گودرز شاهمرادی در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره آموزشهای الکترونیک اظهار کرد: در تلاش هستیم آموزش الکترونیک به ویژه در دوره پیش دانشگاهی در مناطق کمتر توسعه یافته اجرا شود.
وی افزود: هماکنون این سوال مطرح است که در مواقعی مانند آلودگی هوا چه کار کنیم مدارس تعطیل نشوند چرا که این تعطیلیها میتواند وقفهای در جریان آموزش ایجاد کند به همین دلیل آموزشهای الکترونیک میتواند در این رابطه کمک کند.
مدیر آموزش از راه دور وزارت آموزشوپرورش گفت: یکی از اولویتهای ما افزایش پوشش تحصیلی دانشآموزان است در گذشته تصمیماتی در شورای عالی آموزشوپرورش در چند مصوبه اتخاذ شد و از سوی دیگر محدودیت منابع باعث شد در جذب دانشآموزان لازمالتعلیم موفق نباشیم اما تلاش میکنیم از ظرفیت مدارس آموزش از راه دور در قالب خرید خدمات برای پوشش تحصیلی دانشآموزان استفاده کنیم.
شاهمرادی ادامه داد: یک هزار و 615 مدرسه آموزش از راه دور در کشور فعال است و در نیمسال اول سال گذشته 175 هزار نفر و نیمسال دوم158 هزار نفر را جذب کردیم و امسال 172 هزار نفر را تحت پوشش قرار دادیم، در گذشته میانگین حضور دانشآموزان در مدارس کمتر بود و در زمانی دو سوم مدارس آموزش از راه دور کمتر از 50 دانشآموز داشتند اما هماکنون دو سوم مدارس بالای 100 دانشآموز دارند اما تعداد قابل قبول 300 نفر است.
وی عنوان کرد: در برخی شهرها تعداد مدارس آموزش از راه دور زیاد است اما دانشآموزی وجود ندارد بر همین اساس برای صدور مجوز تلاش میکنیم در مناطقی مجوز ارائه شود که دانشآموز وجود داشته باشد و باید به سمتی برویم که توسعهها هدفمند شود.
مدیر آموزش از راه دور وزارت آموزشوپرورش بیان کرد: در آیین نامه دوره دوم متوسطه تجدید نظر شده که تغییرات قابل توجهی اتفاق افتاده است برهمین اساس تلاش شده تفاوتهایی در جذب بزرگسالان داشته باشیم بر جذب دنشآموزان لازم التعلیم تاکید شده است.
شاهمرادی گفت: آموزش آنلاین برای معلمان در تمام کشور برگزار میشود همچنین برای تقویت تحصیلی اصناف اعلام آمادگی کردیم تا با ارائه تسهیلات برای سوادآموزی این بخش وارد شویم. برای جذب دانشآموزان بازمانده ازتحصیل و معرفی آنها نیز موفقیت چندانی نداشتیم و بسیاری از آنها مدارس آموزش از راه دور را نمیشناسند بنابراین باید در حاشیه شهرها متمرکز شویم و گروههایی که تحصیل را رها کردهاند به ویژه دختران را جذب کنیم.
منبع: تسنیم