به گزارش ایسنا، دکتر علی پور زیاد، رئیس مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز با اشاره به طراحی و ساخت این دستگاه توسط یکی از واحدهای مستقر در مرکز رشد و فناوری این دانشگاه گفت: گسترش آموزش الکترونیکی در دوران شیوع کرونا و وجود برخی چالشها در بازار تجهیزات آموزش الکترونیکی از قبیل کمبود کالا و قیمت بالای دستگاههای موجود، محققان این مرکز را برآن داشت در راستای رسالت علمی و گسترش ارتباط دانشگاه با جامعه و رفع نیازهای آن اقدام به طراحی و ساخت پد الکترونیکی مخصوص آموزش الکترونیکی کنند.
وی با اشاره به قابلیتهای منحصربهفرد این دستگاه افزود: کار با قلم معمولی و سازگاری با تمام سیستمهای عامل از محاسن عمده این دستگاه هست.
رئیس مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز هزینه بسیار پایین دستگاه نسبت به تجهیزات با کارآیی مشابه از قبیل قلم نوری و پد امضاء الکترونیکی موجود در بازار را از مزایای عمده این دستگاه برشمرد و یادآورشد: قابلنمایش بودن مطالب نوشتهشده بر روی کاغذ معمولی، امکان استفاده آسان از دستگاه، بومی بودن اکثر قطعات از دیگر مزایای این طرح است.
بر اساس اعلام وزارت علوم، دکتر پور زیاد با اشاره به نیاز جدی دانشگاهها، مدارس و مراکز آموزشی کشور به تجهیزات آموزش الکترونیکی در حال حاضر گفت: مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز آمادگی کامل برای تجاریسازی و عرضه گسترده دستگاه و همکاری با ادارات و مدارس را دارد.
منبع: ایسنا