ه گزارش سرویس «آموزش و پرورش» ایسنا، دکتر مهرزاد حمیدی، در نشست خبری بیست و ششمین دوره مسابقات ورزشی دانش آموزان دختر دوره ابتدایی سراسر کشور در شیراز ، اظهارکرد: این دوره از مسابقات که امروز با حضور 2 هزار نفر از دانشآموزان دختر آغاز شده است تا 15 شهریور ماه ادامه دارد.
معاون تربیت بدنی و سلامت وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه این معاونت با الهام از سند تحول بنیادین وزارت آموزش و پرورش که مطالبه مقام معظم رهبری است و توسط اندیشمندان تدوین شده برنامههایی را پیشبینی میکند که پشتوانه نظری مبنایی و علمی دارند، خاطرنشان کرد: برنامهمحور کردن، دانشآموزمحور بودن، تقویت فعالیتهای برونمدرسهای و افزایش انگیزه دانشآموزان برای فعالیتهای ورزشی از مهمترین سیاستهای آموزش و پرورش است.
وی با بیان اینکه مشارکت محور کردن فعالیتهای آموزش و پرورش از دیگر سیاستهای این نهاد است تصریح کرد: تلاش میشود فعالیتهای آموزش و پرورش با مشارکت دانشآموزان، فرهنگیان، والدین دانشآموزان، سازمانها و ارگانها انجام شود و در این راستا تفاهمنامههایی با وزارتخانههای مختلف از جمله وزارت ورزش و جوانان، وزارت بهداشت، وزارت راه و شهرسازی، ستاد مبارزه با مواد مخدر و غیره منعقد شده است.
حمیدی با تأکید بر اینکه اخلاقمدار بودن فعالیتهای دانشآموزی و علمی و تخصصی کردن فعالیتها از دیگر سیاستهای آموزش و پرورش است بیان کرد: فعالیتهایی که در امتداد این سیاست نبودند حذف شده و برنامههایی در این راستا تعریف و اجرا شده است.
معاون تربیت بدنی و سلامت وزیر آموزش و پرورش عنوان کرد: از جمله این برنامهها المپیادهای درونمدرسهای است که سال گذشته با حضور 3 میلیون و 500 هزار دانشآموز برگزار شد و این برنامه را یک میلیون و 400 هزار نفر از دانشآموزان برگزار کردند.
وی با بیان اینکه امسال اعتبار ورزش دانشآموزان 90 میلیارد تومان بوده است افزود: اگر تمام این اعتبار تأمین شود به شکل مناسب به استانهای کشور تخصیص مییابد.
معاون تربیت بدنی و سلامت وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه راهاندازی کلوپها و کانونهای درونمدرسهای ،اردیبهشت ماه امسال به مدارس ابلاغ شد خاطرنشان کرد: باید 8 هزار کانون درونمدرسهای تا پایان سال تحصیلی جاری در مدارس کشور ایجاد میشود.
حمیدی هدف از ایجاد این کلوپها و کانونها را شناسایی استعدادهای دانشآموزان عنوان کرد و افزود: این دانشآموزان در بعدازظهر در همان مدرسه تحت پوشش مربیان سرآمد تحت آموزش و تمرین قرار میگیرند.
وی با بیان اینکه طرح «مدرسه قهرمان» از مهرماه امسال در کشور اجرا میشود تصریح کرد: تاکنون 196 مدرسه تخصصی ورزش برای دورههای ابتدایی تا دبیرستان ایجاد شده است و آموزش و پرورش مصمم است این مدارس را به صورت قطبی و تکرشتهای تقویت کند.
معاون تربیت بدنی و سلامت وزیر آموزش و پرورش عنوان کرد: انتخابات فدارسیون دانشآموزی که هیئتهای آن در استانهای کشور شکل گرفته در طول سال تحصیلی جدید برگزار میشود.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش؛ حمیدی با اشاره به تحصیل 13 میلیون نفر دانشآموز در سراسر کشور بیان کرد: این دانشآموزان از 3 هزار مکان ورزشی برخوردارند و در آئیننامه جدید باید مدارس جدیدی که ساخته میشوند دارای مکان ورزشی باشند.
منبع: ایسنا
|