خانه
پرسش های متداول
تماس با ما
Toggle navigation
خانه
آشنایی
درباره شرکت مبتکران
رزومه شرکت مبتکران در یک نگاه
درباره مدیرعامل
افتخارات
پرسش های متداول
تماس با ما
About us
فروشگاه
مویدو
میچکا
بسته آموزشی
ثبت نام آزمون
معرفی خدمات آموزشی
آزمون های تشریحی
آزمون های دوره ای
آزمون تفکیکی
خدمات مشاوره
آزمون های تیزهوشان
آزمون های توصیفی
نمایندگی ها
نمایندگی های فروش و پخش کتاب
نمایندگی های آزمون
سفارش کتاب از مدارس
جذب نمایندگی آزمون
تور های آموزشی
تماس با واحد ارتباط با مدارس
تماس با واحد نمایندگی ها
پنل ارسال پیامک نمایندگی ها
پرتال آزمون
ثبت نام آزمون
فرصتهای شغلی
جستجو
اخبار
ﺳﻪشنبه، 15 اسفند 1396
[ARTICLELINKWITHOUTTITLE]
شکوفایی خلاقیت، با این کارها
بذر خلاقیت در همه مردم وجود دارد
حتی اگر فکر می کنید که فرد خلاقی نیستید، باز هم دلیل نمی شود که برای تان یا ایجاد قوه خلاقیت در خود تلاشی نکنید. مدتی پیش شرکت IBM نظرسنجی ای در میان مدیران عامل شرکت های مختلف برگزار کرد که در آن 60 درصد شرکت کنندگان بر این عقیده بودند که «خلاقیت» مهم ترین مهارتی بوده که به آنها در نقش مدیریتی شان کمک کرده است، چرا که این توانایی در فرآیندهای حل مسئله و نحوه مواجهه و رفع مشکلات و چالش ها تاثیر بسزایی داشته است.
بذر خلاقیت در همه مردم وجود دارد، اما این عادات روزانه افراد است که تعیین می کند این بذر شکوفا شود یا حتی جوانه هم نزند. در این مقاله می خواهیم به عادات روزانه و روش هایی اشاره کنیم که می توانند خلاقیت شما را شکوفا و ذهنتان را تشویق کنند که به شکل متفاوتی فکر کنید.
برنامه داشته باشید
برخی این طور فکر می کنند که افراد خلاق زندگی بی برنامه و بدون ساختاری دارند، اما واقعا این طور نیست. بیشتر ذهن های خلاق از برنامه روزمره شان به طور کامل باخبرند. به عنوان مثال استفن کینگ فروش بیش از 350 میلیون دلاری کتاب هایش را مدیون برنامه فشرده و منظم نگارش روزانه اش می داند. ویلیام جیمز، روان شناس، تاثیر برنامه ریزی جدی روزانه را به این شکل توصیف می کند که «این کار از پیش ذهن را از فشار بی برنامگی دور می کند و فضای بیشتری را برای اقدام و عمل به آن می بخشد.» البته منظور ما این نیست که می بایست برای دقیقه به دقیقه هر روزتان برنامه ریزی کنید، بلکه باید چند کار اصلی هر روز را در ذهن داشته باشید و برای انجام دادن کارهایتان اولویت بندی کنید.
با افراد خلاق حشر و نشر داشته باشید
آلبرت انیشتین گفته است: «خلاقیت مسری است، آن را به دیگران نیز هدیه دهید.» علم نیز این مسئله را ثابت کرده است که «خلاقیت مانند بیماری سرماخوردگی از فردی به فرد دیگر منتقل می شود»، به ویژه اگر شما رهبر یک گروه باشید، بهتر می توانید خلاقیت را به دیگران انتقال دهید. شاید در ابتدا ترسناک به نظر برسد، اما شما باید خود را به شکل خلاقانه ای ابراز کنید. از یکی از همکارانتان در مورد ایده ای که دارید، نظرسنجی کنید. اگر مالک کسب و کار هستید، جلساتی را ترتیب دهید تا در مورد پروژه های نوآورانه تان صحبت کنید. اگرچه ممکن است این نظرسنجی ها برایتان کمی سخت و ناراحت کننده باشند، اما باعث می شوند که هرچه زودتر به ضعف ها و مشکلات احتمالی ایده هایتان پی ببرید.
شاداب باشید
به نظرتان چرا کارمندان شرکت گوگل می توانند در طول ساعات کاری والیبال یا بولینگ بازی کنند؟ به این دلیل که ثابت شده است شاداب بودند می تواند بخش خلاق مغز را بیدار کند. علاوه بر این «بازی»، سطح استرس را پایین می آورد، خوش بینی و انگیزه بیشتری را به افراد می بخشد و تمرکز را به طور کلی ارتقا می دهد.
خلاقیت مسری است، آن را به دیگران نیز هدیه دهید
بیرون بروید
شواهد زیادی مزایای ورزش کردن بر افزایش سطح خلاقیت را نشان می دهند. در مطالعه ای که اخیرا به وسیله دانشگاه استنفورد صورت گرفته، مشخص شده است که افراد پس از ورزش کردن به شکل قابل توجهی خلاقیت بیشتری از خود نشان می دهند. به همین دلیل است که مدیرانی مانند مارک زاکربرگ و جک دورسی به طور مرتب جلساتی را قدم زنان برگزار می کنند. سعی کنید صبح ها کمی پیاده روی کنید یا حداقل برای خوردن ناهار از جای خود برخیزید و کمی راه بروید تا خلاقیت بیشتری به دست آورید.
کمال گرایی را کنار بگذارید
ادوین لند، یکی از بنیانگذاران شرکت پولاروید، گفته است: «عنصر اصلی خلاقیت این است که از شکست خوردن نترسید.» ثابت شده است که استرس می تواند خلاقیت را در وجود شما نابود کند. پس کمال گرایی را کنار بگذارید. البته این به آن معنا نیست که کار ضعیف و تکراری ارائه کنید، اما بدانید که هر هنرمند خلاقی در طول زندگی اش بارها با شکست مواجه شده است.
از حبابی که در آن قرار دارید، فاصله بگیرید
زمانی که نخواهید زندگی و افکارتان را به چالش بکشید، باید تا ابد با همان طرز تفکر و نوع زندگی همیشگی تان سر کنید. مسائل روزمره را از زاویه متفاوتی ببینید و سعی کنید دیگران را نیز با پرسیدن سوال به چالش بکشید و از منطقه آسایش دورشان کنید. این کارها در نهایت شما و اطرافیانتان را به افرادی تبدیل خواهدکرد که مسائل را از دریچه متفاوتی می بینند.
مانند کودکان رفتار کنید
وقتی مشکلات و مسائل گوناگون را از چشم افراد دیگری بررسی می کنید، طیف وسیع تری از راه حل ها به ذهنتان خواهد رسید. مطالعات نشان داده اند که یک روش عالی برای درک نگرش های متفاوت این است که همه چیز را از چشم یک کودک مورد بررسی قرار دهید. خیلی ساده است. اگر طوری به همه چیز نگاه کنید که انگار با چیزهای جدیدی رو به رو شده اید و اگر همه چیز را مورد سوال قرار دهید، خیلی زود به نگرش های جدید، متفاوت و خلاقانه ای دست می یابید.
منبع:
بیتوته
دسته بندی اخبار
تازه های نشر (923)
..کتاب کودک - داستان (88)
..عنوان بندی کتاب ها (2)
..امتحان نهایی (4)
اخبار آزمون (1170)
اخبار عمومی (14653)
اخبار آموزشی (3279)
مقالات مشاوره (1387)
خلاقیت ها (4)
اخبار فرهنگی (1165)
خبرگزاریها (46)
المپیاد ریاضی نوجوانان ایران مبتکران (74)
به کانال رسمی مبتکران در تلگرام بپیوندید