به گزارش ایسنا، محسن غفوریان در بازدید از آموزشگاه استثنایی شایستگان روستای بستانو شهرستان عسلویه اظهار کرد: سازمان آموزش استثنایی برابر مصوبه مجلس شورای اسلامی متولی آموزش و پرورش و توانبخشی هفت گروه از دانش آموزان با نیازهای ویژه در کشور است.
وی از تحصیل بیش از ۱۵۰ هزار دانش آموز تحت پوشش این سازمان خبر داد و افزود: این تعداد دانش آموز در بیش از۱۵۷۰ مرکز آموزشی تحصیل می کنند که حدود ۷۰ هزار دانش آموز آن در مدارس عادی مشغول به تحصیل هستند.
معاون برنامهریزی آموزشی و توانبخشی سازمان آموزش و پرورش استثنایی با اشاره به اینکه برنامه و سیاست اصلی سازمان فراگیرسازی است، ادامه داد: سعی سازمان در ایجاد شرایطی است که دانش آموز با هر نوع تفاوتی بتواند در نزدیک ترین مرکز آموزشی به محل سکونت خود تحصیل کند.
غفوریان با بیان اینکه در حال حاضر گروه دانش آموزان با آسیب بینایی، شنوایی، جسمی حرکتی و اختلالات هیجانی در گردونه فراگیرسازی سازمان قرار دارند، یادآور شد: سایر دانش آموزان مرتبط با سازمان در مدارس ویژه تحصیل می کنند.
وی تصریح کرد: حدود ۸۰ تا ۹۰ درصد کتابهای درسی برای اول مهر سال جاری توزیع شده است و در چند روز آینده بقیه آن نیز توزیع خواهد شد.
معاون برنامهریزی آموزشی و توانبخشی سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: در صورت دسترسی به موقع به تخصیص های تعیین شده در سال تحصیلی جدید، طرح خدمات حمایتی با برنامه ادامه خواهد داشت.
غفوریان، یکی از افتخارات سازمان آموزش و پرورش استثنایی را ارائه خدمات آموزشی و توانبخشی جامع به دانش آموزان اعلام کرد و اضافه کرد: بیش از ۷ میلیارد تومان در دو سال گذشته هزینه خدمات حمایتی برای دانش آموزان بوده است که پرداخت هزینههای بیمارستانی، پرداخت داروهای مستمر مصرفی دانش آموزان، وسایل توانبخشی و کمک آموزشی برای دانش آموزان در این دوسال از پرداختی های مورد نظر است.
وی یکی از مشکلات سازمان آموزش استثایی را کمبود نیروی انسانی دانست و خاطرنشان کرد: با برنامه ریزیهای صورت گرفته، دانش آموزی بدون معلم و کلاس نخواهد بود.
معاون برنامهریزی آموزشی و توانبخشی سازمان آموزش و پرورش استثنایی در پایان بیان کرد: سرویس ایاب و ذهاب هم کماکان از اولویتهای اصلی سازمان است که در سال جدید هم این حمایت را از دانش آموزان خواهیم داشت.
منبع: ایسنا