به گزارش ایسنا و به نقل از گیزمگ، اغلب خودروسازان بزرگ در حال حاضر در حال سرمایهگذاری برای توسعه خودروهای برقی(EV) هستند و به نظر میرسد خودروهای بنزینی در آینده نزدیک جای خود را به خودروهای الکتریکی خواهند داد.
این حجم از توسعه خودروهای برقی نیازمند ایجاد شبکه شارژ، به مانند پمپهای بنزین است تا صاحبان خودروهای برقی در سطح شهرها امکان شارژ خودروهای خود را داشته باشند.
شرکت "Ubitricity" چند سالی است که در حال نصب نقاط شارژ در چراغهای خیابانی است و در حال حاضر شرکت استارتاپی "اوربن الکتریک"(Urban Electric) در حال توسعه، ساخت و نصب یک ایستگاه شارژ بیرون آمدنی (پاپ-آپ) موسوم به "UEone" در شهر آکسفورد انگلستان است.
این دستگاه به طور خاص برای 43 درصد از جمعیت بریتانیا طراحی شده است که خودروهای خود را در خیابان پارک میکنند.
این ایستگاه شارژ جالب 5.8 کیلوواتی، هنگامی که توسط یک برنامه همراه اندروید یا iOS فعال شود، به ارتفاع 875 میلیمتر از زمین بیرون میآید. حالا راننده خودروی برقی میتواند از همان کابلهای هوشمند رایج موسوم به "SmartCable" برای شارژ خودروی خود استفاده کند.
هنگامی که کابل شارژ از "UEone" جدا شود، دستگاه شارژ مجددا به درون زمین فرو میرود تا در فضای پارکینگها مانع نباشد.
شرکت سازنده میگوید که این شارژر برای نصب، تنها به چالهای با عمق 405 میلیمتر (16 اینچ) نیاز دارد، چرا که دستگاه از فناوری تلسکوپی بهره میبرد و متشکل از 3 قسمت متصل است.
این راهحل برای 90 درصد از پارکینگها مناسب است و اگر "UEone" در همه پارکینگهای خیابانی نصب شود، بنابراین به احداث ایستگاههای مخصوص شارژ خودروهای برقی نیازی نخواهد بود.
از آنجایی که این سیستم از کابل هوشمند (SmartCable) استفاده میکند، رانندگان خودروهای برقی میتوانند علاوه بر این سیستم، از ایستگاههای شارژ کنونی هم بدون نیاز به حمل کابلهای اضافی برای اتصال استفاده کنند.
مسئولین شرکت میگویند که این سرویس شارژ را در سراسر انگلستان اجرا خواهند کرد و مسئولیت عرضه، نصب و نگهداری تمامی این ایستگاههای پاپ-آپ را بر عهده خواهند گرفت.
اولین شارژرهای "UEone" با همکاری شورای شهر آکسفورد با هزینه کلی 600 هزار پوند (810 هزار دلار) نصب خواهند شد.
منبع: ایسنا