به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، نورعلی عباسپور روز شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت گرامیداشت هفته شوراها که در ساختمان شهید علاقه مندان برگزار شد ، ، اظهار کرد: افزایش این تعداد مدرسه هیات امنایی در طول سال جاری تحصیلی رخ داده است.
وی در بخش دیگری گفت: وزارت اقتصاد باید سهم آموزش و پرورش را از سازمان های مختلف مطالبه کند.
عباسپور اضافه کرد: بالاترین مرجع تصمیم گیری در رابطه با مسائل آموزش و پرورش در استانها شوراهای آموزش و پرورش است و مسئولان شهر و مردم در این شوراها عضو هستند. به گونه ای که وظایف اساسی آموزش و پرورش برعهده آن ها است.
او افزود: به جایگاه شوراهای آموزش و پرورش آنگونه که باید توجه نشده و این در حالی است که تمرکززدایی از آموزش و پرورش و مشارکت در این مجموعه توسط شوراها محقق خواهد شد و 17 وزارتخانه و سازمان در آن نقش دارند.
مدیر امور شوراهای وزارت آموزش و پرورش گفت: بسیاری از مشکلات آموزش و پرورش را می توان با اتکا به شوراها حل و فصل کرد.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته 7500 میلیارد ریال از محل سازمانها و خیرین جذب آموزش و پرورش شد، بیان کرد: آیین نامه های مربوط به بحث مالی مشخص نیست و اخیرا آن را تهیه کرده ایم تا در دولت مصوب شود. جذب مشارکت های داوطلبانه مردمی، عوارض شهرداری ، درآمد حاصل از فروش و تبدیل به احسن کردن زمین و کمک سازمان ها و خیرین به آموزش و پرورش ازجمله درآمدهایی است که در بندهای مختلف قانون شوراها به آن اشاره شده است.
مدیر امور شوراهای وزارت آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه مدارس هیئت امنایی مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش است، افزود: در این مصوبه تأکید شده تا مدارس به شیوه هیئت امنایی و مبتنی بر خرد جمعی افراد ذینفع در امور مدرسه از جمله خانواده ها و مسئولان محلی اداره شود.
عباسپور افزود: منابع مدرسه باید توسط هیئت امنا تأمین شود و از خانواده ها هزینه ای دریافت نشود. همچنین این مدارس باید دانش آموزان را بدون هیچ شرطی براساس محدوده محل زندگی ثبت نام کنند.
وی اظهار کرد: مبلغی که توسط مدارس هیئت امنایی دریافت می شود بابت فعالیت های فوق برنامه صرف خواهد شد.
منبع: