به گزارش ایسنا به نقل از نیوز مدیکال، اوتیسم یا درخودماندگی( Autism) نوعی اختلال رشدی(از نوع روابط اجتماعی) است که با رفتارهای ارتباطی، کلامی غیرطبیعی مشخص میشود. علائم این اختلال تا پیش از سه سالگی بروز کرده و علت اصلی آن ناشناخته است. این اختلال در پسران شایعتر از دختران بوده و وضعیت اقتصادی، اجتماعی، سبک زندگی و سطح تحصیلات والدین نقشی در بروز اوتیسم ندارد.
در بیماری اوتیسم تشخیص زود هنگام از اهمیت بسزایی برخوردار بوده و به طور چشم گیری میتواند به بهبود کودک کمک کند.
هرچند که هیچگاه برای شروع به درمان دیر نیست اما تحقیقات نشان میدهد که تشخیص و درمان زودتر میتواند نتیجه بهتری داشته باشد.
یکی از محققان این پژوهش اظهار کرد: ما بسیاری از مداخلات آموزشی را برای کمک به کودکان مبتلا به اوتیسم در جهت رسیدن به میزان رشد مشابه همسالان آنها در پیش گرفتهایم.
این اپلیکیشن حرکات چشم یک کودک را در هنگام نگاه کردن به تصاویر صحنههای اجتماعی (برای مثال تصاویری که دارای چندین نفر است) را ردیابی میکند.
حرکات چشم کودکانی که به اختلالات اوتیسم مبتلا هستند با افراد فاقد اوتیسم تفاوت دارد.
این اپلیکیشن با موفقیت 93.96 درصدی توانست این اختلالات را در کودکان شناسایی کند.
در حال حاضر این اپلیکیشن به صورت نمونه اولیه بوده و محققان در حال انجام کارهای بیشتر بر روی آن هستند.
مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری گزارش میدهد که از هر 68 کودک در ایالات متحده 1 نفر آنها با این اختلال تشخیص داده شدهاند.
به گفته این محققان یکی از مزیتهای بزرگ این اپلیکیشن این است که والدین میتوانند برای بررسی وضعیت کودکان خود در منزل به راحتی از آن استفاده کنند و در صورت وجود این اختلالات هرچه زودتر درمان کودک خود را آغاز کنند.
منبع: