خانه
پرسش های متداول
تماس با ما
Toggle navigation
خانه
آشنایی
درباره شرکت مبتکران
رزومه شرکت مبتکران در یک نگاه
درباره مدیرعامل
افتخارات
پرسش های متداول
تماس با ما
About us
فروشگاه
مویدو
میچکا
بسته آموزشی
ثبت نام آزمون
معرفی خدمات آموزشی
آزمون های تشریحی
آزمون های دوره ای
آزمون تفکیکی
خدمات مشاوره
آزمون های تیزهوشان
آزمون های توصیفی
نمایندگی ها
نمایندگی های فروش و پخش کتاب
نمایندگی های آزمون
سفارش کتاب از مدارس
جذب نمایندگی آزمون
تور های آموزشی
تماس با واحد ارتباط با مدارس
تماس با واحد نمایندگی ها
پنل ارسال پیامک نمایندگی ها
پرتال آزمون
ثبت نام آزمون
فرصتهای شغلی
جستجو
اخبار
ﺳﻪشنبه، 11 اردیبهشت 1397
[ARTICLELINKWITHOUTTITLE]
تمرین خوشفکری
اگر فکرمان خوب کار کند به ما لقب خوشفکر می دهند
زیاد مهم نیست که ما ثروتمند به دنیا آمدهایم یا فقیر، همچنین اهمیتی ندارد که مدرک تحصیلی ما چیست. کمتر ما را صرفا براساس مدرک تحصیلی ارزیابی میکنند و جالب است بدانید که اگر فکرمان خوب کار کند و به ما لقب خوشفکر بدهند، حتی وجود نقصی در جسممان هم به چشم نخواهدآمد. اگر به اندازه کافی برای دستیابی به این لقب و جایگاه برنامهریزی، تلاش و هدف گذاری کنیم، یقین داشته باشیم که پس از مدتی تمام زمینههای دستیابی به اهداف والا و حتی دست نیافتنی فراهم خواهدآمد.
1
. کمال همنشین در ما اثر میکند.
اگر پنج نفری که بیشترین زمان خود را با آنها میگذرانید، به جز خانواده و اقوام، شما از آنها خوش فکرتر، ثروتمندتر، موفقتر و داناتر هستید، اجازه دهید صادقانه بگویم که برای شما متاسفم! چون شما از آنها چیزی یاد نمیگیرید ولی اگر آنها از شما جلوتر هستند، به شما تبریک میگویم. پس اولین گام برای تمرین خوش فکری این است که با انسانهای خوش فکر مراوده و نشست و برخاست داشته باشیم. تمام کسانی که ما با آنها مراوده داریم، بدون تردید روی ما اثر میگذارند، حتی اگر تعامل مستقیمی هم نداشته باشیم. اگر با انسانهایی بنشینیم که مدام در حال رشد و یادگیری هستند و همواره با افکار بلندپروازانه در حال ریسک، سعی و خطا هستند، بدون شک ما هم آن گونه خواهیم شد. مراقب باشیم که به طور ناخودآگاه از اطرافیانمان تاثیر منفی نگیریم؛ منظور از تاثیر منفی حتی میتواند تاثیرنگرفتن باشد، زمانی که ما پیشرفت نمیکنیم، یعنی درجا می زنیم و وقتی درجا میزنیم، یعنی دیگران پیشرفت میکنند و وقتی دیگران پیشرفت کنند، یعنی ما در حال پسرفت و عقب ماندن هستیم.
2. افکار خوب، عمر کوتاهی دارند.
یکی از تمرینها برای خوش فکری این است که به محض اینکه فکر ناب و خلاقانهای به ذهنمان خطور میکند، سریعا اقدام کنیم و بدانیم که شاید لحظهای بعد، انگیزه، انرژی و حوصله عملی کردن آن را نداشته باشیم. آگاه باشید زمانی که افکار ناب به سراغ ما میآیند، ما پتانسیل و انرژی لازم را برای عملی کردن آنها داریم. اگر وجود ما و کائنات، آمادگی لازم را نداشته باشند، حتی فکر چیزی هم به سر ما نمیزند. بدانیم که چون زمینه آماده است، آن فکر به ذهن ما خطور کرده است، پس به سرعت دست به اقدام بزنید.
3. در محیط مناسب قرار بگیریم.
