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه خراسان، سیدجواد حسینی در شورای سلامت ادارهکل آموزش و پرورش خراسان رضوی اظهار کرد: اقدامات دولت تدبیر و امید در راستای حوزه سلامت قابل تامل بوده و این حوزه از مصوبات اجراییتری برخوردار است.
وی در خصوص برنامههای عملیاتی جهت شروع مهر ماه، خاطرنشان کرد: از ابتدای تابستان سال جاری فعالیتهای مرتبط با فصل شروع مدارس در قالب پروژه مهر تدوین شده و لازم به ذکر است که تا کنون ثبتنام ۸۸۲ هزار و ۶۰۲ دانشآموز در سراسر استان که ۷۲ درصد از جمعیت کل افراد را تشکیل میدهند، انجام شده است.
حسینی مداخلات دانشگاه علوم پزشکی در مدارس را رضایتمندانه اعلام کرد و افزود: مداخلات دانشگاه علوم پزشکی در مدارس از بار سلامتی قابل توجهی برخوردار بوده و فعالیتهایی نظیر توزیع قرص آهن و ویتامین D در مدارس منجر به ارتقای سلامتی دانشآموزان شده است.
وی تشکیل شورای سلامت را از جمله دستاوردهای مدرسه محوری دانست و اضافه کرد: مدارس کانون مشارکتهای گسترده اجتماعی، فرهنگی و بهداشتی جامعه هستند و تشکیل شورای سلامت در دستگاه آموزش و پرورش و سایر دستگاههای بیرونی از جمله دستاوردهای مدرسه محوری به شمار میرود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان اظهار کرد: سامانه مجازی آموزش اصول بهداشتی از جمله طرحهای توسعهدهنده نظام سلامت در میان فرهنگیان است این سامانه میتواند در سطح گستردهتری افراد را تحت پوشش خود قرار دهد و به سبب فراگیر بودن، میزان ساعات تدریس را از ۱۲۰ هزار ساعت به ۵۰۰ هزار ساعت برساند.
حسینی در زمینه مدارس مروج سلامت، اظهار کرد: 1500 مدرسه مروج سلامت در سراسر استان پراکنده شدهاند و در تلاش هستیم تا در شهر مشهد دو آموزشگاه دخترانه و پسرانه را به عنوان مدارس تجربی طرح مروجان سلامت انتخاب کرده و طرحهای عملیاتی پیشنهادی را ابتدا در این مدارس پیادهسازی کنیم.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی در خصوص همکاریهای فرانهادی، تصریح کرد: تا کنون با ۷۳ درصد از دستگاهها تفامنامه همکاری امضا کردهایم که دانشگاههای علوم پزشکی و فردوسی، اداره محیط زیست، سازمان صنعت و معدن، مراکز فنی و حرفهای، ادارهکل اوقاف و سازمان تبلیغات اسلامی بیشترین همکاری را با آموزش و پرورش داشتهاند.
حسینی کاهش خطرات و آسیبهای جسمی و حوادث در مدارس را از جمله برنامههای در دست اقدام عنوان کرد و گفت: ایران با دارا بودن یک درصد از جمعیت و مساحت جهان، با وقوع 6 درصد از مخاطرات طبیعی رو به رو است که کاهش زمینههای خطرات و حوادث در مدارس باید با جدیت بیشتری دنبال شوند.
منبع:ایسنا