مجید قدمی روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این طرح از اول خرداد ماه جاری و در تمامی استان های کشور برای نوبت گیری آغاز شد.
قدمی افزود: سال گذشته حدود یک میلیون و 450 هزار تن در پایگاه های سنجش شرکت کردند و امسال پیش بینی می شود حدود همین شمار در این طرح شرکت کنند.
وی اعلام آمار قطعی شرکت کنندگان در این طرح را پایان مرداد ماه عنوان کرد و گفت: سال گذشته از تعداد 209 هزار پیش دبستانی شرکت کننده در طرح سنجش سلامت، تعداد هفت هزار نوآموز در مدارس استثنایی ثبت نام کردند و امسال با توجه به کاهش دانش آموزان بدو ورود به مدرسه، تعداد نوآموزان برای شرکت در طرح سنجش سلامت نیز کاهش می یابد.
این مقام مسئول آموزش و پرورش افزود: برای اجرای این طرح در سال گذشته حدود یکهزار و ۲۰۰ پایگاه سنجش سلامت به خانواده نوآموزان خدمت رسانی کردند.
قدمی اضافه کرد: مبلغ 200 هزار ریال نیز جهت تست بینایی، شنوایی و آمادگی تحصیلی از دانشآموزان دریافت میشود.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی افزود: سنجش نوآموزان دو حالت دارد که نخست نوآموز بدون هیچگونه مشکلی بر اساس تستهای انجام شده به مدارس عادی راه پیدا میکنند و در حالت دوم، چنانچه نوآموز با توجه به ارزیابیهای انجام شده مشکوک به مشکل خاصی باشد به بخش تخصصی ارجاع داده میشود و پس از معاینات دوباره شرایط نوآموز برای ورود به مدارس عادی و یا استثنایی تعیین خواهد شد.
وی ادامه داد: خانوادههایی که کودک پنج سال تمام دارند و می خواهند فرزندان خود را در دوره پیش دبستانی ثبت نام کنند، میتوانند از پایان مرداد ماه نسبت به شرکت در این طرح اقدام کنند.
بنابراین گزارش، در پایگاههای سنجش سلامت، نوآموزان از لحاظ سلامتی چشم، گوش، حلق و بینی، قد و وزن و آمادگی تحصیلی معاینات می شوند و در نهایت شناسنامه سلامت برای کودکان، صادر میشود؛ ضمن اینکه این شناسنامه الزامی است.
منبع: