به گزارش گروه علمی ایرنا از خبرگزاری رویترز، بستایل که در شهر سن فرانسیسکوی آمریکا مستقر است، عقیده دارد که موس های بدون سیم شرکت هایی مثل اچ پی، لنوو، آمازون و دل که از علامت های رمزگذاری نشده برای ارتباط با کامپیوترها استفاده می کنند، می توانند روزنه ای برای رخنه هکرها به اطلاعات میلیاردها دستگاه رایانه باشند.
نیو لیون، یک محقق امنیت سایبری در بستایل می گوید: این شرکت ها، ترافیک اطلاعاتی ایجاد شده توسط موس ها را رمزگزاری نمی کنند و این امر باعث می شود که هکرها بتوانند اطلاعات رمزگذاری نشده را به 'دانگل'ها بفرستند و ادعا کنند که مثلا این اطلاعات توسط صفحه کلید ارسال می شود. به این ترتیب تنها با یک کلیک آنها می توانند به اطلاعات رایانه دست پیدا کنند. این مثل این است که این هکرها رو به روی کامپیوتر شما بنشینند و سر در بیاورند که داخل آن چه چیزهایی دارید.
براساس اعلام بستایل، یک هکر فقط به یک آنتن، یک چیپ کامپیوتری (به نام دانگل) و یک خط کد ساده نیاز دارد که بتواند رایانه شما را «فریب» دهد و به نام یک موس یا صفحه کلید وایرلس به کامپیوتر شما دست یابد. بنابراین یک هکر می تواند اطلاعاتی را به دانگل بفرستد و وانمود کند که موس است ولی به صفحه کلید'دستور دهد' که حرف یا حروفی را تایپ کند.
کریس رولاند، یکی از موسسان بستایل می گوید: اگر ما یک سری دستورهای رمزگذاری نشده را از طریق موس بدون سیم به کیبورد بفرستیم، می تواند با سرعت هزار کلمه در دقیقه، شروع به تایپ کردن در رایانه کند. با این سرعت، هکرها می توانند در کمتر از چند ثانیه کنترل کل رایانه شما را به دست گیرند.
به گفته رولاند، بر این اساس شرکت ها در خصوص رمزگذاری کردن وبسایت ها و شبکه هایشان بسیار دقیق شده اند، اما تمامی ترافیک اینترنتی از طریق شبکه ها اتفاق نمی افتند.
رولاند افزود: حال وقت آن است که شرکت ها خطرات امنیتی سخت افزاری و فضای وایرلس را هم جدی بگیرند. به خصوص که در دنیایی زندگی می کنیم که تلفن های هوشمند می توانند در کسری از ثانیه اطلاعات عظیمی را جا به جا کنند.
منبع: