به گزارش خبرنگار مهر، علی باقرزاده در مراسم انعقاد تفاهمنامه همکاری بین موسسه آموزش عالی علمی کاربردی بهزیستی و تامین اجتماعی و سازمان نهضت سوادآموزی گفت: مردمیکردن اقتصاد و علم جزو رویکردهای جدید دولت در برنامه ششم توسعه و در راستای اقتصاد مقاومتی است.
وی افزود: اقتصاد دانشبنیان جزو ارکان رونق اقتصادی و خروج از رکود بوده که عضو حیاتی آن توانمندسازی جامعه هدف است.
وی با اشاره به دو ویژگی جامعه هدف سازمان نهضت سواد آموزی گفت:جامعه هدف ما به دلیل اینکه در جریان آموزش قرار نمیگیرند، اعتماد به نفس خود را از دست داده و احساس بیقدرتی میکنند به همین دلیل توانمندسازی آنها میتواند به ارتقای اعتماد به نفس در آنها کمک کند.ویژگی دوم نیز وجود احساس درماندگی آموخته شده نسبت به خودشان است .
رییس سازمان نهضت سوادآموزی گفت: دو عنصر اصلی در اثربخشی برنامههای توانمندسازی محتوای آموزشی و نیروی انسانی است.
دکتر باقرزاده با اشاره به انعقاد تفاهمنامه بین سازمان نهضت سوادآموزی و موسسه آموزش عالی علمی کاربردی بهزیستی و تامین اجتماعی خاطر نشان کرد: این تفاهمنامه میتواند سرآغاز فصل جدیدی از همکاری برای تولید محتوای آموزشی و توانمندسازی نیروی انسانی باشد. البته امضای تفاهمنامه انتهای کار نیست بلکه ابتدای کار است.
باقر زاده بیان کرد: از ظرفیت موسسه علمی کاربردی بهزیستی و تامین اجتماعی پژوهشی برای تولید محتوای آموزشی موسسه علمی کاربردی بهزیستی و تامین اجتماعی برای سوادآموزی استفاده خواهیم کرد.
وی تاکید کرد: تولید محتوا آموزشی وبرگزاری دوره های کوتاه مدت آموزشی توسط اساتید این موسسه برای بازآزمویی آموزش دهندگان نهضت سوادآموزی است که هرساله یک موسسه متولی آموزش می شود و امسال نیز بر عهده این موسسه آموزش عالی علمی کاربردی بهزیستی و تامین اجتماعی است.
منبع: