به گزارش ایسنا به نقل از یو.هرالد، کارتیک ناساریمان یکی از محققان این پروژه گفت: قابلیت منحصربفرد این سامانه جمعآوری دادههای ساختار یافته از منابع بدون ساختار است که برای این قابلیت از تکنیکهای یادگیری تقویتی (reinforcement learning) استفاده شده است.
وی افزود: این تکنیک بر اساس روانشناسی رفتاری است که در هوش تجمعی، نظریه بازیها و الگوریتمهای ژنتیک به کار میرود و زمانی که اطلاعات درست به سیستم اضافه میشود یک جایزه به سیتم داده میشود.
محقق دانشگاه ام ای تی خاطرنشان کرد: استفاده از این تکنیک بسیار ضروری است چرا که مطالب متضاد زیادی در اینترنت وجود دارد و زمانی که این اطلاعات با هم ادغام میشوند صحت اطلاعات با مشکل مواجه میشود. به همین دلیل زمانی که سیستم بتواند به صورت صحیح مطالب را شناسایی کند مورد تشویق قرار میگیرد تا روشهای موثرتر را بشناسد.
برای بهینهسازی سیستم تشویق، محققان دانشگاه ام.آی.تی از یک فناوری یادگیری ماشین با نام "شبکه عمیق Q" استفاده کردند که به بهترین شکل، قدرت شبکههای عصبی را با یادگیری تقویتی تلفیق میکند.
محققان امیدوارند با استفاده از این سیستمها سرعت دریافت اطلاعات را افزایش دهند و بتوانند علاوه بر صرفهجویی در زمان و هزینه به حفظ جان بیماران و درمان موثر آنها کمک کنند.
برای مثال پزشکان میتوانند با استفاده از این سامانه و ارائه اطلاعات پزشکی بیمار به آن، مناسبترین طرح درمانی را ارائه کنند.
منبع: