حجةالاسلام علیرضا سلیمی در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم در خصوص رأی دیوان عدالت اداری مبنی بر ابطال سهم 25 درصدی سوابق تحصیلی در پذیرش دانشگاهها اظهار داشت: قانون سنجش و پذیرش دانشجو مصوب مجلس است و اینکه بند 2 قانون سنجش و پذیرش دانشجو مصوب سال 1392 از سوی هیئت عمومی دیوان مغایر قوانین خوانده شده، عجیب است.
وی افزود: باید این موضوع هر چه سریعتر در مجلس مورد بررسی قرار بگیرد. طبق قانون سنجش و پذیرش دانشجو باید از سال 93 و طی یک دوره 5 ساله، شیوه جدیدی در کنکور برای پذیرش دانشجو اعمال شود و براساس آن سهم سوابق تحصیلی در پذیرش دانشجو سالانه افزایش یابد اما دیوان عدالت اداری معتقد است نباید صرفاً نمرات سال سوم متوسطه را در نظر گرفت بلکه ملاک باید نمرات سه سال دوره متوسطه باشد.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: اگر بخواهیم امتحانات نهایی را به سه سال دوره متوسطه گسترش دهیم باید امکانات و زیرساختهای لازم فراهم شود و حال که قبل از فراهم شدن شرایط، قانون اجرا شده است آیا میتوان آن را مغایر احکام قانونی دانست، این موضوع در مجلس بررسی خواهد شد.
حجةالاسلام سلیمی ادامه داد: با صدور رای دیوان عدالت اداری، تصمیم گیرندگان در سازمان سنجش و مردم دچار سردرگمی شدهاند و مصوبه شورای سنجش و پذیرش دانشجو در خصوص اعمال سهم سوابق تحصیلی در کنکور باید مورد بحث و بررسی قرار بگیرد تا مردم نیز از سرگردانی خارج شوند.
منبع: