به گزارش ایسنا و به نقل از مدیکالاکسپرس، این مطالعه که بر روی 80 دانشجو مقطع کارشناسی دانشگاه واترلو انجام شده، نشان میدهد که سطح قابل کنترل اضطراب میتواند به افراد در به یاد آوردن جزئیات وقایع کمک کند.
این مطالعه همچنین نشان داد که هنگامیکه سطح اضطراب بیش از حد بالا میرود، میتواند منجر به رنگ آمیزی خاطرات شود. در اینجا افراد شروع به ارتباط عناصر خنثی از یک تجربه به زمینه منفی آن میکنند.
"میرا فرناندز" (Myra Fernandes) استاد دانشکده روانشناسی دانشگاه واترلو و یکی از نویسندگان این تحقیق گفت: افراد دارای سطح بالای اضطراب باید مراقب باشند. به نوعی، سطح مطلوبی از اضطراب وجود دارد که به نفع حافظه است، اما از تحقیقات دیگر متوجه میشویم که سطح بالای اضطراب میتواند افراد را به جایی برساند که بر خاطرات و عملکرد آنها تاثیر بگذارد.
نیمی از شرکت کنندگان به طور تصادفی برای یک گروه آموزش رمزگشایی عمیق تعیین شدند در حالی که نیمه دیگر به صورت تصادفی برای یک گروه رمزگشایی سطحی تعیین شدند. تمام شرکت کنندگان درجات استرس اضطراب افسردگی را گذراندند.
محققان دریافتند که افراد دارای سطح اضطراب بالا، حساسیت بالاتری نسبت به تأثیرات زمینه احساسی بر حافظه خود نشان دادند.
"کریستوفر لی"(Christopher Lee) دانشجوی دکترای روانشناسی دانشگاه واترلو گفت: فکر کردن در مورد حوادث عاطفی و یا حوادث منفی ممکن است نگرش شما را منفی سازد.
فرناندز افزود: این موضوع برای آموزگاران مهم است که توجه داشته باشند عوامل فردی میتواند در به یاد آوردن امور که آنها آموزش میدهند، تأثیر بگذارد.
این مطالعه در مجله "Journal Brain Sciences"منتشر شد.
منبع: ایسنا