اخبار
ﺳﻪشنبه، 14 مهر 1394
‌نجات جان سربازان با برج‌های مسلح کنترل از راه‌دور

‌نجات جان سربازان با برج‌های مسلح کنترل از راه‌دور

فرماندهان ارتش آمریکا در راستای برنامه بهینه‌سازی هزینه‌های نیروهای نظامی اقدام به آزمایش برج‌های کنترل از راه‌دور برای حفظ جان سربازان کردند.

 

به گزارش سرویس علمی ایسنا منطقه خراسان، طراحی برج‌های مسلح کنترل‌ از راه دور برای جلوگیری از تلفات نیروهای انسانی در وظایفی همچون دیده‌بانی بیش از 12 ساعت با استفاده از تنها یک سلاح است.
طراحی و آزمایش برج‌های تامین امنیت کنترل از راه دور بخشی از برنامه ارزیابی میزان همکاری در ارتش آمریکا است. هدف از این برنامه افزایش بهره‌وری در مصرف انرژی، آب و نیروی انسانی است.
مسئولان نیروی زمینی ارتش آمریکا در مورد جزئیات فنی برج‌های مسلح اظهارکردند: سیستم برج‌های کنترل از راه دور برای جایگزینی برجک‌های رایج ساخته شده است. هر واحد برج دفاعی را می‌توان با کانتینر به محل مورد نظر ارسال و در کمتر از یک ساعت به کمک شش سرباز نصب و راه‌اندازی کرد.
هر یک از برج‌ها مجهز به مسلسل کالیبر 50 و اسلحه دوربین‌دار 338 لوپا است.
برای کنترل برج‌های مسلح دو سرباز باید در کانتینرهای استتار شده قرار گرفته و شرایط محیطی را از طریق نمایشگرهای بزرگ نور طبیعی، حسگر گرمایی و حسگر مادون قرمز مورد بررسی قرار دهند.
هریک از اپراتورها می‌توانند وضعیت دوربین‌ها را از طریق پدهای کنترل رایج مثل ایکس‌باکس 360 کنترل کنند.
نکته قابل توجه استفاده از سیستم پدهای کنترل برای چرخش 360 درجه‌ای سلاح‌های موجود در برج مسلح و سیستم تشخیص نیروهای خودی از دشمن است.
مسئولان ارتش آمریکا برای اجرای کامل برنامه بهینه‌سازی مصرف انرژی و منابع مصرفی علاوه بر سیستم برج‌های مسلح رادیو کنترل از 11 فناوری دیگر نیز که باعث کاهش مصرف سوخت و آب می‌شوند، رونمایی کردند.
یکی از این سیستم‌ها پنل هوشمند کنترل ژنراتور است. به کمک این سیستم می‌توان شش ژنراتور با ظرفیت 60 کیلووات را به نحوی کنترل کرد که به طور پیوسته روشن نمانند و در صورت نیاز آنها را به صورت دوره‌ای روشن کرد.
از دیگر سامانه‌های نوین ارائه شده در این طرح سامانه استخراج روزانه 1900 لیتر آب از هوا حتی با 10 درصد رطوبت است.
سرهنگ رافائل هفلین، فرمانده گردان پشتیبانی 142 ارتش آمریکا گفت: به کمک فناوری جدید سربازان مسلح جدیدی وارد میدان جنگ می‌شوند که خطر از دست‌دادن نیروی انسانی را کاهش می‌دهد.
منبع: ایسنا