به گزارش سرویس آموزش و پرورش پانا، رخساره فضلی در همایش آموزشی مربیان پیش دبستانی استان قم که در مجتمع رفاهی فرهنگیان 2 استان برگزار شد؛ با اشاره به احادیث و روایات فراوان درباره گرامی داشتن فرزند افزود: کودکان به عنوان سرمایههای اصلی کشور به دست ما مربیان سپرده شدهاند و باید دید که چگونه از این سرمایهها استفاده میکنیم.
مدیرکل دفتر پیش دبستانی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه کودکان از مهد کودک و دبستان تا دانشگاه باید به عنوان نیروی مولد سرمایه اجتماعی شکل بگیرند، گفت: اگر سرمایه گذاری در این دوره جدی گرفته شود در دورههای بعدی تربیت کودک انرژی کمتری نیاز است.
فضلی با بیان اینکه دوره پیش دبستانی در اسناد بالادستی کشور حامی جدی دارد، گفت: دربند دو سیاستهای مقام معظم رهبری دو دوره پیش دبستانی و مهد کودک از هم جدا شده است همچنین هر دو، پیش دبستان و مهد کودک امری حاکمیتی است که با کمک و توسعه دستگاهها انجام میگیرد.
مدیرکل اداره پیش دبستانی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه مؤسسات قرآنی، بهزیستی و تمام موسساتی که برای دوره پیش دبستانی کار میکنند باید تابع قوانین آموزش و پرورش باشد، گفت: به استناد سیاست ابلاغ شده از سوی مقام معظم رهبری، آموزش و پرورش مسئول آموزش و پرورش دوره پیش دبستانی است.
فضلی با تأکید بر نظارت آموزش و پرورش بر پیش دبستانیها گفت: در سال 95 تنها کسانی که مجوز از آموزش و پرورش دارند کارشان قانونی است و میتوانند فعالیت داشته باشند.
وی با بیان اینکه بیش 27 درصد از کودکان قمی در دوره پیش دبستان قرار دارند، گفت: توسعه کمی و کیفی دوره پیش دبستانی باید مد نظر قرار گیرد و در استان قم باید به کیفیت بخشی و توسعه کمی دوره پیش دبستان توجه داشت.
منبع: