خانه
پرسش های متداول
تماس با ما
Toggle navigation
خانه
آشنایی
درباره شرکت مبتکران
رزومه شرکت مبتکران در یک نگاه
درباره مدیرعامل
افتخارات
پرسش های متداول
تماس با ما
About us
فروشگاه
مویدو
میچکا
بسته آموزشی
ثبت نام آزمون
معرفی خدمات آموزشی
آزمون های تشریحی
آزمون های دوره ای
آزمون تفکیکی
خدمات مشاوره
آزمون های تیزهوشان
آزمون های توصیفی
نمایندگی ها
نمایندگی های فروش و پخش کتاب
نمایندگی های آزمون
سفارش کتاب از مدارس
جذب نمایندگی آزمون
تور های آموزشی
تماس با واحد ارتباط با مدارس
تماس با واحد نمایندگی ها
پنل ارسال پیامک نمایندگی ها
پرتال آزمون
ثبت نام آزمون
فرصتهای شغلی
جستجو
اخبار
شنبه، 14 دی 1398
[ARTICLELINKWITHOUTTITLE]
حواس پرتی کنکوری ها
به طور کلی حواس پرتی به معنای عدم داشتن توجه و تمرکز روی یک موضوع خاص تعریف میشه و با جملاتی مثل چی میخواستم بگم؟ یه چیز میخواستم بگم یادم رفت؟ داشتم چی میگفتم؟ و...خودش رو نشون میده.
گاهی اوقات حواس پرتی تبدیل به یک مشکل بزرگ یا حتی یک معضل برای کنکوری ها میشه؛ چرا که باعث میشه که تمرکز کافی رو برای مطالعه نداشته باشن و در حین مطالعه یکباره یاد موضوع دیگری بیفتن و یا موقع تست زنی نتونن سوالات یک مبحث رو حتی با وجود اینکه تسلط کافی رو هم دارن به درستی پاسخ بدن.
عوامل موثر در حواس پرتی
از مهمترین عوامل دخیل در ایجاد حواس پرتی کمبود خواب و خستگی است؛ عدم داشتن خواب کافی و مناسب و یا درس خواندن بدون استراحت، سطح دقت ما رو کم می کنن و باعث میشن که خطاها و درصد اشتباهاتمون بالا بره و همچنین کیفیت مطالعمون کاهش پیدا کنه.
بجز کمبود خواب و خستگی که مستقیما روی تمرکز نقش دارن، شلوغ بودن ذهن ما هم میتونه باعث کاهش تمرکز بشه، قبل از مطالعه باید با خودمون قرار بذاریم که اجازه ندیم ذهنمون به مسایل دیگه ای فکر کنه برای این کار می تونیم از تکنیک قلم و کاغذ استفاده کنیم.
برای این تکنیک کافیه که موقع مطالعه یک کاغذ کنار خودتون بذارین و هر وقت دیدید که یک موضوع داره ذهنتون رو منحرف می کنه سریع روی کاغذ بنویسیدش و بعد از درس دربارش فکر کنید.اینجوری ذهنتون خالی می شه و دیگه به اون موضوع فکر نمی کنه؛ اگر به طور مداوم این کا رو انجام بدیم به مرور زمان ذهنمون یاد می گیره که در حین مطالعه منحرف نشه.
بالا بودن سطح استرس هم از دیگر عوامل مهم دخیل در کاهش استرس محسوب می شه که با تکنیک های مدیریت استرس می تونیم اون رو به حداقل برسونیم.
همچنین نداشتن تمایل باطنی به مطالعه هم از دیگر عوامل موثر در کاهش تمرکزه. خیلی اوقات بخاطر خستگی، بی حوصلگی یا نا امیدی نمی تونیم مطالعه خوبی داشته باشیم و صرفا خودمون رو مجبور به مطالعه می کنیم در حالیکه تجربه نشون داده که یادگیری در چنین حالتی به حداقل خودش میرسه؛ در چنین شرایطی بهتره که یک بار دیگه به خودمون و فاصلمون تا اهدافمون فکر کنیم و با انگیزه بیشتر راه رو ادامه بدیم و در صورت لزوم کمی به ذهنمون استراحت بدیم.
تمرین های افزایش تمرکز
همواره سعی کنید که زمان و مکان مشخصی برای مطالعه داشته باشید این کار به ذهن ما نظم می دهد و باعث بالا رفتن سطح تمرکزمون میشه.
بعد از از یک ساعت مطالعه لحظاتی به دور دست خیره بشید؛ این کار باعث استحراحت ماهیچه های چشم، جلوگیری از سردرد و افزایش تمرکز میشه.
در محیط های شلوغ درس نخونید؛ اما خودتون رو هم عادت ندید که فقط تو محیط های کاملا آروم درس بخونید اینجوری کوچکترین سر و صدایی تمرکز شما رو بهم می ریزه.
به علاوه موادغذایی ای هم مثل کافئین، علاوه بر اینکه خستگی ما رو از بین می برن باعث افزایش سطح تمرکزمون هم می شن.
منبع:
میگنا
دسته بندی اخبار
تازه های نشر (923)
..کتاب کودک - داستان (88)
..عنوان بندی کتاب ها (2)
..امتحان نهایی (4)
اخبار آزمون (1170)
اخبار عمومی (14653)
اخبار آموزشی (3279)
مقالات مشاوره (1387)
خلاقیت ها (4)
اخبار فرهنگی (1165)
خبرگزاریها (46)
المپیاد ریاضی نوجوانان ایران مبتکران (74)
به کانال رسمی مبتکران در تلگرام بپیوندید