اخبار
دوشنبه، 12 مرداد 1394

اختصاص 70 درصد ظرفیت پایه هفتم مدارس شاهد به فرزندان شهدا و ایثارگران

مدیرکل امور شاهد و ایثارگران وزارت آموزش و پرورش از پذیرش 70 درصد از فرزندان خانواده‌های شهدا و ایثارگران در پایه هفتم مدارس شاهد و ایثارگر خبر داد.

به گزارش سرویس «آموزش و پرورش» ایسنا، محمد حسین کفراشی در حاشیه سی و دومین اجلاس سراسری مدیران و روسای آموزش و پرورش که در مرکز همایش‌های برج میلاد در حال برگزاری است، با اشاره به اعلام نتایج نهایی ثبت نام پایه هفتم در مدارس شاهد و ایثارگر که به صورت اینترنتی از طریق سامانه سجا انجام شد، اظهار کرد: شمار پیش ثبت نام کنندگان حدود 84 هزار نفر بود که از این تعداد در نهایت 27 هزار نفر معادل ظرفیت پایه هفتم، ثبت نام نهایی شدند و نتایج اول مردادماه اعلام شد.


وی با بیان اینکه مدارس شاهد در سالهای اخیر از اهداف خود دور شده بودند و حضور فرزندان خانواده های شهدا و ایثارگران در این مدارس کمرنگ شده بود، افزود: خانواده های شاهد و ایثارگر بعضا گلایه مند بودند که در برخی مدارس شاهد ثبت نام نشده اند و انگیزه ها برای حضور در این مدارس کمرنگ شده بود. در چنین شرایطی ثبت نام از جامعه هدف به صورت اینترنتی صورت گرفت و تقریبا 70 درصد ثبت نام شدگان پایه هفتم از خانواده های شاهد و ایثارگر هستند، در حالی که این تعداد در سالهای گذشته زیر 50 درصد بود.


کفراشی تصریح کرد: در مناطق 5، 21 و 22 شهر تهران به دلیل تراکم جمعیت خانواده‌های شهدا و ایثارگران در شهرک‌های مسکونی، تراکم دانش آموزان متقاضی بسیار زیاد بود و برای ورود به مدارس شاهد میان متقاضیان رقابت جدی وجود داشت.


وی ادامه داد: بالغ بر 19 هزار نفر از پیش ثبت نام کنندگان در پایه هفتم از خانواده‌های شهدا، رزمندگان و جانبازان بوده اند، ضمن اینکه در مجموع حدود 45 هزار نفر از این تعداد حداقل دارای یک اولویت ایثارگری بوده اند.


مدیرکل امور شاهد و ایثارگران وزارت آموزش و پرورش درباره سهمیه استخدامی فرزندان شاهد و ایثارگر در وزارت آموزش و پرورش توضیح داد: برابر ماده 21 قانون جامع ایثارگران 25 درصد از سهمیه استخدام دستگاه های اجرایی باید از خانواده های شهدا، آزادگان و جانبازان 25 درصد و بالاتر صورت گیرد، ضمن اینکه 5 درصد سهمیه استخدام به رزمندگان دارای سابقه حداقل 6 ماهه حضور در جبهه اختصاص دارد و 5 درصد نیز از جانبازان زیر 25 درصد با برگزاری آزمون و بر اساس نتایج رقابت میان این گروه استخدام می شوند.


کفراشی ادامه داد: بر این اساس سهمیه خانواده‌های شاهد و ایثارگر در استخدام امسال آموزش و پرورش یکهزار و 250 نفر اعلام شده و بالغ بر 500 نفر نیز از طریق برگزاری آزمون جذب خواهند شد.


وی با اشاره به وزارت اینکه آموزش و پرورش همواره در حد بضاعت خود از این خانواده‌ها حمایت کرده است، خاطرنشان کرد: در 15 سال گذشته حدود 14 هزار نفر از فرزندان شهدا و نیز بالغ بر 130 هزار نفر از خانواده ایثارگران در این مجموعه استخدام شده اند. علاوه بر این تعداد زیادی از فرزندان جانبازان و آزادگان نیز مشغول به کار هستند که اطلاعات آنها هنوز به صورت مدون احصا نشده است و آمار دقیقی از این افراد در اختیار نداریم.


مدیرکل امور شاهد و ایثارگران وزارت آموزش و پرورش تاثیر به نتیجه رسیدن مذاکرات هسته ای بر آموزش و پرورش را این طور ارزیابی کرد: طبعا هرقدر کشور از آرامش و امنیت اجتماعی و روانی بیشتری برخوردار باشد، آموزش و پرورش در اهداف خود موفق تر خواهد بود، چراکه تعلیم و تربیت در بستری از آرامش محقق می شود. ضمن اینکه توافق هسته ای علاوه بر کاهش نگرانی های خانواده ها و آرامش بیشتر کادر آموزشی، قطعا بر اقتصاد کشور نیز موثر خواهد بود و وزارت آموزش و پرورش نیز از مزایای اقتصادی آن بی بهره نخواهد بود.


وی با تقدیر از برگزاری سی و دومین اجلاس سراسری مدیران و روسای آموزش و پرورش کشور، این گردهمایی را در تبادل تجربیات مدیران آموزش و پرورش در ادارات کل سراسر کشور موثر دانست و افزود: با توجه به اینکه آموزش و پرورش در دو سال گذشته استخدامی نداشته، قاعدتا با چالش کمبود نیرو مواجه است و با وجود این شرایط، سال تحصیلی جدید مهرماه باید آغاز شود. اجلاس حاضر فرصت مغتنمی برای همفکری و تدبیر درباره حل مشکلات داخلی در سال تحصیلی جدید و مدیریت بهینه نیروی انسانی برای جلوگیری از کمبود کادر آموزشی است. ضمن اینکه موضوع کیفیت بخشی به آموزش نیز از محورهای همفکری مدیران و روسای آموزش و پرورش در این اجلاس خواهد بود.

کفراشی از برپایی جلسه مشترکی با رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در روز گذشته خبر داد و افزود: در این جلسه مشکلات فعلی مورد ارزیابی قرار گرفت و درباره مواردی مانند کم انگیزگی فرزندان شاهد و ایثارگر بحث شد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش، وی افزود: در صورتی که بنیاد شهید مطابق وظایف خود در خصوص تامین اعتبارات لازم برای این جامعه هدف به آموزش و پرورش کمک کند، این مشکلات برطرف خواهد شد و آمار پذیرش آنها در دانشگاه های دولتی افزایش خواهد یافت.

مدیرکل امور شاهد و ایثارگران وزارت آموزش و پرورش همچنین با اشاره به مکاتبات صورت گرفته با سازمان فنی و حرفه ای کشور، اظهار کرد: به دنبال حرفه آموزی به فرزندان شاهد و ایثارگر هستیم تا این افراد بیش از اینکه نیازمند حمایت باشند، در سال های آتی حتی عده ای را تحت حمایت خود قرار دهند.


منبع:ایسنا

اخبار عمومي

اخبار آزمون

تازه‌هاي نشر

ليست کتاب هاي مبتکران