به گزارش روز يكشنبه خبرنگار حوزه كتاب و ادبيات ايرنا، اين نشستها با مشاركت و همراهي نهادها ، ناشران صاحب نظر و تشكل هاي مرتبط و فعال در حوزه كودك و نوجوان مانند شوراي كتاب كودك، انجمن نويسندگان ، انجمن تصويرگران، انجمن فرهنگي هنري زنان ناشر، نهاد كتابخانههاي عمومي، نشر شهر و غيره برگزار ميشود.
مديريت سراي اهل قلم كودك و نوجوان امسال به انجمن فرهنگي ناشران كتاب كودك سپرده شده و در اين نشستها موضوع هايي مانند رويكردهاي نو در ترويج خواندن، جنسيت در كتاب هاي كتاب كودك و وجوان، كتاب كودك و نوجوان و نياز سنجي ، مولفه هاي اثر بخشي ادبيات دفاع مقدس در حوزه كودك و نوجوان، تصويرگري كتاب و ارتباط آن با متن و غيره مورد بررسي قرار ميگيرد و از دو كتاب رونمايي خواهد شد.
برنامههاي سراي اهل قلم كودك و نوجوان از 15 تا 25 ارديبهشت در سراي اهل قلم كودك و نوجوان برگزار ميشود و شركت براي عموم آزاد است.
** غرفه هاي بخش كودكغرفه هاي بخش كودك و نوجوان نيز در فضاي باز و در چادرهاي استاندارد نمايشگاهي برپا خواهد شد كه امسال يكهزار مترمربع فضا نسبت به سال هاي گذشته كاهش داشته است.
انجمن فرهنگي ناشران كتاب كودك و نوجوان، مجري بخش كودك و نوجوان نمايشگاه بينالمللي كتاب تهران امسال نيز با تشكيل كارگروهي، مسئوليت اين بخش را همچون سنوات گذشته در بيست و نهمين دوره نمايشگاه بر عهده گرفت.
بيش از 340ناشر براي ثبتنام اقدام كردند و به بيش از 280 ناشر كه شرايط شركت در نمايشگاه را داشتند غرفه تعلق گرفت.
مبناي اختصاص غرفه به ناشران بخش كودك 40 عنوان كتاب اعلام شده كه حداقل 15 عنوان آن بايد چاپ اول باشد و كتابهاي تجديد چاپ در هر سال فقط يك عنوان محسوب ميشوند. عناوين مذكور از ابتداي سال 1391 تا 12 اسفند 94 به بعد و بر اساس اطلاعات خانه كتاب قابل پذيرش است. عرضه محصولات غيركتابي در غرفهها بر اساس ضوابط اعلامي خواهد بود و مقررات نمايشگاه براي ناشران دولتي و بخش خصوصي يكسان است.
سالن هاي كودك و نوجوان در قسمت شمال شرقي شهر آفتاب به شماره هاي 108 و 109 است .
منبع: