اخبار
دوشنبه، 13 خرداد 1398
 درمان جیبی!

درمان جیبی!



محققان بیمارستان مک لین آمریکا، اپلیکیشنی برای تغییر عادات روحی نادرست بدون مراجعه به متخصص طراحی کردند.

 

به گزارش ایسنا و به نقل از نیوز، این برنامه ساده که CBM-I نام دارد احساسات افراد در موقعیت‌های مختلف را بر اساس اختلالات مختلف روانی شناسایی می‌کند. در این تحقیق روش‌های درمانی چندین اختلال روانی و چگونگی درمان آن در منزل مورد بررسی و تحلیل قرار گرفت.
محقق این تحقیق، دکتر کورتنی بورد مدیر آزمایشگاه تحقیق و آموزش شناختی و تأثیرگذاری مک لین (CARE) اظهار کرد: روش درمان با CBM-I رفع عادت‌های روانی ناشی از اختلالات روانی است که در بسیاری از بیماری‌ها ایجاد می‌شود.
یکی از روش‌های درمانی در این اپلیکیشن گفت‌وگو است که از طریق آن اشتباهات و احساسات نادرست تصحیح می‌شود.
وی گفت: افراد روزانه درگیر احساسات خود هستند و تشخیص صحیحی از نوع احساس خود ندارند و در نتیجه این تشخیص نادرست موجب اضطراب و یا افسردگی می‌شود که با کمک این اپلیکیشن افراد تصور واقعی از احساس خود را می‌یابند.
نتایج این تحقیق نشان داد عملکرد CBM-I در بیماران حاد روانپزشکی مؤثر و بیماری آنان بهبود یافت. بسیاری از بیماران اعلام کردند که CBM-I به تقویت مراقبت‌های اولیه (CBT) کمک کرده است.
وی در ادامه افزود: با استفاده از برنامه گوشی‌های هوشمند می‌توانیم CBM-I را به تعداد زیادی از افراد ارائه دهیم تا بتوانند مهارت‌های جدید را تمرین و عادت‌های ذهنی سالم ایجاد کنند. با این روش عادات منفی خود به خود حذف خواهد شد.
افراد تحت درمان می‌توانند پس از ترک بیمارستان از این برنامه استفاده کرده و نتایج درمانی مشابه آن در مقایسه با درمان حضوری را مشاهده کنند.
محقق این تحقیق اظهار کرد: این روش درمانی را می‌توان «درمان جیبی» نامید، چون مراقب درمانی شما همیشه همراه شما خواهد بود.
نتایج این تحقیق در نشریه Behavior Therapy منتشر شده است.


منبع:
ایسنا