فتحالله فروغي دهکردي مديرمسئول انتشارات شورا و يکي از کانديداهاي انتخابات هيئت مديره اتحاديه ناشران و کتابفروشان تهران در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره برنامههاي خود در صورت پيروزي در اين انتخابات گفت: هرچند حضور چندين ساله من در اتحاديه در کنار دوستان، تجربههايي را برايم رقم زده و مطالب زيادي را طي اين سالها آموختهام و بدين لحاظ تا حدودي به نيازهاي اساسي اعضاي صنف آگاهي دارم، اما به نظرم اين مقدار کافي نيست چون نيازها ميتوانند با توجه به شرايط و موقعيت ها تغيير پيدا کنند. نياز امروز صنعت نشر کشور ما با نيازهاي گذشته اين صنعت متفاوت است؛ هرچند که ارکان آن تغيير نکرده است.
وي افزود: بنابراين من علاوه بر آنکه در اين باره انديشيدهام و نتايج آن را در فرصت ديگري اعلام خواهم کرد، خود را نيازمند اين ميدانم که با نظرات همکارانم بيشتر آشنا شوم و خواستههاي آنها را بشناسم و درباره آنها راهکارهايي را در برنامههاي مورد نظرم براي حضور در هيئت مديره اتحاديه، پيشبيني کنم. همچنين با توجه به اينکه اداره اتحاديه در قالب هيئت مديره يک فعاليت تيمي است، خود را آماده کردهام تا از نظرات ديگر کانديداها بهرهمند شوم و گفتماني را که قرار است در آينده و در جمع هيئت مديره شکل بگيرد، از هماکنون به يکديگر نزديک کنيم تا بتوانيم برنامههاي قابل اجرا و همسويي را در دستور کار داشته باشيم.
اين مدير نشر ادامه داد: البته تاکنون با تعدادي از کانديداهاي محترم، مذاکراتي داشتهام و اميدوارم بتوانيم محورهاي مشترک خود را در قالب يک برنامه به اطلاع اعضاي اتحاديه برسانيم. آنچه که به آن اعتقاد راسخ دارم، پاسخگو بودن درباره عملکردهاست؛ که لازمهاش داشتن برنامه زمانبندي شده و متعهد بودن به آن است. بهرهگيري از آثار فرايند مسئوليت و رهبري جمعيگرا به جاي فرايند مديريت فردگرا از خواستهها و آرزوهاي من براي تحقق اهداف اتحاديه است. در تصور من، رسيدن به جايگاه شايسته اتحاديه، تنها از طريق فعاليتهاي اعضاي هيئت مديره ميسّر نخواهد شد و همافزايي اعضاي صنف را ميطلبد.
اين عضو اتحاديه ناشران و کتابفروشان تهران گفت: همانطور که همکاران مطلع هستند، صنعت نشر ما به لحاظ ماهيتاش از نوعي گستردگي برخوردار است. اکنون در اتحاديه 6 رسته شغلي داريم و هرکدام از اعضاي اتحاديه از هر حوزه و رستهاي که باشند، اتحاديه را به عنوان يک نهاد صنفي ِ متعلق به خود ميدانند. بنابراين اعضا نسبت به اتحاديه و اتحاديه نسبت به اعضايش، تکاليف و حق و حقوقي دارند. يکي از اولين وظايف اعضا، مشارکت و حضور در انتخابات اتحاديه است. چرا که بايد استيفاي حقوق خود را از طريق نمايندگانشان پيگيري کنند. يادمان باشد که حرکتهاي هر هيئتمديرهاي وابسته به حمايتهاي اعضاي اتحاديه مربوطه است و باز هم يادمان باشد که هر اتحاديه يا هر تشکل ديگر، چيزي نيست مگر توان اعضايش که بر روي هم، يک همافزايي ايجاد ميکند و قادر است بيشتر از انرژيهاي فردي براي پيشبرد کارها موثر باشد.
فروغي در ادامه گفت: در کتابهاي دوره دبستان ما، مطلبي آموزنده وجود داشت و آن مطلب اين بود که پدري فرزندانش را به بالينش فراخواند و به هرکدام چوبي داد تا آنرا بشکنند و آنها هم بلافاصله اين کار را کردند. سپس پدر از آنها خواست تا چوبهاي به هم بسته شده را بشکنند و آنها ديگر قادر به اين کار نبودند. اين مطلب يک آموزه مهم را به همراه دارد و آن آموزه از اين قرار است که همه اعضاي صنف به دور از اينکه به کدام بخش يا حوزه برميگردنند، همگي از اعضاي اتحاديه هستند و اتحاديه مرجع صنفي آنهاست «پس دست در دست هم دهيم به مهر.»
مدير انتشارات شورا درباره سوابق فعاليت خود در اتحاديه گفت: از سال 1380 يعني زماني که نمايشگاه توسط کميته اجرايي ناشران داخلي برگزار ميشد، من افتخار همکاري با اتحاديه را به دست آوردم. در سال 1381مسئوليت مديريت سالنهاي 14 و 15 را اتحاديه به اينجانب محول کرد.
عضويت در کميسيون آموزش اتحاديه ناشران در سال 86، مسئوليت کميسيون آموزش اتحاديه در سالهاي 87 تا 89، مسئول برگزاري دو کارگاه آموزشي براي مديران نشر با همکاري آکادمي آموزشي نمايشگاه فرانکفورت، عضويت در کارگروه ساماندهي توزيع کتاب اتحاديه ناشران در سال 88، عضويت در هيئت مديره اتحاديه ناشران از سال 89 تا امروز و مسئوليت خزانهداري اين اتحاديه، عضويت در کميسيون آموزش اتحاديه 89 تا 92، عضو کارگروه آموزش هاي دانشگاهي صنعت نشر، عضو کارگروه ناشران الکترونيک اتحاديه و دبيري کارگروه همکاريهاي فرهنگي اتحاديه ناشران ايران و افغانستان از جمله موارد کاري در کارنامه فروغي است.
خبر را در خبرگزاري مهر ببينيد:http://www.mehrnews.com/detail/News/2375658
اخبار مرتبط:
|