حتی اگر شرایط کنونی زندگی، کسب و کار و روزگار بر وفق مراد ما نیست، میتوانیم با خواندن مطالب انگیزشی، کتابهای مفید، گوش دادن به صوتهای موثر و مکالمه با افراد خوش فکر، موقتا حال فکر خود را خوب کنیم. بدون شک ناله و زاری وضعیت ما را بهتر نخواهدکرد؛ اگرچه بسیاری از افراد میگویند که بیجهت خوش بودن هم آب و نان نمیشود، ولی تحقیقات نشان داده است که در زمان گرفتاریها، بی جهت خوش بودن احتمال دستیابی به شرایط بهتر را بیشتر میکند تا غم و گله و شکایت. وقتی محیط، شرایط و آدمهای مناسب در اطراف ما قرار بگیرند، ما هم ناخودآگاه در شرایطی قرار میگیریم که میتوانیم افکار مثبت و اثرگذار را جذب کنیم. پس حواسمان باشد که در این شرایط تیر و کمان خود را همراه داشته باشیم و با سلاح قلم و کاغذ، شکارچی افکار ناب باشیم و از یادداشت برداری غفلت نکنیم.
4. اولویت اصلی را خوش فکری قرار دهیم.
در هر شرایط و موقعیتی به دنبال ایده دادن، ایده پردازی و یافتن یک نکته مثبت باشیم و این تمرین را آنقدر انجام دهیم تا بتوانیم به خوب فکر کردن، خوش فکری، مثبت فکرکردن و مثبت دیدن عادت کنیم؛ به طوری که خودمان را موظف کنیم، حتی از یک واقعا ناخوشایند یک نکته مثبت پیدا کنیم و این را بارها تمرین کنیم. برای این کار وقتی به اخبار گوش میدهیم و حادثهای را گزارش میکنند، سعی کنیم نکته مثبتی را پیدا کنیم و پیش بینی کنیم که عواقب این حادثه چه نکات مثبتی را به بار خواهدآورد. وقتی خبر ناگواری را از کسی برای ما میآورند، تلاش کنیم تا ببینیم چه خیری در آن بوده است. شاید پیشینیان ما به همین دلیل در هر اتفاقی میگفتند حتما خیری در آن بوده است. شاید آنها میخواستند که ما را به مهارت خوب فکر کردن و خوش فکری مسلط کنند.
5. تمرین، تکرار، تسلط، کوتاه نیایید؛ اگر طعم شیرین خوش فکر بودن را چشیده اید، پس ادامه دهید و اصرار کنید.
مداومت و اصرار است که ما را به نتیجه میرساند. با این تمرینها و با این تغییرات که ایجاد میکنیم، به زودی شاهد نتایج مثبت و چشمگیری در روند زندگی و کسب و کار خود خواهیم بود. انسانها تصمیمات کوچ زیادی را در زندگی خود میگیرند و این تصمیمات دریک لحظه اتفاق میافتند. تفاوت انسانهای موفق و ناموفق در تصمیماتی است که گرفتهاند و میگیرند و باید بدانیم آن تصمیم، فقط در آن لحظه گرفته نشده است، بلکه حاصل طرز تفکر آن فرد و این است که چگونه فکرکردن را چطور آموخته و چطور خود را به خوش فکر بودن عادت داده و بدون شک، سالها تمرین و تکرار منجر به یک تصمیم در یک لحظه شده که مسیر زندگی و کسب و کار آن فرد را تغییر داده است. ما به کسی که تصمیمات کلیدی میگیرد، میگوییم چقدر خوش فکر است، ولی یادمان باشد که آن خوش فکری در لحظه رخ نمیدهد، بلکه نتیجه سالها آموزش، تعلیم، تمرین، تکرار و تسلط است.
منبع:
بیتوته
دسته بندی اخبار
تازه های نشر (923)
..کتاب کودک - داستان (88)
..عنوان بندی کتاب ها (2)
..امتحان نهایی (4)
اخبار آزمون (1170)
اخبار عمومی (14653)
اخبار آموزشی (3279)
مقالات مشاوره (1387)
خلاقیت ها (4)
اخبار فرهنگی (1165)
خبرگزاریها (46)
المپیاد ریاضی نوجوانان ایران مبتکران (74)
به کانال رسمی مبتکران در تلگرام بپیوندید