ابوالقاسم حدادی در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران تسنیم «پویا» درباره چگونگی جذب نیروی انسانی در آموزش و پرورش گفت: در راستای جذب و بهکارگیری آموزگاران، دو برنامه در پیش داریم که در مسیر اول آموزش و پرورش از راه جذب دانشجوی دانشگاه فرهنگیان سالانه سهمی را برای هر استان اختصاص داده که تهران هم از این امر مستثنی نبوده است.
وی افزود: در روش دوم نیز با استفاده از مجوز ماده 28 اساسنامه دانشگاه فرهنگیان، از فارغالتحصیلان سایر دانشگاهها آزمون استخدامی گرفته میشود و پس از طی دوره مهارتآموزی یک ساله وارد مجموعه میشوند که این دو مسیر، میتوانیم کمبود نیروی انسانی را حل کنیم.
معاون پژوهشی، برنامهریزی و نیرویانسانی آموزش و پرورش تهران خاطرنشان کرد: راه دیگری نیز ایجاد کردیم و به طور موقت مجوز آن صادر شده تا با کمک معلمانی که ساعت اضافه برای همکاری دارند، حقالتدریس بپردازیم تا از این طریق کمبود فعلی موردنظر را رفع کنیم و با این برنامه در حال حاضر هیچ کلاسی را بدون معلم نداریم.
حدادی درباره به کارگیری نیروی انسانی مرد در مدارس تهران توضیح داد: تلاش ما بر این است تا سهم ورود یا استخدام نیروهای دانشکاه فرهنگیان، برای ورود به مدارس تهران را با استخدام به جای نیروهای بازنشسته داشته باشیم که در این زمینه جلساتی را برای پیشبینی آمارهای سال تحصیلی آینده از جمله اختصاص سهمیه دانشگاه فرهنگیان، تخصیص ردیف استخدامی برای سازمانهای بیرون از آموزش و پرورش داشته باشیم تا بتوانیم اختلاف آمار میان مرد و زن را تعدیل کنیم و به تناسب معقولی برسانیم.
معاون پژوهشی، برنامهریزی و نیرویانسانی آموزش و پرورش تهران تصریح کرد: با برنامهریزی انجام شده، دانشگاه فرهنگیان 150 نفر از آموزگاران جدید برادر را از اول مهر ماه در اختیارمان گذاشت و تعداد 390 نفر از آموزگاران خواهر و برادر را در بهمن ماه در اختیار ما قرار میدهد.
حدادی خاطرنشان کرد: انتظار داریم تا بر اساس سیاستهای آموزش و پرورش و بومیگزینی، دانش آموزان در شهر تهران برای جذب در دانشگاه فرهنگیان اعلام آمادگی کنند تا برای سال آینده دانشآموزان نخبه نیز داشته باشیم که متاسفانه در این زمینه در دانشگاه فرهنگیان اقبال برادران نسبت به خواهران کمتر بوده است.
منبع: