خانه
پرسش های متداول
تماس با ما
Toggle navigation
خانه
آشنایی
درباره شرکت مبتکران
رزومه شرکت مبتکران در یک نگاه
درباره مدیرعامل
افتخارات
پرسش های متداول
تماس با ما
About us
فروشگاه
مویدو
میچکا
بسته آموزشی
ثبت نام آزمون
معرفی خدمات آموزشی
آزمون های تشریحی
آزمون های دوره ای
آزمون تفکیکی
خدمات مشاوره
آزمون های تیزهوشان
آزمون های توصیفی
نمایندگی ها
نمایندگی های فروش و پخش کتاب
نمایندگی های آزمون
سفارش کتاب از مدارس
جذب نمایندگی آزمون
تور های آموزشی
تماس با واحد ارتباط با مدارس
تماس با واحد نمایندگی ها
پنل ارسال پیامک نمایندگی ها
پرتال آزمون
ثبت نام آزمون
فرصتهای شغلی
جستجو
اخبار
ﺳﻪشنبه، 10 فروردین 1395
[ARTICLELINKWITHOUTTITLE]
کوچولوی امروز تو، شاید نیوتن فردا باشد
زندگی پیچیده امروزی هر لحظه در حال نو شدن است و خلاقیت و نوآوری ضرورت زندگی فعال است.
انسان برای خلق نشاط و پویایی در زندگی نیازمند نوآوری و ابتکار است.
در خانه و مدرسه مفاهیم زیادی را به فرزندانمان آموخته ایم و به او یاد داده ایم که یک سال ١٢ ماه دارد به او گفته ایم زمین گرد است و به دور خورشید می گردد، به او آموخته ایم که نیروی جاذبه را نیوتن کشف کرد. ولی آیا تا به حال به او گفته ایم او انسانی است منحصر به فرد.
آیا به او باور انده ایم که او هم می تواند یک نیوتن، ادیسون، پیکاسو، زکریا و ... و یک برترین باشد. رسالت اصلی ما این است که بدانیم هر کودکی یک شخص منحصر به فرد است و دارای استعداد خارق العاده که می تواند خلاق شود.
تمام موفقیت ها و پیشرفت های انسان در گرو اندیشه های بارور و پویاست. در عصر گسترش روز افزون اطلاعات و ارتباطات، مسئله ای که بیش از هر چیز توجه روان شناسان را به خود معطوف کرده است، چگونگی رشد و پرورش نیروی «خلاقیت» است.
زمینه رشد خلاقیت در خانه زمانی فراهم می شود که به کودکانتان آزادی بدهید و به آن ها به عنوان یک فرد احترام بگذارید، از نظر عاطفی در حد اعتدال به آن ها نزدیک شوید منزل را به صورتی درآورید که در آن اقتدار مورد سوال قرار گیرد و فعالیت، بازی و خنده به مقدار زیاد وجود داشته باشد. شما و کودکانتان سعی کنید کارها را به روش های جدید و جالب انجام دهید. با تشویق و تایید رفتار کودک و تدارک لوازم بازی های دلخواه او، قدرت تخیل و خلاقیت کودک را تقویت کنید. خیال پردازی های کودکان را سرزنش نکنید.
انتظاراتی که والدین از فرزند خود دارند اغلب مبتنی بر ایده آل ها و آرزوهای خود آن هاست، نه واقعیت وجودی کودک.
پدران و مادران اغلب بالاترین نوع موفقیت و رشد تحصیلی، فکری و ... را از فرزند خود انتظار دارند غافل از این که این گونه فشارها و تحمیلات نتیجه ای جز فرسایش روانی کودک و سرکوب کردن قوه خلاقیت ندارد.سر دادن فریاد شادمانه «من خودم می توانم این کار را انجام دهم» بیانگر توانایی بالقوه کودک در زمینه خلاقیت است.
ظهور خلاقیت با فضای محیط خانواده ارتباط نزدیک دارد. اگر منزل برای فرزندان محیطی آزاد و گرم باشد، هوش و استعداد آنان به عالی ترین سطح خود می رسد و به بروز خلاقیت می انجامد. ولی اگر محیط خانه سرد و آمرانه باشد، نتیجه معکوس خواهد داشت.برای پرورش خلاقیت فرزندان باید از تشویق های به موقع و سازنده و صادقانه استفاده کرد و در مورد اشتباهاتی که انجام داده اند، درست انتقاد شوند و آن ها را با خودشان مقایسه کنند.
والدین نباید طوری عمل کنند که گفتار و کردار آنان از نظر کودک تغییرناپذیر تلقی شود و به صورت قانون در بیاید. چرا که گاهی قانون به دنبال خود انجماد فکری به بار می آورد.از فرزندانمان بخواهیم دکوراسیون خانه، اتاق و... را با سلیقه خود بچینند. کودکان و نوجوانان را به موزه ها و دیدن آثار باستانی ببریم.هر چند افراد خلاق از هوش بالاتر از متوسط برخوردار هستند، اما برای این که فرد بسیار خلاق باشد، ضرورتا نباید نابغه باشد.
منبع:
بیتوته
دسته بندی اخبار
تازه های نشر (923)
..کتاب کودک - داستان (88)
..عنوان بندی کتاب ها (2)
..امتحان نهایی (4)
اخبار آزمون (1170)
اخبار عمومی (14657)
اخبار آموزشی (3280)
مقالات مشاوره (1387)
خلاقیت ها (4)
اخبار فرهنگی (1165)
خبرگزاریها (46)
المپیاد ریاضی نوجوانان ایران مبتکران (74)
به کانال رسمی مبتکران در تلگرام بپیوندید