به گزارش ایسنا، در این دوره ۲۰ واحد سازمانی جهاددانشگاهی در ۱۵ استان کشور شامل آذربایجان شرقی، اصفهان (دانشگاه اصفهان، دانشگاه صنعتی اصفهان)، البرز، ایلام، خراسان شمالی سمنان، مازندران، کردستان، یزد، همدان، فارس، گیلان، مرکزی، زنجان، تهران (امیرکبیر، هنر، تهران، خواجه نصیرالدین طوسی، علم و صنعت) اجرای مرحله مقدماتی مسابقات را به عهده دارند.
ثبتنام شرکتکنندگان در مسابقات از تاریخ اول دی ماه تا اول بهمن ماه ۱۴۰۱ توسط واحدهای مجری انجام میشود و دانشجویان علاقهمند میتوانند در دو بخش تخصصی و آزاد شرکت کنند.
گفتنی است، برای هر یک از واحدهای مجری در مرحله مقدماتی، علاوه بر بخش آزاد، یک موضوع تخصصی نیز در نظر گرفته شده است. دانشجویان علاقهمند به موضوع تخصصی میتوانند در این بخش شرکت نمایند، در غیر اینصورت میتوانند در بخش آزاد ثبت نام کنند.
در این مسابقات دانشجویان باید کتابهای مورد نظر خود را در سه دقیقه معرفی کنند و در این سهدقیقه، مهمترین پیام و ایده اصلی کتاب و یا برشی از کتاب مورد نظر را به مخاطبان منتقل کنند. ملاک اصلی ارزیابی، علاوه بر محتوای کتاب، شامل نحوه ارائه و رعایت فنون و مهارتهای ارتباطی است. امتیازات هر نفر پس از ارائه توسط هیئت داوران و براساس فرمهای ارزیابی محاسبه میشود.
در این مسابقات دانشجویان تمامی مقاطع تحصیلی دانشگاهها و مؤسسههای آموزش عالی کشور میتوانند شرکت کنند. این مسابقات از سال ۱۳۹۹ و با هدف ترویج کتاب و کتابخوانی در دانشگاهها، آشنایی دانشجویان با کتاب و به اشتراک گذاشتن تجربههای کتابخوانی در قالبهای بدیع آغاز شده است.
به گزارش روابط عمومی سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی، این دوره از مسابقات با مشارکت مرکز رسانهای شیرازه و اپلیکیشن نوار برگزار میشود. علاقهمندان برای ثبت نام در این مسابقات میتوانند به دفاتر معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی در واحدهای مجری مراجعه کنند، همچنین دبیرخانه این مسابقات مستقر در سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی با شماره تلفن ۰۲۱۶۶۹۵۲۷۲۷ پاسخگوی مخاطبان است.
منبع: ایسنا